papildisiu ankstesni savo posta.
patinka geros, tikrai juokingos komedijos. amerikietiskos komedijos yra biggest shit of all( isskyrus Dzimo Kerio - bicas nerealus). dar patinka dokumentiniai(yes, im a nerd), megstu gera sci-fi su siaubo elementais ir gera istorija. kai kurios dramos patinka. megstamiausi butu vesternai, su Klintu Ystvudu.
Dramos, fantastiniai (ne ypatingai,bet yra), epic'ai (na tipo Godfather). Pusiau veiksmo pusiau kalbėjimo irgi geri, komedijos, jei su mintimi, o ne Amerikietiškieji Pyragai ir t.t.
MoHax rašė: man imdb ne autoritetas sakau dar karta cia kaip kam patogiau, kai zmogus sako, 'man patinka psichologiniai filmai' tai as suprantu ka jis turi omeny ir nieko pries neturiu. esu visiskai tolerantiskas
dieve mano kaip nusisneku, visgi imdb yra mano manimu geriausias saitas apie filmus.
na bet esme nesikeicia,
ta pati istorija ir su erotiniais filmais... ar cia ne zanras?
War_Zone (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 23 d. 03:51:07
Komedijos.. Dar trileriai/veiksmo... Siaubo visai nieko žanras bet kad gerų siaubo filmų nėr... Visokie šūdai pjūklai, hosteliai, seni siaubo f. irgi tas pats gaidys.
Esu išprotėjus dėl fantastikos - žiūriu dažnai ir labai dideliais kiekiais Taipogi patinka psichologiniai filmai, trileriai, kai kurios dramos ir siaubiakai, kas be ko.
psichologinės dramos, dramos, keistos komedijos, senovinio tipo siaubo filmai (bet tokie, kur kraujo beveik nėra, o tas kur yra labai subtiliai parodytas, na, žodžiu - nebaisūs), fantastiniai (bet vėlgi ne visi, o gražūs)
Dilgele, paaugsi, suprasi
man imdb ne autoritetas sakau dar karta cia kaip kam patogiau, kai zmogus sako, 'man patinka psichologiniai filmai' tai as suprantu ka jis turi omeny ir nieko pries neturiu. esu visiskai tolerantiskas
Mohax, ja nie mówię po polsku, ar kaip ten. Ir man visgi sunku suprast „psichologinis“ sąvoką.; )
Net ir tas pats imdb ( https://us.imdb.com/Sections/Genres/ ) nepateikia tarp pagrindinių žanrų tokio daikto kaip „psychological“.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. kovo 23 d. 18:53:59
papildisiu ankstesni savo posta.
patinka geros, tikrai juokingos komedijos. amerikietiskos komedijos yra biggest shit of all
2009 m. kovo 23 d. 18:14:52
patinka geros, tikrai juokingos komedijos. amerikietiskos komedijos yra biggest shit of all( isskyrus Dzimo Kerio - bicas nerealus). dar patinka dokumentiniai(yes, im a nerd), megstu gera sci-fi su siaubo elementais ir gera istorija. kai kurios dramos patinka. megstamiausi butu vesternai, su Klintu Ystvudu.
2009 m. kovo 23 d. 16:45:27
2009 m. kovo 23 d. 16:35:19
man imdb ne autoritetas
dieve mano kaip nusisneku, visgi imdb yra mano manimu geriausias saitas apie filmus.
na bet esme nesikeicia,
ta pati istorija ir su erotiniais filmais... ar cia ne zanras?
2008 m. gruodžio 24 d. 23:33:08
1.siaubo;
2.nuotykiu;
3.drama;
4.kriminaliniai;
5.dokumentiniai
6.istoriniai
nu da yra komedijos bet jos butujau 7-8 vietoje ;]
2008 m. gruodžio 23 d. 23:53:33
2008 m. gruodžio 23 d. 08:41:55
2008 m. gruodžio 23 d. 03:51:07
2008 m. gruodžio 22 d. 20:54:42
muilo;
siaubo, bet tie tikrieji;
und moksliniai, per explolerį, kokį parodo.
2008 m. gruodžio 22 d. 20:46:36
2008 m. gruodžio 22 d. 20:41:44
2008 m. liepos 29 d. 21:41:51
2008 m. liepos 29 d. 21:29:00
2008 m. liepos 29 d. 19:37:29
2008 m. liepos 29 d. 19:36:22
2008 m. liepos 29 d. 13:43:00
2008 m. liepos 8 d. 12:33:59
2008 m. liepos 8 d. 12:25:58
2008 m. gegužės 3 d. 21:20:50
man imdb ne autoritetas
2008 m. gegužės 2 d. 20:00:26
Net ir tas pats imdb ( https://us.imdb.com/Sections/Genres/ ) nepateikia tarp pagrindinių žanrų tokio daikto kaip „psychological“.