man patinka mistiniai filmai, taip pat ir tokie kaip "Merkurijaus kodas", ta prasme kur yra kodai, juos reik atspet ir t.t. ar kazka pamnasaus. nezinau kaip juos reiktu pavadint Gal psichologiniai.dramos irgi man patinka.
o istikruju dazniausei tai as ziuriu visokius (antros rusies) siaubiakus.
dar patinka nuotikiu, komedijos, fantastika
O prisiminiau MISTIKA deja nedaug tokiu filmu maciau tiksliau tik viena, atrodo, iki apsisikimo baisus...
zodziu visokiu zanru filmai man patinka. (galima sakit net turbut visu, )
ieva_pieva rašė: Šiaip labiausiai patinka tokio stiliaus filmai kaip Žiedu valdovas, troja ir pan.
ziedu valdovas ir troja tai skirtingu stiliu filmai, bendras bruozas - episkumas. ziedu valdovas - fantastika/fentezi/nuotikiai, dar kas o troja - tai grynas istorinis filmas.
vakar ziureja king arthur - irgi neblogas, nors ir nusileidzia tokiems filmams kaip ziedu valdovas ar gladiatorius...
patariu tau kaip megejai (tikriausei jau ziurejai...)
nezinau kodel,bet dazniausiai ziuriu dramas!!siaip visi zanrai geri,jei filmai geri,o tokios komedijos kaip "Mazylio atostogos" gadina komedijos zanro varda!!!!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
seubekaj[arba psichologinaj] ir komedijos...tik knisa kaj rodo po shimta kartu ir daug reklamos...man atrodo jokio rejkalo zhiooret dar ir dar kol kiekwiena nerejkshiminga minute prisiminsi ir zhwengsi kajp pirma kart zhiooredamas tik del to kad ner ka wejt...kazhkajp be reeshioo paajshiknau bet nzn kajp
stengiuosi nepraleisti siaubo trileriu, trileriu ir siaubo filmu, nors siaip ir kitu zanru filmai patinka. dar patinka tokie paaugliskos komedijos apie mokinius, mokykla, is tokiu labai patiko "robinas is lokslio" kai pati pirma karta ziurejau. Neapsisprendziu ka rytoj vakare ziuresiu, nes per tris kanalus rodys neblogus filmus.
Man patinka visokios romantines komedijos, vsisokie filmai apie moksleivius ... Patinka kartais siaubo filmai, nors nesu ju daug maciusi... Tiesa dar labai patinka tokie filmai kaip Srekas, Gafildas...
- liūdna, tai DRAMAS - kaip "Gyvenimas yra gražus" ir pan.
tik nemėgstu amerikietiškų komedijų, trilerių "šaudom-gaudom", ir nuobodžių romantinių filmų.. ir daugumos miuziklų.
Dazniausiai ziuriu romantines komedijas, bet megstamiausias filmas tai SKYLE, labai labai patiko, siaip patinka klasika tape filmai, pavyzdziui Bethovenas ar vienas namuose. Is veiksmo filmu-visu greiciu atgal, siaubo neziuriu, fantastiniai taip pat nepatinka, miuzikla taip pat tik viena esu ziurejusi, bet jis labai patiko
Siaubo: "Skambutis", Lemtingas posukis"[juokingas], "Kiti" nuwyle, "kosmaras guobu gatveje" - tokio juokingo siaubeko neesu macius...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 4 d. 16:53:03
2005 m. rugpjūčio 4 d. 16:41:37
[dar patinka pikantiški siaubiakai, pikantiskos dramos, pikantiski trileriai, pikantiskos komedijos, hemm]
o istikruju dazniausei tai as ziuriu visokius (antros rusies) siaubiakus.
dar patinka nuotikiu, komedijos, fantastika
O prisiminiau MISTIKA deja nedaug tokiu filmu maciau tiksliau tik viena, atrodo, iki apsisikimo baisus...
zodziu visokiu zanru filmai man patinka. (galima sakit net turbut visu, )
2005 m. rugpjūčio 4 d. 16:04:36
2005 m. rugpjūčio 4 d. 16:01:15
Šiaip labiausiai patinka tokio stiliaus filmai kaip Žiedu valdovas, troja ir pan.
ziedu valdovas ir troja tai skirtingu stiliu filmai, bendras bruozas - episkumas. ziedu valdovas - fantastika/fentezi/nuotikiai, dar kas o troja - tai grynas istorinis filmas.
vakar ziureja king arthur - irgi neblogas, nors ir nusileidzia tokiems filmams kaip ziedu valdovas ar gladiatorius...
patariu tau kaip megejai
2004 m. lapkričio 13 d. 15:03:20
2004 m. lapkričio 12 d. 18:40:09
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 7 d. 19:27:47
2004 m. spalio 28 d. 12:00:53
2004 m. spalio 27 d. 20:13:12
2004 m. spalio 17 d. 21:40:26
2004 m. spalio 17 d. 21:39:13
2004 m. spalio 14 d. 18:59:32
2004 m. spalio 6 d. 14:16:21
- linksma, tai KOMEDIJAS - su Rowanu Atkinsonu, Matthew Perry, kartais- Jimu Carry
- liūdna, tai DRAMAS - kaip "Gyvenimas yra gražus" ir pan.
tik nemėgstu amerikietiškų komedijų, trilerių "šaudom-gaudom", ir nuobodžių romantinių filmų.. ir daugumos miuziklų.
2004 m. spalio 5 d. 13:07:25
2004 m. spalio 4 d. 19:29:32
2004 m. spalio 2 d. 23:34:07
2004 m. spalio 2 d. 10:40:49
2004 m. rugsėjo 30 d. 19:36:19
Dramos: tokia psichologine drama "nuostabus protas", "Frida", "Gladiatorius"... daug
Siaubo: "Skambutis", Lemtingas posukis"[juokingas], "Kiti" nuwyle, "kosmaras guobu gatveje" - tokio juokingo siaubeko neesu macius...
2004 m. rugsėjo 30 d. 13:12:45
2004 m. rugsėjo 29 d. 15:15:39