Aš savo ruožtu nesuprantu kas yra "muzikinio Šerloko Holmso protokolai" Ir man muzikinių naujienų išdėstymas panašus į topą. Nesakiau, kad tai YRA topas, bet panašu. Manau aiškenis apibūdinimas nei Anapus FM rubrika ar muzikiniai Šerloko Holmso protokolai.
Aš jeigu ką ne piktai ten, o rimtai nesupratau, ar tu turi omenyje išdėstymą, ar topus kaip muziką. Na, kol kas kitaip išdėstyti neleidžia sistema :)
Žinok taip ir nesuprantu, ką turi omenyje sakydamas topą ;D
Aš savo ruožtu nesuprantu kas yra "muzikinio Šerloko Holmso protokolai" Ir man muzikinių naujienų išdėstymas panašus į topą. Nesakiau, kad tai YRA topas, bet panašu. Manau aiškenis apibūdinimas nei Anapus FM rubrika ar muzikiniai Šerloko Holmso protokolai.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. rugpjūčio 24 d. 16:43:27
pagaliau tai ko senai truko siam saitui .didelis dekui lacuna :) ir tikiuos tai nebus tik keliu men projektas :P
2012 m. rugpjūčio 19 d. 19:52:29
Not bad
2012 m. rugpjūčio 17 d. 00:49:12
Topas, šmopas ar rubrika - kaip pavadinsi - nepagadinsi. Kažkas nusprendė mus pradžiugint ir palinksmint - JĖGA! Ačiū.
2012 m. rugpjūčio 17 d. 00:12:51
Pagaliau kažkas tokio... Ačiū, ačiū, ačiū!!!
2012 m. rugpjūčio 16 d. 18:00:39
Blioot. Kietai. Aš užskaitau.
ir tuo pačiu kažkas ko tikrai reikėjo. Nurautos muzikos badas baigės.
2012 m. rugpjūčio 16 d. 10:01:19
The Cruxshadows - būtinai!
2012 m. rugpjūčio 15 d. 21:01:04
Aš jeigu ką ne piktai ten, o rimtai nesupratau, ar tu turi omenyje išdėstymą, ar topus kaip muziką. Na, kol kas kitaip išdėstyti neleidžia sistema :)
2012 m. rugpjūčio 15 d. 20:38:34
2012 m. rugpjūčio 15 d. 20:14:16
Žinok taip ir nesuprantu, ką turi omenyje sakydamas topą ;D
2012 m. rugpjūčio 15 d. 19:58:46
Metric, jau geriau nei sum41. Puiku
Nors man vistiek panašu į topą