Ed Sheran labai puikiai sugrojo. Wish You Were Here buvo geriausiai atliktas kūrinys. Emeli Sande, tiesa, irgi nustebino geru balsu. Ir The Who dar patiko. O kiti tai... Pradedant Jessie J, sušikusia visą Queen kūrinį, ir baigiant visais tais Fatbojais ir Taio Cruzais... Nekoks vaizdas labai.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2012 m. rugpjūčio 13 d. 18:23:31
Atidarymo ceremonija buvo tikrai įpūdingesnė.
Liamas iš Beady Eye sudainavo tragiškai...
Turbūt labiausiai patiko pamatyt Spice Girls vėl kartu, kažkaip užplūdo sentimentai :)
Na ir kodėl niekas nepaminėjo Anne Lennox pasirodymo ? Jis buvo vienas geriausių mano nuomone.
Per Muse pasirodymą bėgiojo šiurpuliukai, bet juokingai atrodo tas visas plėšymasis kai gitaros neprijungtos prie jokių laidų ar stiprintuvų....
2012 m. rugpjūčio 13 d. 16:28:37
Ed Sheran labai puikiai sugrojo. Wish You Were Here buvo geriausiai atliktas kūrinys. Emeli Sande, tiesa, irgi nustebino geru balsu. Ir The Who dar patiko. O kiti tai... Pradedant Jessie J, sušikusia visą Queen kūrinį, ir baigiant visais tais Fatbojais ir Taio Cruzais... Nekoks vaizdas labai.
2012 m. rugpjūčio 13 d. 14:28:11
O gal Sepultura
2012 m. rugpjūčio 13 d. 14:24:36
Dabar kadangi brazilijoj vyks tai gros visokios nosa :D
2012 m. rugpjūčio 13 d. 14:18:10
Jo,Muse man irgi patiko
,o labiausiai gailiuosi kad grojo Ed Sheeran,One Direction ir Jessie.One Erection tai ...
2012 m. rugpjūčio 13 d. 14:16:33
Jo, Imagine buvo gerai, bet visgi man labiausiai patiko Muse.
Taio Cruz aiškiai matėsi, kad dainuoja pagal fonogramą, šiaip daug kas atitiko MTV lygį.
Atidarymas buvo daug įspūdingesnis ir geresnis.
2012 m. rugpjūčio 13 d. 14:05:59
Labiausiai patiko kai užleido Imagine...