Jei klausau Pioneers Over C., tai dažniau šitos versijos negu studijinės. Nes šita versija pernelyg originali, kad jos neklausyčiau. Ir visada man kyla klausimai, o kas būtų, jei ši grupės sudėtis būtų įrašius studijinį albumą? Gal kalbėtume apie grunge'o išradimą visu penkmečiu anksčiau negu jis iš tiesų atsirado?
Puikiai sudirbo su smuiku ir violoncele vietoj vargonu. Astrus, ekscentriskas skambesys sitai dainai toks neiprastas. Palyginti su originalu - galima del skambesio ir neatpazinti dainos. Bet nerealiai - tiesiog puikiai.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2020 m. balandžio 25 d. 19:44:46
Užtat koks chaosas užkuriamas ties 11:10! Labai efektingai suveikia, turbūt mano mėgstamiausia šio atlikimo vieta.
2020 m. balandžio 25 d. 18:06:57
Vieta nuo 6:20 užburia, užliuiliuoja. Magiškas epizodas tęsiasi iki 11:10.
2020 m. balandžio 25 d. 16:31:56
Jei klausau Pioneers Over C., tai dažniau šitos versijos negu studijinės. Nes šita versija pernelyg originali, kad jos neklausyčiau. Ir visada man kyla klausimai, o kas būtų, jei ši grupės sudėtis būtų įrašius studijinį albumą? Gal kalbėtume apie grunge'o išradimą visu penkmečiu anksčiau negu jis iš tiesų atsirado?
2012 m. rugpjūčio 15 d. 12:00:45
Tokia koncertine jega ir taip ypatingai atliktas toks kurinys - viskas susimakalave tampa tikru sedevru. Stai cia taip ir yra
2012 m. rugpjūčio 14 d. 22:25:27
Puikiai sudirbo su smuiku ir violoncele vietoj vargonu. Astrus, ekscentriskas skambesys sitai dainai toks neiprastas. Palyginti su originalu - galima del skambesio ir neatpazinti dainos. Bet nerealiai - tiesiog puikiai.