Jep. Taip ir turi būti. :) Kai muzika atliekama su jausmai daug maloniau ją klausytis. Bet čia taip pat nelengva, nes nežinai kuri grupė kaip atlieka savo muziką. Todėl ką klausytis reikia rinktis atidžiai. :)
Dažnai padeda klipai ir ypač gyvi pasirodymai. Išties matosi, kada į dainą įdedama visa širdis, o kada viskas daroma tik dėl pinigų.
Jep. Taip ir turi būti. :) Kai muzika atliekama su jausmai daug maloniau ją klausytis. Bet čia taip pat nelengva, nes nežinai kuri grupė kaip atlieka savo muziką. Todėl ką klausytis reikia rinktis atidžiai. :)
Geras klausimas. Mane tai privertė paklausyt originalių versijų. Galit mane vadint atsilupėle, paranoike ir dar kaip patinka, bet remiksai man visada bus „šiek tiek“ nebe atlikėjas (taikau visut visiems, nes miksas dažnai nuo originalo ŽIAURIAI skiriasi..
Atskirkim faktus nuo vaizduotes. Faktas#1: svetaines atmosfera itempta. Faktas#2: lankosi daugiamete neapykanta man jauciantys zmones. Vaizduote#1: vieni nariai susimoke su kitais. Vaizduote#2: esu sekamas Vaizduote#3: laukiama mano mirties. Kas tiesa
Jei netikrumas yra geriausia ne kaltinti liga, valdzia ar ateivius visokius. Tad Einarai: ar esi pries mane susimokes; ar mane seki; ar pabrezdamas lauki mano mirties. Trys klausimai estafete. Jei bus lengviau bendraut man po to su musico nariais.
Einarai+4Blackberry, esme ne skaiciukuose, bet esme kad liga man sako jog daug gaidziu susimoke, gaidziai stebi gaidindamiesi, daug gaidziu mirties nori. Taigi toks vat nesaugumo jausmas ir itarinejimai del to. Kaip cia yra?
2012 m. rugsėjo 12 d. 22:33:48
Dažnai padeda klipai ir ypač gyvi pasirodymai. Išties matosi, kada į dainą įdedama visa širdis, o kada viskas daroma tik dėl pinigų.
2012 m. rugsėjo 12 d. 22:17:29