Aš apskritai esu tiksliukas, todėl skeptiškai turėčiau netikėti visokiomis antgamtinėmis aksiomomis. Panašiai ir yra. Nors būna, užplaukia, kaip kelioms akimirkoms pradedi tikėti Dievu...
Bet kiekviena religija patraukia savo dėstomu žodžiu šventajame rašte, tikėjimo ritualais ir iškilmėmis ir t.t. Bet visa tai tik sudomina žmogų, priverčia pasidomėti ta religija, o ne imti ir tikėti...
Manau, mes, šiuolaikiški žmonės, gyvenantys jau nebe viduramžiais, turėtume suprasti, kad Biblijoje, Korane ir kituose šventraščiuose dėstomas gryniausias melas. Kaip pvz: Dievas sutvėrė pasaulį... Iškart kyla klausimas: Kas sutvėrė Dievą? Todėl mielesnė mums yra Didžiojo Sprogimo teorija, kuri bent įmanoma realiai...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. rugpjūčio 20 d. 23:21:42
Ai nu dar Kalėdas su Velykom švenčiu.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 23:19:49
Visų pirmą, ne "religiški", o "religingi"...
Aš apskritai esu tiksliukas, todėl skeptiškai turėčiau netikėti visokiomis antgamtinėmis aksiomomis. Panašiai ir yra. Nors būna, užplaukia, kaip kelioms akimirkoms pradedi tikėti Dievu...
Bet kiekviena religija patraukia savo dėstomu žodžiu šventajame rašte, tikėjimo ritualais ir iškilmėmis ir t.t. Bet visa tai tik sudomina žmogų, priverčia pasidomėti ta religija, o ne imti ir tikėti...
Manau, mes, šiuolaikiški žmonės, gyvenantys jau nebe viduramžiais, turėtume suprasti, kad Biblijoje, Korane ir kituose šventraščiuose dėstomas gryniausias melas. Kaip pvz: Dievas sutvėrė pasaulį... Iškart kyla klausimas: Kas sutvėrė Dievą? Todėl mielesnė mums yra Didžiojo Sprogimo teorija, kuri bent įmanoma realiai...
2012 m. rugpjūčio 20 d. 23:06:03
Na. Aš tikiu kad yra Dievas, tiksliau Kūrėjas, bet nesieju jo su jokia religija. Būna, pasimeldžiu vakarais prieš miegą neaišku kam ir būna gerai.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 23:03:58
O jūs skiriate tam Dievui ritualus, kalbates su juo? Ar tik sakote, kad tikite, nes norite pasirodyti "spiritual" o Ateistu būti - nemadinga.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 22:44:13
Nu blyn, skirk religiją nuo Dievo. Tai du skirtingi dalykai.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 22:26:44
Nu ne visai.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 22:20:38
Sugalvojai savo Dievą? Taigi tu Ateistas likusioms pasaulio religijoms.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 21:54:49
Nereligingas. Buvau auginamas kaip katalikas, net praėjau komuniją, bet vėliau tapau ateistu.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 21:53:08
Ta prasme..?
Į religiją jokią netikiu, bet dievu tikiu.
2012 m. rugpjūčio 20 d. 21:46:44
Ar jūs religiški?