Kolkas didelio ispudzio naujasis Archive albumas nepadare, bet isvadas daryt dar anksti, mat is pirmo karto ir Controlling Crowds nesuzavejo (isskyrus Bullets - ta kerta is peties vos isgirdus), tad tikiuosi kad ir sitas dar atsiskleis.
Siaip sitais veikejais susidomejau po Mylene Farmer albumo Bleu Noir, kuriam tris dainas parase Darius Keeler is Archive.
Na sau radau perlą The Faceless. Baigiu prasukti Autotheism ir kol kas man puikus. Pakabino iš karto, ko niekaip nenutiko su Alarum, nors tas jazz fusion man ypač patinka.
Vertinga grupė, reikia pilnos diskografijos,
Pastabėlė: pirma daina įsikėlė ne iki galo."Autotheist Movement II: Emancipate", arba ji stovi ne savo vietoje.
man irgi ispradziu pasirode lyg ir nieko, bet va Brave Murder Day, December souls ar koki Discouraged Ones dar ir dabar prasuku o i ta ir ziuret nesinori :)
Katatonia prasuksim is nostalgijos, bet kolkas is poros paskelbtu dainu susidare ispudis kad tiesiog Night is the new day (kuris irgi buvo ne kazka) atrajojimas
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. rugpjūčio 31 d. 09:40:04
Viską stverčiau ir kietą valgį valgyčiau.
(Pati nesuprantu ką parašiau, bet tai šovė į galvą..)
O kalbant apie Archive albumą, tai kolkas žymaus savo apimtimi stipraus jausmų ir minčių paveikimo nepadare.
2012 m. rugpjūčio 23 d. 13:20:27
Kolkas didelio ispudzio naujasis Archive albumas nepadare, bet isvadas daryt dar anksti, mat is pirmo karto ir Controlling Crowds nesuzavejo (isskyrus Bullets - ta kerta is peties vos isgirdus), tad tikiuosi kad ir sitas dar atsiskleis.
Siaip sitais veikejais susidomejau po Mylene Farmer albumo Bleu Noir, kuriam tris dainas parase Darius Keeler is Archive.
2012 m. rugpjūčio 23 d. 03:11:09
geri ritmai
2012 m. rugpjūčio 22 d. 23:04:56
Archive, ką tik paviešino making of, tai panašu, kad net simfoninės dalys buvo įrašytos gyvai. Dar padidino efektą :)
https://www.youtube.com/watch?v=NptOUxeCBf8&feature=player_embedded#!
2012 m. rugpjūčio 22 d. 21:41:52
2012 m. rugpjūčio 22 d. 18:22:02
Tai daug daugiau perklausau, nes dar kiek atmetu po pirmo karto ;D
2012 m. rugpjūčio 22 d. 17:41:52
Na sau radau perlą The Faceless. Baigiu prasukti Autotheism ir kol kas man puikus. Pakabino iš karto, ko niekaip nenutiko su Alarum, nors tas jazz fusion man ypač patinka.
Vertinga grupė, reikia pilnos diskografijos,
Pastabėlė: pirma daina įsikėlė ne iki galo."Autotheist Movement II: Emancipate", arba ji stovi ne savo vietoje.
2012 m. rugpjūčio 22 d. 17:24:54
man irgi ispradziu pasirode lyg ir nieko, bet va Brave Murder Day, December souls ar koki Discouraged Ones dar ir dabar prasuku o i ta ir ziuret nesinori :)
2012 m. rugpjūčio 22 d. 17:23:26
o man patiko jų praėjęs albumas
2012 m. rugpjūčio 22 d. 17:13:02
Katatonia prasuksim is nostalgijos, bet kolkas is poros paskelbtu dainu susidare ispudis kad tiesiog Night is the new day (kuris irgi buvo ne kazka) atrajojimas
2012 m. rugpjūčio 22 d. 17:02:46
Viską imčiau ir krimsčiau. Aštuoni albumai. Ar viską sukrimtai pats per šią savaitę ? Nuo tiek gali ir smegenai praūžti.