Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
velniux
2012 m. rugpjūčio 28 d. 12:11:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne, aš rašysiu ne tik apie Italiją. Neatidžiai skaitėt, turbūt. Kiekvieną savaitę bus pristatoma vis kita šalis.

O į pasiūlymus bus atsižvelgta. Šiandien įkelsiu ir NEK ir Conte, ir dar kelis, kurių čia taip pat nėra, nors turėtų būti. Galima bus įtraukti ir į grojaraštį tuomet.

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2012 m. rugpjūčio 28 d. 02:23:16 2012-08-28 02:33:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Visų pirma - idėja yra SUPER. 

Dabar minusai. Nesikartosiu, Misa viską labai teisingai išdėstė. Sakai, rašyt būtų laaaaaabai daug? Tai OK. Tada tokis pasiūlymas.

Pirma. Įvedam music.lt šalims skirtą skiltį, kuri tupėtų kažkur titulinio puslapio viršuje, prie grotuvų ar dar kažkur, bet būtų visada matoma. Tada ten sutilptų ir Italija, ir Lietuva, ir visas pasaulis. Tačiau tai jau būtų apskritai turbomegaultragigantiškas darbas. Todėl

Antra. Jei tai yra tik tavo rubrika, tik tavo užmojis, ir ruošiesi rašyt tik apie Italiją, tebūnie tada leista pasireikšt ir kitiems norintiems ir galintiems.Aprašytų kitų šalių atstovus.

O dabar tai, ką aš norėčiau pasiūlyt. 

Nustebau, kad radau Giusy Ferreri. 

Pasigedau Giorgio Conte

Pasigedau itališkojo Stingo - NEK

Čia pora tų, kurių musice išvis neradau. O jie verti dėmesio, net jei ne tiek daug pasireiškė. O pasiūlyt jų į grotuvą, gaila, dėl to ir negalima, kad jų čia nėra.


Atsakyti
backspace
2012 m. rugpjūčio 28 d. 01:57:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Daug kalbų dėl atlikėjų žinomumo kilo ne veltui... man, pavyzdžiui, Vivaldis su Paganiniu dau geriau pažįstami už bet kuriuos kitus italų muzikantus. Kadangi topo mintis tikrai puiki, manau, kad daug problemų išspęstų praplėtimas iki tarkim 8 ar net 10 muzikantų. Norintys galėyų susidaryt bendrą vaizdą, atrast naujų grupių, kiti pasidžiaugtų atradę pažįstamų vardų ar pan....


____________________
bet čia tik mano nuomonė....
Atsakyti
Misantropia
2012 m. rugpjūčio 27 d. 23:49:14 2012-08-27 23:55:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aišku.                                                                                                                                      

Bet vistiek aš lieku prie savo nuomonės, kad jei jau pristatai kažkiokios šalies muziką, tai turėtum ją pristatyti plačiai. Padaryk tai įdomiai ir žmonių nevargins aprašymai. O jei ką ir vargins, tai jau ne tavo problemos. Juk čia ne lenktynės dėl populiarumo, o tavo autorinis darbas, kuris atspindi kiek pasivarginai ties juo.

Music.lt auditorija yra labai įvairi. Nepagalvojai, kad galbūt, kada nors čia prisijungs koks jaunas žmogėnas, kuris tavo darbais vadovausis kaip kokia vikipedia? Kokį supratimą apie Italijos muziką toks turės iš šio pristatymo?              

Tai tiek.                                                                                                                                     

Ką norėjau pasakyti - pasakiau.                                                                                                   

Topas tavo, tai ir tvarkykis kaip išmanai {#}                                                                                                                                    

                                


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
velniux
2012 m. rugpjūčio 27 d. 23:38:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Niekas ir nesiruošia aprašyti VISOS Italijos muzikos, nes tai neįmanoma. O jei pradėsiu įtraukti po 20 atlikėjų, tai tiesiog daug darbo nueis šuniui ant uodegos, nes tiesiog niekas neskaitys, pasibaisėję nesibaigiančiais aprašymais {#}.

Galbūt per daug pabrėžiau tą žinomumą, tiesą sakant, labiau vadovavausi ne šiuo kriterijum, o būtent muzikos kokybe. Taip, Ramazotti ir Zucchero žinomesni, bet Moda ir Nina Zilli groja kokybiškesnę muziką. Tai kuriuos traukti į topą? Man atrodė, kad kokybę. Komentatoriams - kad pažįstamus veidus. Aišku, "geresnis", "kokybiškesnis" - subjektyvios sąvokos, bet juk visi gali nesutikti ir savus mėgstamiausius siūlyti į grojaraštį. Man asmeniškai, trejetuke surinktos šiuolaikinės grupės yra geriausios - būtent dėl to jas čia ir įdėjau.

O rubrikos tikslas yra labai paprastas - supažindinti su dviem legendomis(tikromis, o ne prieš dvidešimt metų pradėjusiomis dainuoti) ir trimis šiuolaikiniais trijų skirtingų stilių atlikėjais.

Amžiais neskirstysiu, nes būtent tam ir padarytas atskyrimas tarp legendų(XV-XIX a., XXa. pirma pusė) ir šių laikų atlikėjų.

Be to, nepamirškim ir dar vieno dalyko - čia gi Italija. Ji turi aibes nuostabių atlikėjų, kurie yra žinomi visame pasaulyje. Dėl to išrinkti kelis yra labai sudėtinga ir tai visuomet susilaukia prieštaringų reakcijų, nes neįtraukiamas vienas ar kitas "dievukas". Su kitom, neturinčiom pasaulinio garso atlikėjų šalim, bus kiek kitaip.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Misantropia
2012 m. rugpjūčio 27 d. 21:57:54 2012-08-27 22:15:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Turbūt pradėsiu nuo to, kad nejaučiu jokių nuoskaudų del to, kad čia nematau vienos ar dviejų savo mėgstamų itališkų grupių. Man jos patinka ne dėl to, kad yra viename ar kitame tope ir aš nesiekiu kad jos ten žūtbūt atsirastų.                                                                                                             

Tas visas "neskanumas" yra tame, kad topas yra labai paviršutiniškas. Du klasikai, dvi popžvaigždės ir būrelis metalistų. Nagi... nejau čia visa Italijos muzika?                                                          

O gal aš paprasčiausiai ne taip supratau tavo projekto koncepciją? Man kažkodėl pasirodė, kad mnori supažindinti su Italijos muzika. Bet tu man sakai, kad komentaruose išvardintos grupės ir atlikėjai yra per daug plačiai žinomi, kad būtų verta juos dėti į šitą topą. Vadinasi galima daryti išvadą, kad nori papromoutinti mažai žinomas grupes.                                                             

Taip, aš sutinku, kad sutirštinau spalvas, bet tik taip man pavyksta pasakyti ką noriu trumpai.           

Ką aš tau galėčiau pasiūlyti? Nebent apmatus vizijos koks būtų topas, jei jį daryčiau aš? Pirmiausia lopyčiau laiko skylę. Nuo 18 amžiaus tu šoki į dabartį lyg turėtum laiko mašiną. Kaip tai daryčiau? Turbūt pačiu primityviausiu būdu: suskirstyčiau dekadomis ir pristatyčiau po dvi-tris to laikmečio grupes. Ir tai tikrai nebūtų vien mažai kam žinomi atlikėjai.                                                                                        

Neteisinga ignoruoti Ramazotį, Toto, Zuchero ir likusią kompaniją tik dėl to, kad jie yra žinomi už Tėvynės ribų ir vis dar surenka nemenką būrį klausytojų į savo koncertus. Juk būtent jie reprezentuoja Italiją už jos ribų. Manau šitoje smėlio dėžėje drąsiai sutilps tiek pirmo ryškumo žvaigždės, tiek mažiau žinomi, bet ne prastesni atlikėjai. Tau tereikia sugalvoti kokia forma tai pateikti.                                                   

Ir pačiai pačiai pabaigai atsakysiu į tavo paskutinį klausimą. Ir klausiau ir neklausiau. Tie du klasikai man buvo privalomi išklausyti mokykloje, nes pagal tą vidurinio išsilavinimo versiją, kuri buvo taikoma mano atžvilgiu, man muzikos pamokos buvo privalomos iki pat galo ir turėjom muzikos mokytoją, per daug rimtai žiūrintį į savo darbą. Rašydavom kontrolinius per muzikos pamokas. Vieni buvo teoriniai, kiti muzikiniai (kai tau paleidžia klasikos popuri, ir turi atspėti dainą {#}). Rhapsody of Fire man seniai žinomi, todėl man jų klausytis nereikia. O popsistų neklausiau, nes neturėjau techninių galimybių. Šį vakarą irgi neklausysiu, nes pas mane jau groja tai, kas šildo mano vidurius ir ranka nekyla to išjungti {#}                                       


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
proletaras
2012 m. rugpjūčio 27 d. 21:43:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš jau seniai žinojau,kad italai ir groja,ir dainuoja.{#} Ir balsavimas kaži ar ka pakeis.


Atsakyti
velniux
2012 m. rugpjūčio 27 d. 18:39:57 2012-08-27 18:58:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, gerai, ne taip išsireiškiau. Ne visi, bet dauguma. Kiek žmonių žino Ramazotti ir kiek žino tarkim Moda? Italijoj gal ta proporcija ir būtų panaši, bet kitose šalyse - niekaip.

Bet ne apie tai kalba. Visų grupių į topą aš nesudėsiu ir niekas nesudės. Atrinkau tris, kurios MAN asmeniškai atrodė verčiausios čia būti. Tik tiek. Jei turit kitų pasiūlymų, prašom, siūlykit dainas į grojaraštį.

O kurioj vietoj šitą topą buvo "nemalonu valgyti"? Būtų įdomu tiesiog išgirsti išsamesnę nuomonę dėl to, nes dabar nelabai supratau, kas būtent nepatiko: ar tai, kad atlikėjų per mažai, ar tai, kad nebuvo Jūsų mėgstamiausiųjų? O gal dėl dar kitų priežasčių?

Ir dar vienas klausimas - ar prieš kritikuodama, pati bent jau perklausėt siūlomas grupes, ar tiesiog numetėt į šalį kaip "aš nežinau, reiškia šūdas"?


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
be_inis
2012 m. rugpjūčio 27 d. 16:29:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Afygiena, šauni rubrika. PLiusaS !


Atsakyti
Crazyz
2012 m. rugpjūčio 27 d. 15:23:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

joa, nelabai žmonės turbūt skaitė visą šį straipsnį, nes pražioplino šitą paskutinį sakinį:

"Ką Jūs manote apie itališką muziką? Kokie yra jūsų favoritai? Pasiūlykite savo itališkus atradimus specialiame šiai šaliai skirtame grotuve."


Atsakyti
lacunacoil
2012 m. rugpjūčio 27 d. 14:52:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš tai siūlau nesmerkti o padėti. Pvz, pritariu Miglajos sąrašui, kad šios grupės galėjo būti aprašytos, bet jei autorius jų nepasirinko, tai gal skaitytojai, galėtų tai padaryti komentaruose. Na būtų visiems nauda. Autorius galėtų toliau savo idėją įgyvendinti, o jei kažkam atrodo, kad ko trūksta tai prideda ir taip pat supažindina su skaitytojais. Juk vienas žmogus visų grupių neaprėps :)


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Crazyz
2012 m. rugpjūčio 27 d. 13:49:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, Italija visada pasižymėjo tik gerais klasikais, operos solistais ir tokios tematikos muzika, kitų stilių tik pavieniai. Mat italai visiški nacionalistai su savo italų kalba. Fak them.

 

P.s. čia velniux užsiiminėja šituo reikalu?

 


Atsakyti
Misantropia
2012 m. rugpjūčio 27 d. 12:46:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kaip džiugu, kad visą laiką yra kur augti :D


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
MusicLt
2012 m. rugpjūčio 27 d. 12:38:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiesiog ši sistema buvo kuriama su idėja, kad visur bus balsavimas, tad kol kas ne viskas pritaikyta tokiems pažintiniams straipsniams {#}


Atsakyti
MusicLt
2012 m. rugpjūčio 27 d. 12:36:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, gal nereikėtų lyginti autorinio straipsnio, kuriuo siekiama supažindinti, o ne išrinkti mėgstamiausius, ir rinkimų, kur viską lemia lankytojų simpatijos.


Atsakyti
einaras13
2012 m. rugpjūčio 27 d. 12:30:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pala, o ar šimtametės legendos ir neseniai debiutavę atlikėjai nesusitinka dienos dainoje / mėnesio dainoje... ?


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Misantropia
2012 m. rugpjūčio 27 d. 12:25:56 2012-08-27 12:26:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nope, bet tokiu atveju užrašas šalia topo Balsuok! 0/5 yra klaidinantis.

Tik tiek {#}


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
MusicLt
2012 m. rugpjūčio 27 d. 12:06:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ar balsavimas reikalingas, kai greta - šimtametės legendos ir neseniai debiutavę atlikėjai? :) O ten rodoma tam, kad rubrika būtų pastebėta, kaip ir visi kiti topai. 


Atsakyti
isterija
2012 m. rugpjūčio 27 d. 11:59:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne tau vienai, ir man. 


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
Misantropia
2012 m. rugpjūčio 27 d. 11:33:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

P.S. ar čia tik man vienai šitą daiktą prie topų rodo, o balsuoti neleidžia? {#}


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Opus Opus
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 202
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 282772