Nėra nei Ramazzotti, nei Bocelli, nei Zucchero, nes rubrikos tikslas yra supažindinti su mažiau žinomais, bet ne ką prastesniais atlikėjais. Nelabai matau prasmės tiesiog aprašyti tuos, kuriuos visi ir taip žino.
Bloga pozicija.
Labai bloga.
O tokių pasakymų, kaip ir taip visi žino turėtum išvis atsisakyti, nes tu negali žinoti, ką žinau aš, o ką mano kaimynas.
Pati idėja yra tikrai puiki, bet pirmas blynas labai karčiai susvilęs. Jei pažindini žmones su šalies muzika, tai pažindink išsamiai. Su visai klasikais, grandais ir liliputais. Tiek žinomais, tiek nelabai.
Ne tau spręsti ką visi žino, o ko ne.
Ir aš linkiu tau antrą blyną iškepti didesnį, skanesnį. Tokį, kurį būtų malonu valgyti
Toto Cutugno,
Zucchero,
Andrea Bocelli,
Ricchi e Poveri (tėvų muzika iš senesnių laikų),
Lacuna Coil,
Elvenking (gi metalas ! )
Manau kitam kartui autorius/ė turėtų šiek tiek plačiau parinkti grupes ar atlikėjus, kurie reprezentuoja tos šalies pop, rock ar metal muziką.
Nes kaip skaičiau rubrikos įžangoje, autoriaus tikslas yra prisiminti tos šalies legendas, kurios padarė įtaką muzikos pasauliui ir supažindinti visus su nauja kokybiška muzika.
P.S. Labai sveikintina rubrika ! Jei bus gerai išplėsta - bus tikrai išskirtinė
Nėra nei Ramazzotti, nei Bocelli, nei Zucchero, nes rubrikos tikslas yra supažindinti su mažiau žinomais, bet ne ką prastesniais atlikėjais. Nelabai matau prasmės tiesiog aprašyti tuos, kuriuos visi ir taip žino.
2012 m. rugpjūčio 27 d. 11:15:33
Bloga pozicija.
Labai bloga.
O tokių pasakymų, kaip ir taip visi žino turėtum išvis atsisakyti, nes tu negali žinoti, ką žinau aš, o ką mano kaimynas.
Pati idėja yra tikrai puiki, bet pirmas blynas labai karčiai susvilęs. Jei pažindini žmones su šalies muzika, tai pažindink išsamiai. Su visai klasikais, grandais ir liliputais. Tiek žinomais, tiek nelabai.
Ne tau spręsti ką visi žino, o ko ne.
Ir aš linkiu tau antrą blyną iškepti didesnį, skanesnį. Tokį, kurį būtų malonu valgyti
2012 m. rugpjūčio 27 d. 11:12:21
Nors italų muzikos lyg ir neklausau kiekvieną dieną, bet labai nustebau kad čia nėra paminėtos tam tikros grupės ar atlikėjai, kurie atrodo neatsiejami nuo Italijos muzikos. Pvz:
Al Bano & Romina Power (tėvų muzika iš senesnių laikų),
Toto Cutugno,
Zucchero,
Andrea Bocelli,
Ricchi e Poveri (tėvų muzika iš senesnių laikų),
Lacuna Coil,
Elvenking (gi metalas ! )
Manau kitam kartui autorius/ė turėtų šiek tiek plačiau parinkti grupes ar atlikėjus, kurie reprezentuoja tos šalies pop, rock ar metal muziką.
Nes kaip skaičiau rubrikos įžangoje, autoriaus tikslas yra prisiminti tos šalies legendas, kurios padarė įtaką muzikos pasauliui ir supažindinti visus su nauja kokybiška muzika.
P.S. Labai sveikintina rubrika ! Jei bus gerai išplėsta - bus tikrai išskirtinė
2012 m. rugpjūčio 27 d. 11:05:31
Bus, kitą savaitę, tik kitos šalies
.
2012 m. rugpjūčio 27 d. 11:04:36
2012 m. rugpjūčio 27 d. 10:22:19
gera muzika.tokios daugiau buti galetu.
2012 m. rugpjūčio 27 d. 09:36:16
O kur Andrea Bocelli? Ir kur Ramazzoti, krc gryba pjauna totaliai, žinomiausių žvaigždžių nepamini...
2012 m. rugpjūčio 27 d. 02:24:38
Eros Ramazzotti kazkaip cia irgi turetu buti, nes tu siuolaikiniu zvaigzdziu nesu girdejes :)