lietuvoje nera populiarus kox vienas stilius,lietuva valdo TOPAI. o juose buna visko:ir popso(jt,agileros ir pan.) ir roko(lp,green day),ir hip hopo,repo bei kitu stiliu.zodziu taip,daugumos tautieciu supratimu,kas tope-tas sventa(sudinas supratimas).bet nepamirskim kad ir y topus patenka geru grupiu ir atlikeju,tokiu kaip johnny cash,u2,rhcp,soad,the beatles ir t.t.
DeadSoul rašė: Kvailas klausimas - popsas.. niekas negali pripažinti kitos muzikos ir įsileisti kitokios kultūros bent jau išprusimui.. banalu banalu banalu... niekas niekada nesikeičia,nes tokia visuomenė su savo nihilistiniu požiūriu į viską..
Vaikai, jūs kaip užprogramuoti: iš visos masės išskiriate tik tą vadinamąjį "popsą" ir šaudote pro šalį , beje. Nugi "popso" ir "antipopso" santykis aiškiai ne pirmojo pusei. Toliau. Matote tai, kas vyksta aplinkui - t.y. jaunimo sluoksniuose. Bet juk yra ir kito amžiaus žmonių, kurie turi muzikinį skonį. Yra daug ir klasikos, ir džiazo, ir rock'o (blemba, koks "popsiškas" tas žodis) gerbėjų.
Ir galop. Ką jūs laikote "popsu". Pavyzdžiui aš nesiginu - klausau tą popsą ir man neblogai sekasi. Ką dabar daryt?
Kvailas klausimas - popsas.. niekas negali pripažinti kitos muzikos ir įsileisti kitokios kultūros bent jau išprusimui.. banalu banalu banalu... niekas niekada nesikeičia,nes tokia visuomenė su savo nihilistiniu požiūriu į viską..
Įdomu, koks mūsų protinguolių mėgstamiausias muzikinis stilius buvo tada, kai patiems buvo po trylika metukų ir patys skelbėsi esą didieji neformalai.. O ne, tai ne apie juos,pamirškime jie iš karto užaugo su 50cm skersmens intelektualiniu pilvu vietoje galvos. Ir dabar 16 metų narys nesiklausantis Slipknot,Green Day, o mat supratęs tikrąją,gerąją muziką nuleidžia išvadindamas kokį 15metį "mažvaikiu".
P.S. neturiu konkrečiai omeny jokio nario iš music.lt
turbūt esmė ta, kad kokia mada 'ant bangos' tas ir klausoma,kadangi madoms labiau imlesnis jaunimas - šios grupės klausoma muzika laikas nuo laiko vis kinta.
visa kita-tas pats senas lietuviškas brudas.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2007 m. lapkričio 27 d. 21:28:41
dar rokai populiarūs, daug klausytojų jaunų, ir daug senų, kurie su nostalgija prisimena jaunystę, mūsųs tėvai... (nors mano tai nelabai
2007 m. lapkričio 27 d. 21:15:35
2007 m. lapkričio 27 d. 21:08:54
2007 m. lapkričio 27 d. 16:51:55
2007 m. rugsėjo 6 d. 19:04:40
2007 m. rugsėjo 5 d. 22:46:44
2007 m. rugsėjo 5 d. 20:22:27
2007 m. vasario 10 d. 13:11:07
2007 m. vasario 10 d. 13:00:15
fak šitą šalį
2006 m. gruodžio 2 d. 21:34:25
2006 m. gruodžio 2 d. 21:15:25
2006 m. gruodžio 2 d. 16:22:17
2006 m. gruodžio 2 d. 16:11:54
Kvailas klausimas - popsas.. niekas negali pripažinti kitos muzikos ir įsileisti kitokios kultūros bent jau išprusimui.. banalu banalu banalu... niekas niekada nesikeičia,nes tokia visuomenė su savo nihilistiniu požiūriu į viską..
Ir galop. Ką jūs laikote "popsu". Pavyzdžiui aš nesiginu - klausau tą popsą ir man neblogai sekasi. Ką dabar daryt?
2006 m. gruodžio 2 d. 10:31:54
2006 m. gruodžio 1 d. 20:47:59
(f*ckin' emo's...)
2006 m. gruodžio 1 d. 19:04:28
P.S. neturiu konkrečiai omeny jokio nario iš music.lt
2006 m. gruodžio 1 d. 18:46:07
2006 m. gruodžio 1 d. 18:42:29
bėda yra tame kokios kokybės ir koks pats tas popsas.
2006 m. gruodžio 1 d. 18:35:22
2006 m. lapkričio 27 d. 19:14:37
visa kita-tas pats senas lietuviškas brudas.