Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koks muzikos stilius populiariausias Lietuvoje?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hole
2006 m. lapkričio 27 d. 18:57:30
štai vat ir šitaip. nesupyksiu,kur jau ten pyksi,kai kasdien ta realybė į akis tiesiog lenda
kai štai eini koridorium ar tai kad ir pamokoj sėdi, o kažkas ima ir iš to linksmumo uždainuoja "Ką daryt,jei manęs niekas nemyli,o aš taip visus myliu" - nu balažin kokie ten tie žodžiai - esmė ta.
o žinai, aklu būti patogu.ganėtinai. todėl nieks ir nekinta.
gal būtų kiek ir gaila tų žmonių...bet... gal geriau šitaip, bet nuoširdžiai, negu klausyt tą metalą/punką/goth/emo ar dar kąnors bet iš mados nė velnio nesigilinant..

once again - Kiekvienam savo - šiandien šitas biesas kaiptais prilipo man

Atsakyti
hole
2006 m. lapkričio 27 d. 18:46:14
Che, provincialumas,mano nuomone, tai nėra tai, ką galima suvokti verčiant žodį tiesiogiai. Provincialus aka kaimietis visų pirma yra žmogus su tam tikru mentalitetu. Ir čia jau visai nebesvarbu, ar gyveni Balbierišky ten kokiam ar sostinėj. Tokių žmonių yra visur. Tiesiog.
Na o bet tačiau... matau, kad bandai ginti tą neestradinę Lietuvoje klausomos muzikos pusę.esi laimingas žmogus, jei tave supančiam bendraamžių rate nedaugelis teužtraukia KIZ dainušką ar dar kąnors... taip gyvenant ir man tavoji pozicija būtų priimtina,ir aš ginčiau tuos anuos. ale kai matau mano aplinkoje esančią situaciją-tokios mintys ir galvon eit bijosi. konkrečiais pavyzdžiais - klasėj yra ~30 žmonių, visokių ten NL, KIZ ir pan neklauso viso labo kokie 3....

Atsakyti
hole
2006 m. lapkričio 27 d. 18:21:39
1.provincialumas;
2.išsilavinimas;
3.amžius;
4.socialinė padėtis
- tai aspektai,kuriais,mano nuomone galėtų būti galima vertinti žmogų ir jo klausiomą muziką...aišku jų yra ir daugiau,daug daugiau. taip, tai vis stereotipinis požiūris, bet, pamirštant tas visas išimtis,pagal šituos fuckin' stereotipus vistiek gausime mažiau daugiau teisingą paskaičiavimą. mano akimis žvelgiant, Lietuva pati iš esmės yra provinciali valstybė su kur ne kur esančiom išimtėlėm. tai ir muzika ta pati... gaila, bet...

o gal ir negaila, gi kiekvienam savo! kaip dabar madingai gatvėse traukia kas antra devynmetė..

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 27 d. 18:09:41
hole rašė:
Dėl Lietuvoje populiarios estrados jokių šaltinių nereikia. geriausias šaltinis čia loginis mąstymas paremtas aplinkos apžvalgėlėmis šiokiomis tokiomis.
na,o jei reik šaltinių, tai,gyvendama štai rajono centre,giliai mylimuose Prienuose,žinau čia esamą situaciją, kokios muzikos įrašų parduodama daugiausia ir pan.
na ir ką gi pirmauja visų gerbiamas dievinamas Purvinių šeimos palikuonis, toliau seka Mango ir,sezono metu, Kelias į žvaigždes. na vat štai ir taip.

Dėl tų kelių į žvaigždes sunku ginčytis, aišku. Bet jų daugiausiai, man atrodo, klauso vaikai. Nu dar pagyvenę žmonės tokių kaip Mino, Andrius Rimiškis pan. Tai aiškiai parodo publika per koncertus, autografų prašytojai ir pan. (Yapč gerai atrodo, kai į Kauno sporto halę susirenka begalės ikimokyklinio amžiaus ir šiek tiek vyresnių vaikų, kai per ilgąją pertrauką koncertuoja koks Vudis ar pan. O kiti žmonės sėdi šiaip, kalbasi arba eina nusipirkt ko užkast. O vaikučiai bėga prie aikštės ir šoka. Čia aš apie studentų lygos varžybas). Na lietuviškos estrados irgi, manau, klausosi tam tikro amžiaus žmonės. Seneliai visokie. Bet jei kas nors atliktų tikrai objektyvią apklausą, manau tikrai paaiškėtų, kad normalios muzikos (jei galima taip išsireikšti) žmonių atsirastų žymiai daugiau.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
hole
2006 m. lapkričio 27 d. 17:48:18
Dėl Lietuvoje populiarios estrados jokių šaltinių nereikia. geriausias šaltinis čia loginis mąstymas paremtas aplinkos apžvalgėlėmis šiokiomis tokiomis.
na,o jei reik šaltinių, tai,gyvendama štai rajono centre,giliai mylimuose Prienuose,žinau čia esamą situaciją, kokios muzikos įrašų parduodama daugiausia ir pan.
na ir ką gi pirmauja visų gerbiamas dievinamas Purvinių šeimos palikuonis, toliau seka Mango ir,sezono metu, Kelias į žvaigždes. na vat štai ir taip.

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 27 d. 17:04:13
Irrma rašė:
Lietuvoj populiarus popsas ir šiaip lietuviška estrada siaubas kažkoks, žmonės, kur mes nusivažiavom??

Kokiais šaltiniais remiesi?

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Irrma
2006 m. lapkričio 27 d. 13:52:05
Lietuvoj populiarus popsas ir šiaip lietuviška estrada siaubas kažkoks, žmonės, kur mes nusivažiavom??

2006 m. lapkričio 27 d. 11:00:29
sakyciau,kad popsas ir punkas arba rokelis...

Atsakyti
Killuminati
2006 m. lapkričio 26 d. 23:34:37
kad ir kaip bebutu gaila popsas, nu dar klubines...kas kas bet tik ne hip-hop...
dar yra gal pora rap,hip-hop gerbeju,ash wienas sudarou gal 50%

2006 m. spalio 21 d. 21:32:36
deja,popsas

2006 m. spalio 21 d. 21:02:25
omg ir taip zhinoma kad pop'sas
sad... ;S

Atsakyti
spoileriz
2006 m. spalio 18 d. 20:24:51
popsas bet tarp jaunimo jau yra daug ivairiu megstamu stiliu.

2006 m. spalio 15 d. 13:00:36
Dar klausimas tox kyla??? Juk ir taip aisq kad popsas...

2006 m. rugsėjo 26 d. 20:38:27
ikalinta_plunksnoje rašė:
Liamaz rašė:
Liamaz rašė:
Ka groja Bavarija, Yva - tai ir yra Lietuvos stilius

pritariu...ir tai gana liudna tiesa, dar rusiskas popsas, atrodo, ant bangos...hm...

sutinku...aišku čia ne taro visų lietuvos žmonių

2006 m. rugsėjo 26 d. 20:37:14
Liamaz rašė:
Liamaz rašė:

pritariu...ir tai gana liudna tiesa, dar rusiskas popsas, atrodo, ant bangos...hm...

2006 m. rugsėjo 23 d. 14:24:08
ajshku kad thrashkas !!!

Atsakyti
lintu_girl
2006 m. rugsėjo 23 d. 12:44:03
kazkaip rodos,kad lb jau a la punk pradejo populereti

Atsakyti
Lovebuzz
2006 m. rugsėjo 23 d. 12:43:07
Stalo dainos!

2006 m. rugpjūčio 11 d. 16:23:04
tas kuri megsti ir yra populeriausias, nes kiti ima neegzistuoti ar kazkas panasaus. tu kitu jug nieks nevercia klausyt.

2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:44:14
Liamaz rašė:

Atsakyti
Puslapiai: 12345678910 ... 15
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Tarkan Tarkan
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 249
  Iš viso užsiregistravę: 73766
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 120104