Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kuo buvai praeitame gyvenime?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hip-hop_daughter
2007 m. spalio 14 d. 21:51:05
Buvau Žydė.
Tai ar ne nesąmonė?

fi.

2007 m. spalio 14 d. 21:43:05
Nedrįstu sakyti, kad tas testas grynas melas (bent jau man rezultatai kažkiek atitinka), bet žinoma, jo už gryna tiesą priimti nereikia. Tiesiog čia šiaip, testukas įdomumo dėlei.
Naoha rašė:
YeEyy>> Juk neįmanoma, kad mes buvom vienas ir tas pats asmuo. Kvailas testas. Kam aš jį dariau...

Atsakyti
Naoha
2007 m. spalio 14 d. 21:34:24
YeEyy>> Juk neįmanoma, kad mes buvom vienas ir tas pats asmuo. Kvailas testas. Kam aš jį dariau...

Atsakyti
YeEyy
2007 m. spalio 14 d. 21:23:30
Visiems, kas gimė kaip tu tais pačiais metais, mėnesį ir dieną.

Naoha rašė:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern South Africa around the year 1575. Your profession was that of a writer, dramatist or organiser of rituals.
---------------------------------------- ----------------------------------------
Your brief psychological profile in your past life:
Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved.
---------------------------------------- ----------------------------------------
The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your lesson is to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins.

Įdomu visiems taip rašo?

Atsakyti
imperfect_sky
2007 m. spalio 14 d. 20:51:07
I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern France around the year 1525. Your profession was that of a seaman, dealer, businessman or broker.
Bohemian personality, mysterious, highly gifted, capable to understand ancient books. With a magician's abilities, you could have been a servant of dark forces.
Your task is to learn, to love and to trust the universe. You are bound to think, study, reflect, and to develop inner wisdom.

visgi buvau* žmogus..

2007 m. spalio 14 d. 20:41:26
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern South Africa around the year 1575. Your profession was that of a writer, dramatist or organiser of rituals.
Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved.
Your lesson is to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins.

Įdomu visiems taip rašo?

Atsakyti
kojote666
2007 m. spalio 14 d. 14:21:55
I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Mongolia around the year 975. Your profession was that of a entertainer, musician, poet or temple-dancer.

Pfff, o tai kur aš buvau maždaug nuo 1050 iki 1990 metų? ;x

2007 m. spalio 13 d. 18:49:35
Kažko error šian tau mėto labai.
Nu ką jau padarysi, praeities nepakeisi, moteriške.

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 13 d. 18:17:53
ta prasme "tik už" o ne "tik moteris"

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 13 d. 18:15:23
čia irgi error - negali būti. Turiu tik už moteris. tik kokias čia jau kita tema ir kalba.

Atsakyti
YeEyy
2007 m. spalio 13 d. 17:32:49
D Turi kažka prieš moteris?

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 13 d. 17:32:00
nu mano atitiktų beveik 90% (labai daug) jei ne "I don't know how you feel about it, but you were female"
tikrai ne... error - to negali būti

Atsakyti
YeEyy
2007 m. spalio 13 d. 16:59:18
xdm, aš irgi tam neteikiu didelės reikšmės, bet įdomumo dėlei vistik smagu sužinoti kuom buvai aname gyvenime. Kas keisčiausia, kad kai kurie dalykai ištiesų atitinka.

Atsakyti
YeEyy
2007 m. spalio 13 d. 16:55:32
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern North Europe around the year 1850. Your profession was that of a digger, undertaker.
Revolutionary type. You inspired changes in any sphere - politics, business, religion, housekeeping. You could have been a leader.
You are bound to solve problems of pollution of environment, recycling, misuse of raw materials, elimination of radioactivity by all means including psychological.

Na, Šiaurės Europai visuomet jaučiau šiokių tokių simpatijų, ir šiaip, ne vienas žmogus yra sakęs, kad išvaizda ir charakteris turi panašumų su Šiaurės Europos šalių žmonėmis, tad iš dalies šis faktas pasitvirtina.
Agliakasė ir verslininkė. ) Na, organizuoti galbūt ir sugebėčiau, bet dėl anglies kasimo reiktų dar pagalvoti.
Revoliucionierė. Na, Žana Dark gal ir nesu, bet kartais dėl teisybės pakovoti tenka.
Na, o aplinkosauga rūpintis stengsiuos kiek galiu.
Tiek.

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 13 d. 16:52:17
ne esmė kuo buvau. įdomu kad ten rašo, jog šis gyvenimas parodys dalykus, kuriuos norėsiu atitaisyti kitame. įdomu, kad būtent tuos dalykus aš dabar matau taigi šiuo metu juos noriu atitaisyti kartais iš tikro pasijaučiu, kad palyginus gyvenčiau gyvenimą n+1 nors turėtų būti n

bet iš tikro aš tuo visu netikiu

Atsakyti
YeEyy
2007 m. spalio 13 d. 16:44:17
Nežinau ar tokia tema jau egzistuoja, bet kiek tikrinau per \"Search\", panašaus lyg nieko nemačiau.
Tai va.

Kuo buvai praeitame gyvenima?

https://www.thebigview.com/pastlife/

P.S - Būtų smagu jei pasidalintumėte savo rezultatais ir juos pakomentuotumėte (atitinka ar neatitinka ir tt..).

Sėkmės.

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Mother Love Bone Mother Love Bone
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1483
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 129586