Didesnė dalis mane domina. Tai kiek užtruks, perklausyti teks nemažai. Trollfest, Krampus ir Krallice man nežinomos grupė, bet iš jų aprašo mano mėgiamo stiliaus. Tarja, Threshold, The Chariot, Katatonia, Ensiferum, daugiau mažiau perklausytos, Labai įdomu Swans (atsiliepimai geri, aukštai vertinamas}, bet nesu jo girdėjęs. Saturnian? dabar klausausi.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. rugsėjo 4 d. 01:08:59
Nieko Ensiferum pora gabalu,nieko Grave pora gabalu,nieko Archive viens gabals,dar vietomis idomus pasirode tas kazkoks Khonsu.
!
2012 m. rugsėjo 1 d. 16:54:34
O viešpatie kiek daug naujų albumų...
Vieniems nauji mokslo metai, o muzikos pasauly irgi darbymetis prasidėjo
Flobots ir Just Like Vinyl labai pradžiugino :) Ir dar sudomino Beardfish ir Minus The Bear.
Ir iš vis - labai gera savaitė, yra tokių grupių kurių muzikos stilius man nelabai prie širdies, tačiau irgi labai gerai susiklausė.
2012 m. rugpjūčio 30 d. 14:49:25
Nick Cave! Wooooooohooooo!
2012 m. rugpjūčio 29 d. 11:34:56
OI... kiek visko... šėliosim :D
2012 m. rugpjūčio 29 d. 08:55:02
The Chariot nuostabus albumas.
2012 m. rugpjūčio 28 d. 22:36:07
Didesnė dalis mane domina. Tai kiek užtruks, perklausyti teks nemažai. Trollfest, Krampus ir Krallice man nežinomos grupė, bet iš jų aprašo mano mėgiamo stiliaus. Tarja, Threshold, The Chariot, Katatonia, Ensiferum, daugiau mažiau perklausytos, Labai įdomu Swans (atsiliepimai geri, aukštai vertinamas}, bet nesu jo girdėjęs. Saturnian? dabar klausausi.
2012 m. rugpjūčio 28 d. 18:31:04
Apie nemažą dalį šių albumų, jau rytoj Anapus FM :)
2012 m. rugpjūčio 28 d. 13:05:00
Kiek daug albumų. Bet mano skoniui gal Katatonia, Ensiferum, Tarja Turunen ir gal Nick Cave
2012 m. rugpjūčio 28 d. 12:33:05
Na, tik Elbow šį kartą :)
2012 m. rugpjūčio 28 d. 12:19:08
Katatonia ir Ensiferum