O apie ką pats filmas?
Aš tai galiu pasiūlyt tokį "Triumph of the Will": https://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_of_ the_Will
Šiaip čia propagandinis-dokumentinis filmas apie Adolfą. Jis nėra uždraustas (nes besimokantiems kinorežisūros jis pristatomas kaip visų laikų geriausias piarinis filmas). Bet jo naudojimas ribotas. Dabartiniai filmmakeriai, garsūs režisiorai, labai daug pasiskolinę iš šio filmo.
Tai aisku , kad tokia jau zmogaus prigimtis, jis nori to, kas uzdrausta...
as nekomentuosiu (turbut) tu filmu, cia jau kiekvienas tegu pats sudaro sau ispudi, tik pazimesiu.
taigi,
---------------------------------
1) Turks fruit aka Turkish Delight (Paul Verhoeven, 1973)
Ireland: (Banned) /
Norway: (Banned) (1973-2003) (cinema release)
man asmeniskai, pripazinsiu, patiko.
irgi patariu Rutger Hauer gerbejoms... [cia turetu buti smailas su kilanciais-nusileidzianciais antakiais]
-----------------------------
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
2007 m. spalio 15 d. 14:05:40
Aš tai galiu pasiūlyt tokį "Triumph of the Will":
https://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_of_ the_Will
Šiaip čia propagandinis-dokumentinis filmas apie Adolfą. Jis nėra uždraustas (nes besimokantiems kinorežisūros jis pristatomas kaip visų laikų geriausias piarinis filmas). Bet jo naudojimas ribotas. Dabartiniai filmmakeriai, garsūs režisiorai, labai daug pasiskolinę iš šio filmo.
2007 m. spalio 14 d. 19:23:17
as nekomentuosiu (turbut) tu filmu, cia jau kiekvienas tegu pats sudaro sau ispudi, tik pazimesiu.
taigi,
---------------------------------
1) Turks fruit aka Turkish Delight (Paul Verhoeven, 1973)
Ireland: (Banned) /
Norway: (Banned) (1973-2003) (cinema release)
man asmeniskai, pripazinsiu, patiko.
irgi patariu Rutger Hauer gerbejoms... [cia turetu buti smailas su kilanciais-nusileidzianciais antakiais]
-----------------------------