O apie ką pats filmas?
Aš tai galiu pasiūlyt tokį "Triumph of the Will": https://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_of_ the_Will
Šiaip čia propagandinis-dokumentinis filmas apie Adolfą. Jis nėra uždraustas (nes besimokantiems kinorežisūros jis pristatomas kaip visų laikų geriausias piarinis filmas). Bet jo naudojimas ribotas. Dabartiniai filmmakeriai, garsūs režisiorai, labai daug pasiskolinę iš šio filmo.
Tai aisku , kad tokia jau zmogaus prigimtis, jis nori to, kas uzdrausta...
as nekomentuosiu (turbut) tu filmu, cia jau kiekvienas tegu pats sudaro sau ispudi, tik pazimesiu.
taigi,
---------------------------------
1) Turks fruit aka Turkish Delight (Paul Verhoeven, 1973)
Ireland: (Banned) /
Norway: (Banned) (1973-2003) (cinema release)
man asmeniskai, pripazinsiu, patiko.
irgi patariu Rutger Hauer gerbejoms... [cia turetu buti smailas su kilanciais-nusileidzianciais antakiais]
-----------------------------
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. spalio 15 d. 14:05:40
Aš tai galiu pasiūlyt tokį "Triumph of the Will":
https://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_of_ the_Will
Šiaip čia propagandinis-dokumentinis filmas apie Adolfą. Jis nėra uždraustas (nes besimokantiems kinorežisūros jis pristatomas kaip visų laikų geriausias piarinis filmas). Bet jo naudojimas ribotas. Dabartiniai filmmakeriai, garsūs režisiorai, labai daug pasiskolinę iš šio filmo.
2007 m. spalio 14 d. 19:23:17
as nekomentuosiu (turbut) tu filmu, cia jau kiekvienas tegu pats sudaro sau ispudi, tik pazimesiu.
taigi,
---------------------------------
1) Turks fruit aka Turkish Delight (Paul Verhoeven, 1973)
Ireland: (Banned) /
Norway: (Banned) (1973-2003) (cinema release)
man asmeniskai, pripazinsiu, patiko.
irgi patariu Rutger Hauer gerbejoms... [cia turetu buti smailas su kilanciais-nusileidzianciais antakiais]
-----------------------------