cia teisiog emocijos. silpnas zmogus gali joms pasiduoti del kazkokio gyvenimo epizodo. nors siaip jam sutrugdius, jis bus dekingas, paskui, kai viskas aprims. nemanai?
taigi yra zmones, kurie isikisa i kitu gyvenima, na ir pastato zmogu ant koju.
na bet nei tu nei tu veiksmose nera kazko nelegalaus i think so
' Savižudybė daugelyje šalių irgi yra nelegali. '
Pasiklydus> is kur istraukei?
Tik_Ieva>> jei vaziuotum be dirzo tai galimybe isskristi lauk gan didele... nors as asmeniskai geriau surizikuociau prisiseges masinoi likti negu sitaip: https://www.youtube.com/watch?v=RCC7NmVoV Cg
jo bet klausimas ne tame, ar jautesi saugiai vaziodama i skerdykla ar tai gamykla
man irgi nekila abejoniu kad jie reikalingi
Sorry uz flooda, bet norejau parasyt, kad po smugio i gala yra sokama i prieki, o ne i atlosa.... taip pagalvok gerai... gi inercija etc... kazka Answer susimaisiai...
hare_bo> Žinau tik vieną atvejį savo gimtajame miestelyje, kai autoyvykio metu žuvo žmogus. Ir tai buvo pėstysis. Tiesiog čia niekas nelaksto ir sunkiai įsivaizduoju tokią situaciją, kada mano gyvybei kiltų pavojus. Tikrai nervintų segtis diržą, kai žinai, kad po 3min vėl reikės nusisegti.
k_b> Jei tau į galą įpuolė, tai tave kaip tik ne į priekį o į galą krestelti turėjo. Tai prie ko čia dantys? Galva irgi į atlošą turėjo atsitrenkti. Ar kažko mums nepasakei?
Po avarijos ( į galą įpuolė ) tai seguos visados, nors važiuoju ir keletą metrų... nes tik diržai išsaugojo mano sveiką galvą ir dantis... ir visados kai vairuoju dar liepiu užsisegt ir šalia sėdinčiam... turi būti PRIVALOMĄ.
Aš visada prisisegu, kad ir kur sėdžiu, kad ir kiek važiuoti reik, nes neprisisegus jaučiuosi nesaugi. be to, kai papuolėm į avariją, nes kažkoks idiotas prieš nosį netikėtai iššoko, tai diržai išgelbėjo mum gyvybes, net nubrozdinimas buvo nuo diržo...
AnsweR rašė: Šiaip visad prisisegu, kai važiuoju kažkur tolėliau į užmiestį. Arba Vilniuj, jeigu ne čia pat važiuoju. O savo gimtajam miestely seguos retai - tik jei žinau, kad didelė tikimybė, jog stabdys, jei stovės (pvz. vėlai naktį), o šiaip ten net neverta segtis: max greitis 50, iš taško A į tašką B važiuoji max 10 min
Daznai avariju negali numatyti, todel net ir issukant is savo kiemo gali belenkas atsitikti, o tuo labiau per 10 min .. siaip kiekvieno teise rinktis segtis ar nesisegt dirzu. O kas del istatymu, tai valstybes funkcija - apsaugoti visuomenes narius. Kaip zinom, avarijose zusta tikrai daug zmoniu, tai net ir toks menkas, is paziuros nieko nekeiciantis, apribojimas gali isgelbet ne viena gyvybe. Tode as visada seguosi kaip, beje, mano tevai ir brolis
Šiaip visad prisisegu, kai važiuoju kažkur tolėliau į užmiestį. Arba Vilniuj, jeigu ne čia pat važiuoju. O savo gimtajam miestely seguos retai - tik jei žinau, kad didelė tikimybė, jog stabdys, jei stovės (pvz. vėlai naktį), o šiaip ten net neverta segtis: max greitis 50, iš taško A į tašką B važiuoji max 10 min
na gerai istikruju tai as gi nezinau, kaip ten istikruju butu, nes i rimta avarija (aciu Dievui) nebuvau patekus. Cia siaip as visad prisifantazuoju. Bet tai tokiu atveju, as manau, kad ir gale butina prisisegt, ne tik prieki, o uz galinius keleivius ir baudzia? ar ne?
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. vasario 23 d. 14:22:59
2008 m. vasario 1 d. 18:34:24
taigi yra zmones, kurie isikisa i kitu gyvenima, na ir pastato zmogu ant koju.
na bet nei tu nei tu veiksmose nera kazko nelegalaus
2008 m. sausio 31 d. 22:06:12
2008 m. sausio 31 d. 21:06:07
2008 m. sausio 31 d. 19:19:44
Pasiklydus> is kur istraukei?
2008 m. sausio 31 d. 18:27:33
https://www.youtube.com/watch?v=RCC7NmVoV Cg
2008 m. sausio 31 d. 02:03:37
2007 m. lapkričio 6 d. 07:25:37
man irgi nekila abejoniu kad jie reikalingi
2007 m. lapkričio 3 d. 16:43:22
Čia labai tiks.
Mano nuomonė viena - diržai reikalingi.
Jaučiuosi velniškai nesaugi neprisisegusi, net jei kaimo keliuku iki ganyklos važiuojam.
2007 m. lapkričio 3 d. 00:19:35
2007 m. lapkričio 3 d. 00:17:38
2007 m. lapkričio 2 d. 15:38:16
2007 m. lapkričio 2 d. 14:30:03
k_b> Jei tau į galą įpuolė, tai tave kaip tik ne į priekį o į galą krestelti turėjo. Tai prie ko čia dantys?
2007 m. spalio 29 d. 20:31:21
2007 m. spalio 29 d. 19:43:52
2007 m. spalio 29 d. 18:54:01
Aš visada prisisegu, kad ir kur sėdžiu, kad ir kiek važiuoti reik, nes neprisisegus jaučiuosi nesaugi. be to, kai papuolėm į avariją, nes kažkoks idiotas prieš nosį netikėtai iššoko, tai diržai išgelbėjo mum gyvybes, net nubrozdinimas buvo nuo diržo...
2007 m. spalio 29 d. 18:47:12
Šiaip visad prisisegu, kai važiuoju kažkur tolėliau į užmiestį. Arba Vilniuj, jeigu ne čia pat važiuoju. O savo gimtajam miestely seguos retai - tik jei žinau, kad didelė tikimybė, jog stabdys, jei stovės (pvz. vėlai naktį), o šiaip ten net neverta segtis: max greitis 50, iš taško A į tašką B važiuoji max 10 min
Daznai avariju negali numatyti, todel net ir issukant is savo kiemo gali belenkas atsitikti, o tuo labiau per 10 min ..
2007 m. spalio 29 d. 17:57:59
2007 m. spalio 29 d. 13:17:32
2007 m. spalio 20 d. 23:09:11