Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Saugos diržai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
playa
2007 m. spalio 20 d. 23:01:41
Kiek vairavau, visada prisisegus. Ir siaip visada prisisegu. Nebent gale kai sėdžiu, nevisada, jei mieste tarkim važiuoju. Jei ne, seguosi. Atsargi aš Ir gyvent noriu

2007 m. spalio 20 d. 22:54:15
Aš iš įpratimo vairuoju prisisegusi saugos diržą. Iš testų kiek pamenu, diržas apsaugo 70 procentų, o oro pagalvės tik 30 procentų, o kur dingsta procentai tų atvejų, kaip kad Tik_Ieva minėjo, jei mašina verstųsi ir negalėtum iššokt pro langą? O dėl baudų tai ten iš vis nesąmonė kažkokia. Iš vis juokinga pradėjo darytis, kad su žiūronais jie stebi, ar prisisegęs saugos diržus ar ne tai taip pravažiuoji pro šalį ir mojuoti jiems norisi

2007 m. spalio 20 d. 22:50:05
Tik_Ieva
nesutinku su tavim, del to aukstin kojom, as buvau apsivertes aukstin kojom, ir galiu pasakyti, kad dirzai tikrai man nepamaise. jokio susizalojimo. o kaip butu jeigu nebuciau prisiseges tai hmmm ivairiai galejo buti.
tu gal prisiziurejai kazkokiu filmu, bet gyvenime jie dazniau padeda, ir gal net issaugo gyvybe.
o kokia sustra, tai gal tavo tetis didesne patirti turi gal tu sulauk jo amziaus ir tada vazinek kaip jis na nezinau, ziurek pati kaip tau geriau

2007 m. spalio 20 d. 22:39:47
kiek iš savo patyrimo galiu pasakyt, esant avarinei situacijai blavus protas neveikia. meldiesi, kad pati gyva liktum. iš ties ištiko tada šokas, o gal kam ir pavyksta šaltais nervais sureaguot.

2007 m. spalio 20 d. 22:32:25
ne bet tarkim as nezinau, bet man rodos, kad jei masina verstusi aukstynkojom, tai as bandyciau sokt lauk, ar siaip bet kokiu atveju, jei buciau samojjinga sokciau lauk, o dirzas man rodos tik viska sugadintu, nes kol as ji atsisegciau tai praitu kazkiek laiko. As asmeniskai vazineju neprisisegus, ir tetis taip vairuoja. Tai va.

2007 m. spalio 20 d. 22:09:54
"atimti teisę pasitraukti iš gyvenimo"? tikrai įdomiai. na, bet kiekvienas turi teisę ir gyventi. man patiko kaip geografijos mokytoja sakydavo:gyvenk taip , kad netrukdytum kitiems. tai išties kiekvieno pasirinkimas ( juk čia visur vyrauja pasirinkimo laisvė), bet jei tavo pasirinkimas kažką nužudo, tai negerai. o šiaip tokia smulkmena iš esmės nepakeis tavo gyvenimo įpročių tik prisidės prie apsaugos.

2007 m. spalio 20 d. 19:10:12
per radiją kažką pan kalbėjo..
o kodėl gi ne, juk saugos diržai sumažina mirties galimybę, reikia būt prisisegus. Na o jei žmogus nori pasitraukt iš gyvenimo.. prašom, gali nesisegt, bet jei pagaus ir už baudą tegu nepyksta, juk vistiek po mirties jam tai nemotais bus.argi ne taip.
Ir visai neatrodo , kad tai būtų teisių diskriminacija.Kodėl. Juk ten už tą neprisisegimą neužmuš, tiesiog yra tam tikros bendros normos ir taisyklės, kurių privalu laikytis,o jei nenori, nieko baisaus,važiuok neprisisegęs, bet tada malonėk sumokėt.

2007 m. spalio 20 d. 18:39:50
ar jums neatrodo, kad cia zmogaus teisiu diskriminacija?
tikra nesamone
juk is zmogaus niekas neturi teises atimti jo teise pasitraukt is gyvenimo, o tai kodel turi buti apribojami pasirinkimo variantai, and so on

plaanuojaa dar padidinti bauda uz vaziavima neprisisegus... lopai! uzknisa sita taisykle tai be rysio, skelbkit savo nuomone.

ps as tai visada praktiskai vairuoju prisiseges. bet jeigu vairuoja mano tevas tai nesisegu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Kardiofonas Būkit laimingi
 Kardiofonas

Alvydas1 Golden Earring Weekend Love
 Golden Earring

einaras13 Ange Ennio
 Ange
 Nuostabus tribute\'as Ennio Morriconei
Very_crazy_enough X-Press 2 Lazy
 X-Press 2

Šiuo metu vertiname

Sash! Sash!
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3242
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 169542