Aš pamačiau, kad dar rodo "Panaši muzika". Gal tik ten ir galima matyti. Ai tiesa, dar dažnai matau kažkokio ištrinto atlikėjo kamputyje profilį. Nežinau, kaip aiškiau apibūdinti, bet ir kiti turėtų matyti. Manau, ta pati problema.
o tai kaip išvis tokią nesamą dainą galima rast? Nes suvedus paieškoj dainos pavadinimą rodo tik vieną, tą, kuri pasiūlyta į dienos dainą. Įtariu, klausimas Edui arba edzkai
Matau, net ir ištrynus dainas, jos dar lieka kažkur. Nors sistemoje nėra. Kaip atsikratyti tokiais puslapiais: https://www.music.lt/lt/daina/ Arvydas-Vilcinskas-Medinis-die vas/144962/ ?
Taip isivaizduoju puslapio koncepcija ir ateities vizija. Rimtumo, logikos, ramybes oaze. Solidus, skrupulingi, informatyvus, glausti vedejai. Nukreiptas i metala ir death.
Visas spam'as yra ir bus trinamas (vadovaujantis 1.3. taisykle). O tamstai siūlau prisiminti, kiek jau įspėjimų esi gavęs iš administracijos, ir elgtis atitinkamai.
VCE, prašau nespaminti nesąmonių (taip, tai ką pasakei apie majonezą, yra grynų gryniausia melagiena, nes žinau, apie kokią reklamą kalbi). music.lt taisyklės nepasikeitė per tą laiką, kol tavęs čia nebuvo ir portale buvo ramu ir taiku.
2012 m. rugsėjo 18 d. 22:13:54
Tikrai nusisekus rubrika - niekad nenuvilia
Man ir pats aprašymo stilius imuzika tikrai patinka
Dėkui .
2012 m. rugsėjo 15 d. 21:18:33
Anapus FM geriausias informacinis music'o puslapis.
. Žmogus išmano muziką ir moka ją pateikti.