Šaunus sugrįžimas.Turiu Antichrisis pirmąjį albumą Legacy of Love ir dvi dainos ( How can i live on the top of mountain? ir Forever i ride) man taip giliai įstrigusios, kad bet kada atsigamina atmintyje vien pagalvojus apie Antichrisis.
Jo, jie turi kažkokį tokį accesability, nors ir tuo metu grojo gana tamsią muziką. Goodbye to Jane ir As Darkness Falls visada sukelia šiurpulį :)
Šaunus sugrįžimas.Turiu Antichrisis pirmąjį albumą Legacy of Love ir dvi dainos ( How can i live on the top of mountain? ir Forever i ride) man taip giliai įstrigusios, kad bet kada atsigamina atmintyje vien pagalvojus apie Antichrisis.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. spalio 5 d. 23:22:11
Jo, jie turi kažkokį tokį accesability, nors ir tuo metu grojo gana tamsią muziką. Goodbye to Jane ir As Darkness Falls visada sukelia šiurpulį :)
2012 m. spalio 5 d. 21:57:58
2012 m. spalio 4 d. 20:34:27
sakydamas, kad grįžo tokie pat, turėjau omeny, kokybine prasme :)
2012 m. spalio 4 d. 16:37:32
na prasukau ta taip isgirtu Antichrisis pora dainu, tai nematau as ten nei folk nei gotikinio metalo, tralialiuskos kazkokios
2012 m. spalio 3 d. 21:43:20
Tikrai tas. Nes nors ir sąlyginai foninė, bet gana skirtinga muzika. Daug visko vyksta tame albume.
2012 m. spalio 3 d. 21:15:44
Yoko Ono stenėjimas ties prikolo riba balansuoja :). Bet tuo pačiu ir teisingai panaudotas, nes įsivaizdavau kitokį šį projektą. Daug įdomiau.
O Hammock reikia imti ir daugiau išgirsti. Norisi sudėtingesnės foninės muzikos, čia tas daržas ?
2012 m. spalio 3 d. 15:09:38
Su Yoko Ono sudominai (nors anksčiau jos darbų klausiau, tai nekas, nepatiko)...
Ir Enslaved perklausysiu tikriausiai