Šaunus sugrįžimas.Turiu Antichrisis pirmąjį albumą Legacy of Love ir dvi dainos ( How can i live on the top of mountain? ir Forever i ride) man taip giliai įstrigusios, kad bet kada atsigamina atmintyje vien pagalvojus apie Antichrisis.
Jo, jie turi kažkokį tokį accesability, nors ir tuo metu grojo gana tamsią muziką. Goodbye to Jane ir As Darkness Falls visada sukelia šiurpulį :)
Šaunus sugrįžimas.Turiu Antichrisis pirmąjį albumą Legacy of Love ir dvi dainos ( How can i live on the top of mountain? ir Forever i ride) man taip giliai įstrigusios, kad bet kada atsigamina atmintyje vien pagalvojus apie Antichrisis.
Nieko aš netryniau, ir neteikiu tokių paslaugų, bet tau galiu padaryti išimtį, visiškai nemokamai. Tik kad taip ir liks tavo kliedesiai kabėti, kaip amžinoj gėdos lentoj. Niekieno, be vatotojo, bet ir taip visi žinos, kam jie priklauso.
Kaip tu tarkim Pentaka ir Hopelessa istrynei. Nesimato prie komentaro nei kas komentavo, tik kada ir ka. Ar tai visu teise buti primirstiems (+kiek tai kainuoja musixo zetonais?)
2012 m. spalio 5 d. 23:22:11
Jo, jie turi kažkokį tokį accesability, nors ir tuo metu grojo gana tamsią muziką. Goodbye to Jane ir As Darkness Falls visada sukelia šiurpulį :)
2012 m. spalio 5 d. 21:57:58
2012 m. spalio 4 d. 20:34:27
sakydamas, kad grįžo tokie pat, turėjau omeny, kokybine prasme :)
2012 m. spalio 4 d. 16:37:32
na prasukau ta taip isgirtu Antichrisis pora dainu, tai nematau as ten nei folk nei gotikinio metalo, tralialiuskos kazkokios
2012 m. spalio 3 d. 21:43:20
Tikrai tas. Nes nors ir sąlyginai foninė, bet gana skirtinga muzika. Daug visko vyksta tame albume.
2012 m. spalio 3 d. 21:15:44
Yoko Ono stenėjimas ties prikolo riba balansuoja :). Bet tuo pačiu ir teisingai panaudotas, nes įsivaizdavau kitokį šį projektą. Daug įdomiau.
O Hammock reikia imti ir daugiau išgirsti. Norisi sudėtingesnės foninės muzikos, čia tas daržas ?
2012 m. spalio 3 d. 15:09:38
Su Yoko Ono sudominai (nors anksčiau jos darbų klausiau, tai nekas, nepatiko)...
Ir Enslaved perklausysiu tikriausiai