O man visai smagiai klausosi Deep Purple pagerbimo albumas. Kai kurie koveriai jau girdeti, bet sukelti i viena vieta, kaip istisas albumas, skamba galingiau.
O siaip tai dar imu Tori Amos, Diana Kral ir Muse.
Taip pat dar neklausiau, bet daug tikiuosi ( ypac po keliu jusu komentaru ) is Three Days Grace
O šiaip Three Days Grace tėkštelėjo ypač malonią staigmeną po 2009metų popsinio albumo. Per savaitę šis albumas jau patapo mano 2012metų mėgsamiausiu :)
Dar gal Papa Roach paklausysiu, nes seniai ką girdėjau iš jų ir be abejonės - HEART
Ne, ne vienintelė .
O šiaip Three Days Grace tėkštelėjo ypač malonią staigmeną po 2009metų popsinio albumo. Per savaitę šis albumas jau patapo mano 2012metų mėgsamiausiu :)
Dar gal Papa Roach paklausysiu, nes seniai ką girdėjau iš jų ir be abejonės - HEART
Žavėtis šituo Muse albumu sunkus dalykas. Bandau sukramtyti dar visus pliusus, o minusus sukonkretinti.
O man kaip tik ši savaitė labai jau neproduktyvi albumų atžvilgiu ir jų įvairove...
Aš čia vienintelė Muse albumu nesižaviu ?
Tikiuos, kad nereiks senų gerų įspėjimų išsitraukt, nes priminsiu, jog įspėjimai galioja ir prieiga prie paskyros gavus 5 įspėjimus yra apribojama. Ne taip ir seniai ši priemonė buvo pritaikyta vienam asmeniui, gali būti pritaikyta darkart.
Jei nori išjungt komentarus ant diarių, tai tuos diarius rašyk ne music'e, nes čia tokio funkcionalumo nėra. Jei nori platformos savo mintims čia, tai prisitaikyk prie platformos ir daryk tai pagal taisykles.
Ir šiaip, kas čia per susireikšminimas, bandymas save padaryti kažkokiu kankiniu ar labai svarbiu žmogumi, kuriam gyvenime nesiseka? Jei tu galvoji, kad tavo asmeninės problemos čia labai įdomios, tai taip tikrai nėra.
Nemačiau Viltės komentaro, bet tamstos pasiteisinimas skamba naglai. Nugi puikiai žinai, jog negalima iš oro disponuoti savo administratoriaus galiomis ir trinti komentarus tik dėl to, jog tau jie nepatogūs.
Vilte, istryniau jusu komenta. Kvieciu vilenskus skaitancius mane zmones rytoj uz psy tvoros. Kaunas tegul kaunas uz suvalku koridorius visokius. Kvieciu i vasaros5 kalna visos odos, rases,ugio,sveikumo,profesijos ,muzikos,amziaus zmogiukus tarp 17ir19 v
2012 m. spalio 3 d. 16:56:49
va per smulku srifta vos nepraziosota An Autumn For Cripled Children prasukt butinai reiks
2012 m. spalio 3 d. 11:56:51
The Tiger Lillies, Therion, Tori Amos, yay! :]
2012 m. spalio 3 d. 09:30:59
O man visai smagiai klausosi Deep Purple pagerbimo albumas. Kai kurie koveriai jau girdeti, bet sukelti i viena vieta, kaip istisas albumas, skamba galingiau.
O siaip tai dar imu Tori Amos, Diana Kral ir Muse.
Taip pat dar neklausiau, bet daug tikiuosi ( ypac po keliu jusu komentaru ) is Three Days Grace
2012 m. spalio 2 d. 23:51:54
Papa Roach, Three Days Grace fo sho. Gal netyčia AxeWound ir The Amity Affliction paklausysiu.
2012 m. spalio 2 d. 21:25:10
Ne, ne vienintelė
.
2012 m. spalio 2 d. 20:58:54
Žavėtis šituo Muse albumu sunkus dalykas. Bandau sukramtyti dar visus pliusus, o minusus sukonkretinti.
2012 m. spalio 2 d. 20:46:41
Gera savaitė, Muse, Papa Roach, TDG, Tori Amos. Nba :D
2012 m. spalio 2 d. 20:42:17
O man kaip tik ši savaitė labai jau neproduktyvi albumų atžvilgiu ir jų įvairove...
Aš čia vienintelė Muse albumu nesižaviu ?
2012 m. spalio 2 d. 19:38:08
Ultraista - tai Radiohead garso inžinieriaus projektas pasirodo. Reikia išbandyti :).
2012 m. spalio 2 d. 19:21:30
Oho... Diana Krall, Heart, Tori Amos, TDG, The 69 Eyes, Therion... Labai neblogai
2012 m. spalio 2 d. 19:17:14
Nba su Muse zinoma
2012 m. spalio 2 d. 18:47:35
Wow, na ir savaitė!!!
Kaip spėsiu viską išklausyti... super super.
Muse, Balmorhea, Hammock, The Tiger Lillies - lux! Produktyvu.
2012 m. spalio 2 d. 16:38:32
Galinga savaitė... Heart, Muse ir t.t. Labiausiai nustebino John Cale - juk vakar aš jo taip klausiau - o šiandien pyst albumas iš dangaus nukrito