Kad Norah Jones berods amerikiete? O Siaip, ko jau ko, o zymiu dainininkiu Kanadoj tikrai netruksta - Alanis Morisette, Sarah McLachlan, Nelly Furtado, Celine Dion... bet man geriausia Sarah Slean
Man tai trūksta Rush, Annihilator, BTO. Bet kaip jau minėta apžvalgoje "Vokietija", galerija niekuomet nebus visaaprėpianti. Čia tik probėkšmiais stabtelėjama ties vienu kitu iškilesniu tos šalies muzikos atstovu.
O Michael Buble? O Garou? Leonard Cohen? Pirmi du man labai maloniai susiklauso, na o Cohenas tai juk ir kažkiek lietuviško (na gerai, Lietuvos žydų) kraujo turi...Na žinoma, didžiausias favoritas čia paminėtas ir taip, tikra tiesa - Adamso muzika sukelia priklausomybę Tiesa, čia jau ne muzikinė veikla, bet gal tada reikėjo paminėt ir kaip profesionalų fotografą? (kuris ir mūsų gviazdą Valentaitę fotografavo, tik ji iki tol nežinojo, kad Adamsas dar ir profesionalus fotografas - nu gerai, gerai, nesusilaikiau nepapletkinus.... My fault... )
Anikdotas is tikros siandienos istorijos: brolis Rokas
- tai kur geriau tau buvo vasaros gatve ar naujoji vilnia, guleti?
As:
Tai kur geriau kristi i 2 m. duobe ar 4 m.?
Bro:
Tai palauk nesupratau. Tai kur geriau. Naujoji vilnia kaip 2 metru ar sesiu metr
Su RASOS svente sveikinam:
• Jonas Mačiulis (Maironis)
• Jonas Vileišis
• Jonas Jablonskis
• Jonas Mekas
• Jonas Valančiūnas
• Jonas Kazlauskas
• Jonas Mačiulis
• Jonas Nainys (DJ Jovani)
Menu aukso metą - lyg degantį fakelą,
Auksinį verpetą, gilyn mane nešantį.
Tą vietą surastų tik keturios akys:
Dvi širdys atskristų it rausvos plaštakės.
SU SVENTU JONU!
2012 m. spalio 29 d. 21:45:26
Canada https://www.music.lt/?user_top;one.192
2012 m. rugsėjo 26 d. 20:54:21
Jei rašot apie Kanadą, tai paminėkit kažko nusipelniusius. Aš ir daug ko šitam sąraše pasiilgau
2012 m. rugsėjo 26 d. 11:34:43
Aš iškart prisiminiau Arcade Fire :).
O klasikinės muzikos kompozitoriai rodos bus įdomesnė šios rubrikos dalis.
2012 m. rugsėjo 26 d. 11:23:07
Man Kanada iškart asocijuojasi su Unexpect :)
2012 m. rugsėjo 25 d. 21:04:12
O kur Bieberį palikot? Iš principo?
2012 m. rugsėjo 25 d. 18:57:15
Kad Norah Jones berods amerikiete? O Siaip, ko jau ko, o zymiu dainininkiu Kanadoj tikrai netruksta - Alanis Morisette, Sarah McLachlan, Nelly Furtado, Celine Dion... bet man geriausia Sarah Slean
2012 m. rugsėjo 25 d. 12:31:27
Ewan Dobson trūksta, šis gitaros guru turėtu but Kanados nacionalinė vertybė
.Na žinoma gal jis ir superstar, bet šituo tikrai vertas.
2012 m. rugsėjo 24 d. 22:52:03
Man tai trūksta Rush, Annihilator, BTO. Bet kaip jau minėta apžvalgoje "Vokietija", galerija niekuomet nebus visaaprėpianti. Čia tik probėkšmiais stabtelėjama ties vienu kitu iškilesniu tos šalies muzikos atstovu.
2012 m. rugsėjo 24 d. 22:40:47
O Michael Buble? O Garou? Leonard Cohen? Pirmi du man labai maloniai susiklauso, na o Cohenas tai juk ir kažkiek lietuviško (na gerai, Lietuvos žydų) kraujo turi...Na žinoma, didžiausias favoritas čia paminėtas ir taip, tikra tiesa - Adamso muzika sukelia priklausomybę
Tiesa, čia jau ne muzikinė veikla, bet gal tada reikėjo paminėt ir kaip profesionalų fotografą? (kuris ir mūsų gviazdą Valentaitę fotografavo, tik ji iki tol nežinojo, kad Adamsas dar ir profesionalus fotografas - nu gerai, gerai, nesusilaikiau nepapletkinus.... My fault...
)
2012 m. rugsėjo 24 d. 21:31:28
Šiaip Neil Young'as iš Kanados.
Bet gal kažkam pasirodė nevertas paminėt:)
2012 m. rugsėjo 24 d. 18:08:15
O kur "galingieji" Nickelback? :D
2012 m. rugsėjo 24 d. 18:05:16
Eilinės Holivudo žvaigždutės...