Kaip manot, koks galejo buti bethoveno chrakteris?
Beethovenas buvo ganėtinai sunkaus, nelengvo, tačiau aistringo charakterio, žinojo savo kaip kūrėjo, kūrybos vertę, todėl daug kam galėjo atrodyti kaip arogantiškas pasipūtėlis, "iškeliantis" patį save, dar ir mizantropas... Tačiau visa tai buvo tik klaidingos, anuometės visuomenės prielaidos. :)
Nežiūrint visko,jis vis tiek vienas iš geriausių,o tai ir yra svarbiausia....
Jis dirbo baznycioj (grojo vargonais). Savo gyvenimo metais jis nebuvo zinomas kaip dabar. Manau jis buvo ramaus charakterio budo :D. Nes jis aprat Leipctigo kunigaikstystes niekur nebuvo isvykes,dirbo baznycioj,vesokas klimatas ir pan. Beja Bacho muzikos susidomejima ''sukele'' Mozartas (y). Jei ne jis nemanau kad Bachas butu toks zinomas kaip dabar. Bet man neypatingai jo muzika patinka. Zinoma yra neblogu tikrai kuriniu,bet visos kantatos ir pan. yra nemalonios man ir kurios asosijuojasi su baznycios valdymu,ingvizicija ir pan. Man labiau patinka Romantizmo epocha nei barokas :p
Dar daug kas sako, kad Vagneris daug įtakos metalui padarė, nes pirmas į savo orkestruotę įmaišė daug bosų muzikos ir panaudojo vadinamą velnio natą, ant kurios visas metalas remiasi, taip pat bachas naudojo ją.
Tikslai nežinau, kažką apie tai iš Cannibal Corpse bachūrai šnekėjo :D O šiaip tai pirmą kartą normaliai ją naudojo Tony iommi iš Black Sabbath, jam pirštų galiukus staklės nukando... Ir tada grot jie pradėjo, o toliau jau žinom, kaip buvo ;)
Dar daug kas sako, kad Vagneris daug įtakos metalui padarė, nes pirmas į savo orkestruotę įmaišė daug bosų muzikos ir panaudojo vadinamą velnio natą, ant kurios visas metalas remiasi, taip pat bachas naudojo ją.
Tikslai nežinau, kažką apie tai iš Cannibal Corpse bachūrai šnekėjo :D O šiaip tai pirmą kartą normaliai ją naudojo Tony iommi iš Black Sabbath, jam pirštų galiukus staklės nukando... Ir tada grot jie pradėjo, o toliau jau žinom, kaip buvo ;)
sejp beethoween'as nera metalo pradininkas jis tiesiog geras ciuwas kuris kazkada seniai rase klasika ir wisaj gera kad iki siu dienu daug kas klausosi,be to jis buwo tikras genijus ir turejo puikia muzikine klausa, nes apkurtes parase daug unriel sonatu ir simfoniju!!!jo gera muzika....fainiai butu jas perkurti i metala taip kajp "Apokalyptika" daro tikraj labai gerai skamba perkurta klasika...:D:D
Mano nuomone, tai is dalies. Jo gi tokios sunkesnes melodijos ir siaip. As Betoveno klausau kartais. Beto metale ir roke atsispindi kureju nuotaika, o Betoveno kazkurioj simfonijoj atsispindi jo kowa su kurtumu. Nu man atrodo, kad is dalies ir jisai prisidejo. Tu laiku jaunimas klause Betoveno, kaip mes dabar metalo, o ju tewam tai (gal) buwo sunki muzika... =D
man kazkaip nepanasu ABSOLIUCIAI todel kad metalas man nepatinkanti muzika, nes kai tarkim ja klausau kambary seip uzsileidziu iskart isblasko demesi, sunervuoja ir norisi isjungti, o paklausius Betoveno taip gera , muzika pakili, didinga, pwz.Eliza...
kai kurie metalo irgi pakilus ir didingi,be to girdejau per yuotube metal koveriu,pagal betoveno muzika.
Betovenas taigi labai smarkei daužė per klavišus ir "sunkiai" skambėjo pianinas, būtų išrasta elektrinė tai varytų metalą, o jis varė akustinį metalą :D
Dar reik ieskot?Ir taip viskas aisku, kad ne metalas.Metala pradejo Black sabbath ir pirmas ju albumas buvo 1970m.
Kaip gali kilt tokios beprasmes diskusijos.Tais laikais net instrumentu nebuvo tokiu kad metala grotum.
Galvoji as nezinau kas buvo tas Bethovenas?
Tik tokiose durnose temose kaip ši sakyti kad Bethovenas isrado metalą, tai tas pats kaip palyginti jį su Šunim iš filmo.
2014 m. gegužės 3 d. 00:27:11
Nr 7 jega...
2013 m. lapkričio 30 d. 23:41:03
Beethovenas buvo ganėtinai sunkaus, nelengvo, tačiau aistringo charakterio, žinojo savo kaip kūrėjo, kūrybos vertę, todėl daug kam galėjo atrodyti kaip arogantiškas pasipūtėlis, "iškeliantis" patį save, dar ir mizantropas... Tačiau visa tai buvo tik klaidingos, anuometės visuomenės prielaidos. :)
2013 m. lapkričio 3 d. 15:13:12
Nežiūrint visko,jis vis tiek vienas iš geriausių,o tai ir yra svarbiausia....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. lapkričio 3 d. 15:03:16
Jis dirbo baznycioj (grojo vargonais). Savo gyvenimo metais jis nebuvo zinomas kaip dabar. Manau jis buvo ramaus charakterio budo :D. Nes jis aprat Leipctigo kunigaikstystes niekur nebuvo isvykes,dirbo baznycioj,vesokas klimatas ir pan. Beja Bacho muzikos susidomejima ''sukele'' Mozartas (y). Jei ne jis nemanau kad Bachas butu toks zinomas kaip dabar. Bet man neypatingai jo muzika patinka. Zinoma yra neblogu tikrai kuriniu,bet visos kantatos ir pan. yra nemalonios man ir kurios asosijuojasi su baznycios valdymu,ingvizicija ir pan. Man labiau patinka Romantizmo epocha nei barokas :p
2013 m. lapkričio 3 d. 08:50:14
2012 m. vasario 20 d. 16:08:52
Aisku.
2012 m. vasario 20 d. 14:22:27
2012 m. vasario 20 d. 13:21:08
o kaip ta velnio nata pasireiskia,idomu.
2012 m. vasario 13 d. 21:42:05
2012 m. vasario 13 d. 21:22:04
Žinokit dar yra J.S.Bachas,V.A. Mocartas,Šubertas,Vivaldis ir kt.
2012 m. vasario 13 d. 17:01:42
pritariu
2012 m. vasario 13 d. 17:00:35
as ir taip manau.
2012 m. vasario 13 d. 16:59:52
kai kurie metalo irgi pakilus ir didingi,be to girdejau per yuotube metal koveriu,pagal betoveno muzika.
2012 m. vasario 13 d. 16:56:58
as irgi taip manau
2009 m. gruodžio 14 d. 17:17:49
Seip Bethovenas buvo Šuo.
kiek is muzikos pas tave?
2009 m. birželio 1 d. 21:59:19
Kaip gali kilt tokios beprasmes diskusijos.Tais laikais net instrumentu nebuvo tokiu kad metala grotum.
2009 m. birželio 1 d. 19:57:58
2009 m. birželio 1 d. 12:39:31
Tik tokiose durnose temose kaip ši sakyti kad Bethovenas isrado metalą, tai tas pats kaip palyginti jį su Šunim iš filmo.
2009 m. gegužės 31 d. 21:34:43
Gaila tokių neišprususių žmonių, kaip tu...
2009 m. gegužės 31 d. 20:36:03
per daug televizoriaus prisižiurėjai.
Ne, tiesiog žmogus norėjo pasirodyti labai sąmojingas, tik gaila, kad šitas jo juokelis labai jau nevykęs.