Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. balandžio 2 d. 22:50:46
pradejau po truputi jo klausyt , taj smagiai visai klausos... galbut ir imanoma kzka atsekt su roku susijusio

Atsakyti
neruse
2007 m. balandžio 2 d. 22:15:14
Beethoven + metalas = nevisprotėlių susirinkimas .. [čia ne apie visus, o apie nu suprantat patys apie kuriuos]

2007 m. balandžio 2 d. 22:06:54
Nežinau man aplamai patinka ir metalas, ir rokas, ir klasika, ir džiazas, ir ska, ir regi, ir visas kitas šlamštas. klausau. dar nenumiriau. o kad Beethovenas metalą kūrė - nuo kada? gal ir panašu, bet gerbiamas kompozitorius apie tai TIKRAI negalvojo

2007 m. balandžio 2 d. 21:48:56
Xpo rašė:
Tai čia tiesa. per vieną šaukštų ir košės koncertą jis ir apako, tiesa po muštynių dėl kalių.

Bethovenas nebuvo aklas...
jau geriau nieko nerashyt,jei nznj,o ne sh malt

2007 m. balandžio 2 d. 21:47:45
lietusryte rašė:
bethovenas klasikines muzikos tevas,o metalo pradininkai buvo led zeppelin

o, jei rimtay,mtai jis buvo trecias Vienos klasikas ir pusiau romanitkas.

2007 m. balandžio 2 d. 21:45:43
Sunki rašė:
metalo pradininku galima palaikyti ir staugianti beproti, jei laikai jo staugima - muzika...
Aisku staugiantis beprotis bethovenui tikraaaaai neprilygsta, nu bet cia tik pvz.
p.s.Jei kazkieno muzika niuresne uz iprasta, tai dar nerajskia kad taj - metalas...

o tay jau jei metalas ,tay ishtisai staugimas? o Bethoveno muzika nebuvo ishtisai niuri,

2007 m. kovo 20 d. 19:47:25
nelabai ikirtau klausima...

2006 m. rugpjūčio 12 d. 11:59:34
metalo pradininku galima palaikyti ir staugianti beproti, jei laikai jo staugima - muzika...
Aisku staugiantis beprotis bethovenui tikraaaaai neprilygsta, nu bet cia tik pvz.
p.s.Jei kazkieno muzika niuresne uz iprasta, tai dar nerajskia kad taj - metalas...

2006 m. rugpjūčio 7 d. 13:31:39
nu nejuokinkit, kvaila tema.

Atsakyti
Xpo
2006 m. liepos 20 d. 18:46:09
Tai čia tiesa. per vieną šaukštų ir košės koncertą jis ir apako, tiesa po muštynių dėl kalių.

Atsakyti
2006 m. liepos 1 d. 14:45:16
The_Wicked_One rašė:
neturiu nieko pries metala, priesingai - jis man aptinka, taciaui kad Betovenas jo pradininkas.. visu pirma , amnau tai butu sioks toks pasisaipymas is klasikos, nes metalo kuriniai toli grazu nera tokie nostabus savo skambesiu ir jausmingumu kaip klasika.

cia pasishaipimas ish metalo o ne ish klaiskos.

Atsakyti
2006 m. liepos 1 d. 14:40:11
lietusryte rašė:

man atrodo kad black sabbath su ozzy prieshaky

Atsakyti
verkiantilelija
2006 m. liepos 1 d. 12:55:38
as nemanau kad led zeppelin metalas leiskite papriestarauti. menesienos sonata tikrai ypatinga

2006 m. kovo 19 d. 17:47:53

Atsakyti
tiesiog_niekas
2006 m. kovo 19 d. 12:50:36
manau aplamai metalas atsirado ne is tos puses, na bet symphonic metal su clasica manau turi bendra

Atsakyti
Genius_loci
2006 m. kovo 11 d. 12:14:32
Absoliuti klausa tuo ir yra absoliuti, kad jei galvoja skamba Do diez, tai tikrai yra do diez.

2006 m. kovo 2 d. 20:58:15
ne nu cia tai geras , pirma karta girdziu toki dalyka nu dar galima suprasti kai kyla gincai tarkim ar green day - rock' as ar ne, nu bet jau zymu klasika vadinti metalo pradininku tai beprotybe !

Atsakyti
asara_
2006 m. kovo 2 d. 20:37:49
bethovenas tikrai ne metalo pradininkas.... man ziauriai faina jo menesienos sonata...tokia liudna...

2006 m. sausio 7 d. 15:08:16
sweetangels rašė:
sejp beethoween'as nera metalo pradininkas jis tiesiog geras ciuwas kuris kazkada seniai rase klasika ir wisaj gera kad iki siu dienu daug kas klausosi,be to jis buwo tikras genijus ir turejo puikia muzikine klausa, nes apkurtes parase daug unriel sonatu ir simfoniju!!!jo gera muzika....fainiai butu jas perkurti i metala taip kajp "Apokalyptika" daro tikraj labai gerai skamba perkurta klasika...

labai tikrai susijuokiau. "turejo puikia muzikine klausa, nes apkures sukure puikiu simfoniju". kad ir absoliutininkas - kai jis kurcias jam jokia klausa nepades, veikiau laki vaizduote ir muzikos garsu isivaizdavimas.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. sausio 7 d. 14:31:41
neturiu nieko pries metala, priesingai - jis man aptinka, taciaui kad Betovenas jo pradininkas.. visu pirma , amnau tai butu sioks toks pasisaipymas is klasikos, nes metalo kuriniai toli grazu nera tokie nostabus savo skambesiu ir jausmingumu kaip klasika. o beje, betoveno su mocartu tikrai lygint nereiketu. abu jie nuostabus, et nepamirstant, kad betovenas buvo kurcias (ne nuo gimimo, veliau apkurto).. zinau, jo muzika alternatyvi, kitokia. ko gero tik tiek tai susije su metalu. galu gale, metalui pradzia dave manau anuju instrumentu sukurimas. (elektrines gitaros, bosai ir t.t.) o siaip is tikruju jamelios "superstar" sukurta remiantis maironio "grazi tu mano brangi tevyne".. nejuokaukim, gerai?

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Police The Police
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4838
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 148109