na, jei is tos puses.... Shakespeare- hip-hop'o tada.... rimtai siaip pabandykit surepuot.... .... matysit
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
joa ce taj neblogai israitet su mocartu ir bethovenu. juk isrimtuju mocartas vare muzika kuria klauses visas pasaulis, o bethoveno pasirodymas kaj kuriu buvo sutiktas priesiskaj nes jis grojo muzika kuria galime vadint alternatyva. jo muzonas dazniausiai buvo tik liudnas, apokaliptiskas ir pan. o mocartas vare beveik vien tik saldzias kompozicijas. be to bethovenas kure muzika ne del praturtejimo ir isgarsejimo nes jis savo sukurta muzika sake kad sukure ateities simtmeciams. tajp ir atsitiko - bethovenas sukures beveik 10 kartu maziau kuriniu veliau buvo ir tebera vertinamas geriau nei mocartas. o judvieju gyvenimo lajkajs viskas buvo atvirksciai
Dirty_Sanchez (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 5 d. 20:25:09
Metalo ishradejai yra rusijos metalurgai kale gelezi i ritma.Ten buvo metalas.O dabar tik popsas.
Ir metalistai tikri metalurgais vadinami ir ant pirshtu gaikas neshioja.
mhm, man asmeniskai tai sunkiai susiejami dalykai, kai bethovenas gyveno tai kazin ar maste kad po 400 metu bus populiarus metalas ir kad jis bus jo pradininkas.. nee... visai nepanasu, l.jau gal butu Bachas tada, nes jo vargonine taip baisokai skambe, bet ten irgi nemetalas, toli grazu...
emmm man bethovenas su metalu suijes tiek kad tiek vienu tiek kitu instrumentai yra is metalo pagaminti, ai dar tiek bethovenas tiek metalistaj megsta styginius instrumentus
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. sausio 2 d. 15:57:01
xe xe xe! jej bethowenas metalistas, taj tada pirmieji reperiaj- bezdziones
taikliai pastebeta
2004 m. gruodžio 28 d. 18:10:43
2004 m. gruodžio 27 d. 11:25:30
2004 m. gruodžio 27 d. 11:11:37
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 13 d. 22:43:21
2004 m. gruodžio 6 d. 21:22:48
2004 m. gruodžio 6 d. 21:18:48
2004 m. gruodžio 3 d. 09:49:12
2004 m. gruodžio 2 d. 12:26:46
2004 m. lapkričio 12 d. 18:47:58
2004 m. lapkričio 5 d. 20:25:09
Ir metalistai tikri metalurgais vadinami ir ant pirshtu gaikas neshioja.
2004 m. spalio 31 d. 23:43:09
2004 m. spalio 31 d. 21:43:17
2004 m. spalio 31 d. 17:28:54
2004 m. spalio 27 d. 10:58:01
2004 m. spalio 22 d. 15:38:24
2004 m. spalio 22 d. 15:33:46