Kai pas Floor facebooke perskaičiau, negalėjau patikėti. Nueinu į Nightwish puslapį - tas pats. Ir sėdėjau kaip dažutas, draugai net sakė gal kas mirė ;D Tikrai buvau šoke, nes iš to susijaudinimo supratau, kad Floor visam laikui paimta, ne tik koncertams ir negalėjau aptikėti, nes tai buvo viso gyvenimo svajonė, kad Floor ateitų į NW. Vėliau įsiskaičius, entuziazmas atslūgo, bet neprarandu vilties, kad Floor čia pasiliktų.
Na, o dėl Anette, tai nors visada ją užstodavau, bet džiaugiuosi, nes jos blasas tikrai per silpnas.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. spalio 3 d. 11:51:27
Galėtų ir visam laikui Floor pasilikti, šita dainuot moka :)
2012 m. spalio 2 d. 23:52:21
Va DABAR jie atvažiuotų pas mus... paskutinius trusikus nusimaučiau, bet ten būčiau :)
2012 m. spalio 2 d. 08:44:30
Netikėtai taip o_O, bus labai įdomu išgirsti.
2012 m. spalio 2 d. 01:11:30
Kadangi Anette man visai nepatiko, tai manau pasikeitimas bus į gerą.
2012 m. spalio 2 d. 00:30:12
Kai pas Floor facebooke perskaičiau, negalėjau patikėti. Nueinu į Nightwish puslapį - tas pats. Ir sėdėjau kaip dažutas, draugai net sakė gal kas mirė ;D Tikrai buvau šoke, nes iš to susijaudinimo supratau, kad Floor visam laikui paimta, ne tik koncertams ir negalėjau aptikėti, nes tai buvo viso gyvenimo svajonė, kad Floor ateitų į NW. Vėliau įsiskaičius, entuziazmas atslūgo, bet neprarandu vilties, kad Floor čia pasiliktų.
Na, o dėl Anette, tai nors visada ją užstodavau, bet džiaugiuosi, nes jos blasas tikrai per silpnas.