As ju klausiau kokioj gal 5 klasej... dabar is ju "isaugau", daug laiko praejo, daug vandens nutekejo
dabar jie man nei patinka nei nepatinka... Nors kai pagalvoji,tai gerai,kad tokia grupe yra lietuvoj. yra kam su THE HOBOS per NML varzytis!(ir ne tik..)
wilius yra...tik netaip dazhnai kaip dauguma noretu .....shiaip skamp'ai daugiau rock pradejo grot.....bet tas gerai....nors ankstesni skampai lbiau patiko
yra lietuvoje tokiu atlikeju kurie mane tiesiog erzina ir norisi juos uzhmusht[pvz: stano, mango, geltona, bavaraj, luka, ashera...daugiau nzn...] ir kita dalis kurie man gyvent netrukdo[mikutavicius, mamotovas [tejsingaj parashiau?], skamp, biplan...]aj dar minedas nerra ish tu kurie mane nervUOja
nu man kaip ir daugeliui is cia Skamp geriausi dainuojantys lietuviai(beveik lietuviai ) ........ turiu ''Reach'' ir man jis nerealiai patinka
bet ir sutinku su tu ka parase bona_sforca ''trukuma to ju Skamp'isko sarmo'' o tas sarmas man skampuos'e labiausiai patiko =)
skamp yra geriausia lietuvos grupė, nes niekad negroja fonogramos ir dainuoja tik gyvai. kas dabar, tarp žinomų lietuviškų grupių, yra labai retas reiškinys. ir albumas jų labai labai geras. ;] kaip ir visi kiti prieš tai buvę. kaip ir sakė eGleetia - RESPECT jiems. ir labai labai didelis ;]
cia tik mano nuomone, bet tai geriausia lietuvoje egzistuojanti grupe, gaila neturiu galimybiu isgirsti ju naujo albumo, bet tikrai tikiuos, kad jis nieko nenusileidzia ankstesniems, o gal ir geresnis, juk vsi tobuleja...
Orginalesniu LT grupiu..pzdc
Ka nori apgauti Lume?..
Anyway o del senesniu gabalu..Dziugu kad grupe bresta..ir muzika keiciasi..
Tokios dainos kaip "Fishy" pritaikytos Lietuvai ir man dziugu,kad nauja albuma galeciau rekomenduoti bet kam!Jis visapusiskas,pilnas geros nuotaikos!Na zodziu tikrai vertas demesio.. ;}~
Orginalesniu LT grupiu..pzdc
Ka nori apgauti Lume?..
Tokios dainos kaip "Fishy" pritaikytos Lietuvai ri man dziugu,kad nauja albuma agleciau rekomenduoti bet kam!Jis visapusiskas,pilans geros nuotaikos!Na zodziu tikrai vertas demesio!.. ;}~
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 5 d. 14:00:11
dabar jie man nei patinka nei nepatinka... Nors kai pagalvoji,tai gerai,kad tokia grupe yra lietuvoj. yra kam su THE HOBOS per NML varzytis!(ir ne tik..)
2005 m. kovo 2 d. 20:55:42
2004 m. gruodžio 31 d. 00:00:40
2004 m. lapkričio 2 d. 10:06:30
2004 m. lapkričio 1 d. 23:09:02
2004 m. spalio 28 d. 18:12:47
2004 m. spalio 25 d. 22:36:40
2004 m. spalio 25 d. 07:19:23
2004 m. spalio 23 d. 20:38:36
bet ir sutinku su tu ka parase bona_sforca ''trukuma to ju Skamp'isko sarmo'' o tas sarmas man skampuos'e labiausiai patiko =)
2004 m. spalio 23 d. 19:56:27
2004 m. spalio 23 d. 19:16:25
2004 m. spalio 23 d. 19:08:26
2004 m. spalio 23 d. 17:26:58
O siaip Lumme666 persiprashau siek tiek ne taip komentara supratau ;]
2004 m. spalio 23 d. 17:24:10
Ka nori apgauti Lume?..
Tokios dainos kaip "Fishy" pritaikytos Lietuvai ir man dziugu,kad nauja albuma galeciau rekomenduoti bet kam!Jis visapusiskas,pilnas geros nuotaikos!Na zodziu tikrai vertas demesio.. ;}~
2004 m. spalio 23 d. 17:22:37
Ka nori apgauti Lume?..
Tokios dainos kaip "Fishy" pritaikytos Lietuvai ri man dziugu,kad nauja albuma agleciau rekomenduoti bet kam!Jis visapusiskas,pilans geros nuotaikos!Na zodziu tikrai vertas demesio!.. ;}~
2004 m. spalio 23 d. 16:48:16
2004 m. spalio 23 d. 16:03:07
2004 m. spalio 23 d. 11:57:56
nu jau Calling after me ir na na na tai nieko gero. nė iš tolo neprimna tokių gabalų, kaip "Fishy".
2004 m. spalio 23 d. 10:37:36
2004 m. spalio 23 d. 10:10:19