aš juos atradau per male-female sings together ar kažkas tokio. turiu paskutinį jų albumą "Bring It Back" ir patinka man jis. O šiaip paskutinė jo daina "Running Out" po to piano "Nature And The Wreck".
dar yra tokia Rilo Kiley irgi iš male-female sings together
Taip jau atsitiko, kad last.fm radau temą "gay-related videos", spustelėjau ant „Mates of State - Goods (All in Your Head)“ ir toji daina man tapo rudens hitu, klausiau tiek, kad net ir pabodo jau.
Kažkokia mada užėjo. Kartais būna, kad kokie fragmentai iš roko klasikų nugirstami iš kokio TikToko, ir taip kai kurie užsikabina. Bet smagu, kad jaunimas dar atranda. Tikiuosi, taip visada bus.
Šiaip pastebėjau, jog Mac'us pas mus jauni žmonės pradėjo klausyti, na, per pastaruosius penkis metus. Anksčiau jie Lietuvoje buvo menkai vertinama grupė.
2007 m. lapkričio 1 d. 15:45:23
2007 m. lapkričio 1 d. 12:37:36
2007 m. spalio 31 d. 23:00:31
aš juos atradau per male-female sings together ar kažkas tokio. turiu paskutinį jų albumą "Bring It Back" ir patinka man jis. O šiaip paskutinė jo daina "Running Out" po to piano "Nature And The Wreck".
dar yra tokia Rilo Kiley irgi iš male-female sings together
2007 m. spalio 31 d. 22:53:51
Šiaip parašyk dar ką nors gero iš jų :}
2007 m. spalio 31 d. 21:39:06
2007 m. spalio 31 d. 21:10:44
2007 m. spalio 31 d. 19:47:01
ar kas klausot šių dviejų?
Formed
1997 in Lawrence, KS
Indie Pop
Indie Rock