Stripped, nereikia čia visus runkeliais vadint, nebent pats toks esi. Už gerus dalykus aš pasiruošus mokėt kiek reikia, o už DM juo labiau. Bet man, kaip studentei 300lt už bilietą yra pakankamai daug, juolab, kad 2001 ir 2006m. bilietai buvo žymiai pigesni, o kuo toliau tuo labiau brangsta..
Skausminga ir šiaip mažiau uždirbantiems, bet.... kažko atsisakai vardan to, kad pamatytum savo DIEVUS. Na nėra jie mano dievai, juolab DIEVAI, bet nebežinau, ar taip ramiai galėčiau praleist koncertą, kuris vyks man visai pašonėj (GaGą galėjau, tik kad ir taip visas miestas girdėjo...). 2001-ieji... neprimink, širdis plyšta.. Tais metais pirmą kartą ing LT atvažiavo Stingas (o aš buvau paskutinio kurso nežinanti kur eit studentė ir todėl depešai man nuplaukė, nors vėlgi tam pačiam Vingparky buvo...). To negalėjau praleist. Bet kai tada bilietas kainavo - nepatikėsi - 30 Lt ir nesinorėjo net už TAI sumokėt 40 Lt. Lindau be eilės, į galvą nieks nedavė, tai dabar su smagumu prisimenu. Po 10 metų sumokėjau ir 300... Kažkaip tas pabrangimas 10 kartų per 10 metų lyg ir atrodo visai realus, bet visgi skausmingas. Bet mokėjau. DIEVAI to verti. Dievai ir dievukai tikriausiai ne, bet DIEVAI - tikrai taip. Tad jei DM tau yra būtent tie DIEVAI.... Žinoma, spręst tau. O aš svarstau.
P.S. na o bet tačiau visai nesikuklinčiau (post)gimtadienio dovanos - bilieto į DM
Stripped, nereikia čia visus runkeliais vadint, nebent pats toks esi. Už gerus dalykus aš pasiruošus mokėt kiek reikia, o už DM juo labiau. Bet man, kaip studentei 300lt už bilietą yra pakankamai daug, juolab, kad 2001 ir 2006m. bilietai buvo žymiai pigesni, o kuo toliau tuo labiau brangsta..
Ir kai pradeda siautėti Litovcai Lietuvoj (ir ne tik)...
Bilietų kainos visur panašios,o tai kad Lietuvoje žmonės neturi tiek pinigų,nėra ta priežastis,dėl kurios mums kažkas turėtų daryti nuolaidas.Atsipeikėkite, išsiraugėkite, išsispjaukite ir pažiūrėkit kiek bilietai į DM kainuoja kitose šalyse ir nepamirškite palyginti.
Antras dalykas - geri dalykai turi savo vertę.Nenusipirkit 4 kartus kontrabandinių cigarečių ir užteks jums bilietui,mielieji Lietuvos runkelių atstovai.
Aš pasiskaičiavau kad VIP bilietas už 304 litus, išvertus į UK poundus išeina tik apie 70£.Už pigiausią bilietą į DM koncertą Londone,02 arenoje prieš keletą metų mokėjau £60 (su visais mokesčiais) Bet tai čia juk VIP'as,o kaštuoja praktiškai tiek pat...
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. spalio 24 d. 13:55:02
Pataisykit biškį pirmą sakinį, bo dabar atrodo, kad būsimasis turas vyko šiemet.
Naujienos tai supergeros :)
2012 m. spalio 23 d. 23:04:13
kad tik nebūtų kaip prieš keturis ar kiek čia metų... laukiau laukiau begal ir ot ;/
kažkaip DM laikotarpis manuose playlistuose gan aprimęs, bet pamatyti, žinoma, būtų smagu.
2012 m. spalio 23 d. 21:46:41
Visi metai iki to koncerto, eis praeis ir pasibaigs, o tiek reiklamuota pusta buvo :/
2012 m. spalio 23 d. 21:41:03
blyn, kodėl liepą, dammit, būtų buvę geriau gegužę. Nusivyliau...
2012 m. spalio 23 d. 21:07:44
Skausminga ir šiaip mažiau uždirbantiems, bet.... kažko atsisakai vardan to, kad pamatytum savo DIEVUS. Na nėra jie mano dievai, juolab DIEVAI, bet nebežinau, ar taip ramiai galėčiau praleist koncertą, kuris vyks man visai pašonėj (GaGą galėjau, tik kad ir taip visas miestas girdėjo...). 2001-ieji... neprimink, širdis plyšta.. Tais metais pirmą kartą ing LT atvažiavo Stingas (o aš buvau paskutinio kurso nežinanti kur eit studentė ir todėl depešai man nuplaukė, nors vėlgi tam pačiam Vingparky buvo...). To negalėjau praleist. Bet kai tada bilietas kainavo - nepatikėsi - 30 Lt ir nesinorėjo net už TAI sumokėt 40 Lt. Lindau be eilės, į galvą nieks nedavė, tai dabar su smagumu prisimenu.
Po 10 metų sumokėjau ir 300... Kažkaip tas pabrangimas 10 kartų per 10 metų lyg ir atrodo visai realus, bet visgi skausmingas. Bet mokėjau. DIEVAI to verti. Dievai ir dievukai tikriausiai ne, bet DIEVAI - tikrai taip. Tad jei DM tau yra būtent tie DIEVAI.... Žinoma, spręst tau. O aš svarstau.
P.S. na o bet tačiau visai nesikuklinčiau (post)gimtadienio dovanos - bilieto į DM
2012 m. spalio 23 d. 19:52:09
2012 m. spalio 23 d. 19:07:10
Ir kai pradeda siautėti Litovcai Lietuvoj (ir ne tik)...
Bilietų kainos visur panašios,o tai kad Lietuvoje žmonės neturi tiek pinigų,nėra ta priežastis,dėl kurios mums kažkas turėtų daryti nuolaidas.Atsipeikėkite, išsiraugėkite, išsispjaukite ir pažiūrėkit kiek bilietai į DM kainuoja kitose šalyse ir nepamirškite palyginti.
Antras dalykas - geri dalykai turi savo vertę.Nenusipirkit 4 kartus kontrabandinių cigarečių ir užteks jums bilietui,mielieji Lietuvos runkelių atstovai.
Aš pasiskaičiavau kad VIP bilietas už 304 litus, išvertus į UK poundus išeina tik apie 70£.Už pigiausią bilietą į DM koncertą Londone,02 arenoje prieš keletą metų mokėjau £60 (su visais mokesčiais)
Bet tai čia juk VIP'as,o kaštuoja praktiškai tiek pat...
2012 m. spalio 23 d. 17:52:23
Dėl bilietų tai sutinku, užlaužtos kainos nesveikai
2012 m. spalio 23 d. 17:20:36
Kodėl lietuvoj tokie brangūs koncerų bilietai? :/
2012 m. spalio 23 d. 16:43:33
valio, pradeti taupyt pingus reiks :))