o kai The_Wicked_One rase, kad cia lietuviai tik uz ja subalsavo.. nu gal ir taip, bet uz estus irgi tik estai, uz latvius tik latviai, o laimejo Jurga... nemanau, kad Lietuva daugiausia gyventoju turi manau, kad Jurga ir kitom salim patiko. visai to nesitikejau ir kaip jau minejau, labai labai dziaugiaus:}
lietusryte rašė: Noriu pasakyti,kad turėjo laimėti Skamp.o ne jurga.Skampai muzikoje yra pasiekę daug daugiau,o jurgos vieta - kol kas tik lietuvos muzikos abdovanojimuose.ne daugiau.
Pala...
Tai šita, skamp, kai pradėjo karjerą jau turėjo visus tuos apdovanojimus???
Nes pagal tave išeina, kas turi, tas turi gauti dar daugiau, o kas neturi, tegul nė nebando. O, jeigu žvelgiant į abiejų muziką iš techninės pusės, man pavyzdžiui, Jurgos kompozicijos niekuom Skamp nenusileidžia, jeigu ne pranoksta.
2007 m. lapkričio 5 d. 14:58:49
VaiX rašė:
lietusryte rašė: Gėda! Skamp'ai 100 kartų geriau
Taigi, tiek Jurga, tiek Skamp iš Lietuvos (tik Jurga lietuviškesnė), tai kokia ir kam čia gali būti gėda?
Noriu pasakyti,kad turėjo laimėti Skamp.o ne jurga.Skampai muzikoje yra pasiekę daug daugiau,o jurgos vieta - kol kas tik lietuvos muzikos abdovanojimuose.ne daugiau.
reiketu ir sau pasidekoti. visgi dauguma lietuviai cia subalsavom uz ja. nors aisku, jinai to verta.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. lapkričio 10 d. 22:04:04
o kai The_Wicked_One rase, kad cia lietuviai tik uz ja subalsavo.. nu gal ir taip, bet uz estus irgi tik estai, uz latvius tik latviai, o laimejo Jurga... nemanau, kad Lietuva daugiausia gyventoju turi
2007 m. lapkričio 5 d. 22:35:28
Noriu pasakyti,kad turėjo laimėti Skamp.o ne jurga.Skampai muzikoje yra pasiekę daug daugiau,o jurgos vieta - kol kas tik lietuvos muzikos abdovanojimuose.ne daugiau.
Tai šita, skamp, kai pradėjo karjerą jau turėjo visus tuos apdovanojimus???
Nes pagal tave išeina, kas turi, tas turi gauti dar daugiau, o kas neturi, tegul nė nebando. O, jeigu žvelgiant į abiejų muziką iš techninės pusės, man pavyzdžiui, Jurgos kompozicijos niekuom Skamp nenusileidžia, jeigu ne pranoksta.
2007 m. lapkričio 5 d. 14:58:49
Gėda! Skamp'ai 100 kartų geriau
2007 m. lapkričio 4 d. 16:40:59
Gėda! Skamp'ai 100 kartų geriau
2007 m. lapkričio 4 d. 14:09:54
2007 m. lapkričio 4 d. 13:13:08
2007 m. lapkričio 4 d. 12:42:02
2007 m. lapkričio 4 d. 12:40:13
2007 m. lapkričio 4 d. 12:20:31
Sveikinimai.
2007 m. lapkričio 4 d. 00:26:16
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. lapkričio 3 d. 19:15:12
2007 m. lapkričio 3 d. 18:31:59
2007 m. lapkričio 3 d. 18:17:12
Įdomu, kad Didžiosios Britanijos prizą laimėo (viliuosi, kad MUSE)
2007 m. lapkričio 3 d. 16:16:40
2007 m. lapkričio 3 d. 15:50:49
2007 m. lapkričio 3 d. 15:38:57
2007 m. lapkričio 3 d. 14:25:44
2007 m. lapkričio 3 d. 14:07:20
2007 m. lapkričio 3 d. 14:00:53
2007 m. lapkričio 3 d. 13:06:10