Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Konditerijus | ![]() KT Tunstall But I\'m counting on you coming by |
||||
einaras13 | ![]() Ulver Nors ne vasaris, o vasara, bet vis tiek sukilo nuotaika šiam tamsiam briliantui |
||||
Silentist | ![]() Nat King Cole |
||||
Sahja | ![]() Ani Lorak |
||||
malia | ![]() Roxette |
||||
PLIKASS | ![]() Reamonn |
2012 m. lapkričio 1 d. 17:39:42
Man labai įdomu buvo. Jei ne helovynas tikrai nekiltų mintis tokios muzikos šiaip pasiklausyt. O dėl helovyno ir vėlinių ginšo - kaip kūčios ir kalėdos dera kartu, taip ir šitos dvi galėtų ateitį derėt...Lietuvoj ruduo niūrus ir žiema ilga - kuo daugiau švenčių, tuo geriau.
2012 m. spalio 31 d. 20:00:03
kažkaip keista, kad kai kurias dainas paklausyt reikia laukt vienos išskirtinės dienos...Aišku yra Kalėdinė muzika, bet su ja visai kita diela, o šitie man kasdien identiškai skamba ir jokių emocijų nekelia. O jeigu jau norit tokio labai Helovyniško, eikit Alice Cooperį klausyt
2012 m. spalio 31 d. 19:13:11
Geras geras, užskaitau :) o tie JOY AS A TOY, tikrai nurauti :D
2012 m. spalio 31 d. 17:04:47
Jau seniai tiek dešimtukų berašiau...
Tobula muzika ! Bet tinkama klausyt tik vieną dieną metuose, todėl dar stebuklingiau tai skamba :>
(Iškart prisiminiau visus Helouvyno filmus,kur per TV vaikystėj rodydavo...sentimentai..:D )
2012 m. spalio 31 d. 17:01:51
Vėlinės gi ne šiandien :) Muzikine prasme į vėlines žvelgti būtų kiek sudėtinga, nes galima būtų aprašyti tik lietuviškas folk raudas. O čia platesnė sfera. :)
2012 m. spalio 31 d. 16:17:54
nu eina velniop su tais helovynais. Koks dar helovynas? Vėlines, VĖLINĖS!!! Nešvęskit kvailų amerikoniškų švenčių, jūs lietuviai ar nelabai?