Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
yynnggee
2012 m. lapkričio 20 d. 17:32:12

nei vienas gabalas neveža.... dėja... sėkmės kitais metais :) 

-> Nickelback - when we stand together {#}{#}{#} aišku Eurovizijai dar toli iki tokio lygo kada nuo dalies dainų nesusimąstytum iki kur nusirito žmonija..... Kol kas ten ant scenos „nieko gero“, „pusnuogės paauglės“ ir „nuostabūs balsai, kurie taip ir lieka neįvertinti“... bet aš vis dar tikiu, kad tas reikalas patobulės ;)

Atsakyti
backspace
2012 m. lapkričio 11 d. 22:19:27

Nėra geros dainos.

2012 m. lapkričio 11 d. 21:40:22 2012-11-12 22:11:41

Kol kas tikrai nėra ką siųst, bet dar turiu vilties, kad gal į pabaigą palikta kažkas TOKIO. Šiaip neblogai susiklausančių dainų yra, bet tinkamų eurovizinei scenai - nė vienos. Bet: 1 - kur dingo Kelmickaitė? Šitos aš nepažįstu - tokia saldžialiežuvė, kad net šleikštu...  Kur dingo aštrialiežuvė Kelmickaitė? 2 - vis dar nežinome, ko reikia eurovizijai. Arba kūrėjai nežino. Kažkodėl matau susėdusius rimtus dėdes ir tetas, kurie rimtai moksliškai skaičiuoja skaičiuoja..., kaip čia "teisingiau" padarius dainą.

Na bet tai, ką mačiau antroj atrankoj, man labiau patiko už pirmąją. NIEKAIP nesuvokiu, kokį skonį reikia turėt, kad manytume, jog eurovizijai tinka totalūs kaimiečiai "Saulės broliai' (bent jau įvaizdis toks) - jie labiau į kaimo kapelų varžytuves tiktų. Neturiu nieko prieš Timohi - nu bet matau vyrišką Buranovskije babuški variantą ir nieko negaliu sau padaryt.. Nemaloniai nustebino ir Nėrius Pečiūra - visąlaik maniau jį esant kūrybingesnį (etery liežuvį laido puikiai, bet muzika... {#})

Atsakyti
kalipse
2012 m. lapkričio 11 d. 19:36:22

Siumetine ESC=TRAGEDIJA!!!!!!!!!! Nera visiskai is ko rinktis...

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Altorių šešėliai Altorių šešėliai
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

16:24 - Rolandas77
O aš vakar nepasirodžiau, užtat šiandien pasirodau ir sveikinu visus su Naujais. Gerų muzikinių, ir ne tik, atradimų, koncertų ir šiaip sėkmės
18:59 - einaras13
Aš dar šiek tiek pabūsiu, bet irgi vėliau vakare patrauksiu su kolegomis sutikti 2026. Tad ir aš iš anksto perduodu linkėjimus sulaukti labai sėkmingų ir sveikatingų 2026-ųjų metų!
18:38 - Rutonė
Tikriausiai šiemet jau nepasirodysiu. Tad iš anksto visus su artėjančiais. Oasilinkėkit patys sau, ko labiausiai reikia. Sveikinimai iš Lutexpo 3 salės ?
10:40 - Rutonė
Man vis tiek gaila MTV 80s. Nors eveik viskas iki skausmo žinoma, bet tai buvo mano muzika, mano fonas. Paskutinės dienos su tikro garso koncertais uvo tikrai WOW. O tai, kas liko išjungus muziką, galima ir išvis išjungti. Nepasigesiu
09:54 - Alvydas1
Gaila, nors ir ne dažnas to kanalo žiūrovas, visgi komandiruotėse įsijungdavau.
08:32 - Rutonė
Viskas. RIP, MTV. Turbūt tą galėjau rašyt pusvalandžiu anksčiau. Bet tiek to...
16:16 - 4Blackberry
Alvydai, aš nespėju visų jūsų komentarų apie albumus skaityti, o daug dominančių atlikėjų komentuojat. Bet aš tikriausiai ir po naujų metų toliau nagrinėsiu 2025 leidimus.
16:09 - 4Blackberry
Man ir atrodo, kad nėra galimybių dėl tokių kiekių, bet bandysiu bent daugmaž sudėlioti, kad ir netobulai.
14:47 - einaras13
Mano tempai kaip tik kritę - pasibaigus kovidui gerokai sumažinau naujos muzikos absorbciją. Fokusas nukrypo labiau į atskirų atlikėjų diskografijų totalinius tyrinėjimus.
14:33 - Alvydas1
Šiemet nuodugniau filtruoju naują muziką ir jau porą tuzinų albumų esu sužvejojęs. Į top 10 tilpti nėra galimybių.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 384
  Iš viso užsiregistravę: 73711
  Naujausias narys: Juratevs
  Šiandien apsilankė: 103599