nei vienas gabalas neveža.... dėja... sėkmės kitais metais :)
-> Nickelback - when we stand together aišku Eurovizijai dar toli iki tokio lygo kada nuo dalies dainų nesusimąstytum iki kur nusirito žmonija..... Kol kas ten ant scenos „nieko gero“, „pusnuogės paauglės“ ir „nuostabūs balsai, kurie taip ir lieka neįvertinti“... bet aš vis dar tikiu, kad tas reikalas patobulės ;)
Kol kas tikrai nėra ką siųst, bet dar turiu vilties, kad gal į pabaigą palikta kažkas TOKIO. Šiaip neblogai susiklausančių dainų yra, bet tinkamų eurovizinei scenai - nė vienos. Bet: 1 - kur dingo Kelmickaitė? Šitos aš nepažįstu - tokia saldžialiežuvė, kad net šleikštu... Kur dingo aštrialiežuvė Kelmickaitė? 2 - vis dar nežinome, ko reikia eurovizijai. Arba kūrėjai nežino. Kažkodėl matau susėdusius rimtus dėdes ir tetas, kurie rimtai moksliškai skaičiuoja skaičiuoja..., kaip čia "teisingiau" padarius dainą.
Na bet tai, ką mačiau antroj atrankoj, man labiau patiko už pirmąją. NIEKAIP nesuvokiu, kokį skonį reikia turėt, kad manytume, jog eurovizijai tinka totalūs kaimiečiai "Saulės broliai' (bent jau įvaizdis toks) - jie labiau į kaimo kapelų varžytuves tiktų. Neturiu nieko prieš Timohi - nu bet matau vyrišką Buranovskije babuški variantą ir nieko negaliu sau padaryt.. Nemaloniai nustebino ir Nėrius Pečiūra - visąlaik maniau jį esant kūrybingesnį (etery liežuvį laido puikiai, bet muzika... )
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. lapkričio 20 d. 17:32:12
nei vienas gabalas neveža.... dėja... sėkmės kitais metais :)
-> Nickelback - when we stand together

aišku Eurovizijai dar toli iki tokio lygo kada nuo dalies dainų nesusimąstytum iki kur nusirito žmonija..... Kol kas ten ant scenos „nieko gero“, „pusnuogės paauglės“ ir „nuostabūs balsai, kurie taip ir lieka neįvertinti“... bet aš vis dar tikiu, kad tas reikalas patobulės ;)
2012 m. lapkričio 11 d. 22:19:27
Nėra geros dainos.
2012 m. lapkričio 11 d. 21:40:22
Kol kas tikrai nėra ką siųst, bet dar turiu vilties, kad gal į pabaigą palikta kažkas TOKIO. Šiaip neblogai susiklausančių dainų yra, bet tinkamų eurovizinei scenai - nė vienos. Bet: 1 - kur dingo Kelmickaitė? Šitos aš nepažįstu - tokia saldžialiežuvė, kad net šleikštu... Kur dingo aštrialiežuvė Kelmickaitė? 2 - vis dar nežinome, ko reikia eurovizijai. Arba kūrėjai nežino. Kažkodėl matau susėdusius rimtus dėdes ir tetas, kurie rimtai moksliškai skaičiuoja skaičiuoja..., kaip čia "teisingiau" padarius dainą.
Na bet tai, ką mačiau antroj atrankoj, man labiau patiko už pirmąją. NIEKAIP nesuvokiu, kokį skonį reikia turėt, kad manytume, jog eurovizijai tinka totalūs kaimiečiai "Saulės broliai' (bent jau įvaizdis toks) - jie labiau į kaimo kapelų varžytuves tiktų. Neturiu nieko prieš Timohi - nu bet matau vyrišką Buranovskije babuški variantą ir nieko negaliu sau padaryt.. Nemaloniai nustebino ir Nėrius Pečiūra - visąlaik maniau jį esant kūrybingesnį (etery liežuvį laido puikiai, bet muzika...
)
2012 m. lapkričio 11 d. 19:36:22
Siumetine ESC=TRAGEDIJA!!!!!!!!!! Nera visiskai is ko rinktis...