Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Guy Evans


Muzika


Veiklos pradžia: 1965
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Roko muzika
Gimimo data: 1947 m. Birželio 17 d.
Amžius: 76


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Experimental rock

Pridėti prie mėgstamiausių Avant-garde

Pridėti prie mėgstamiausių Progressive rock

Pridėti prie mėgstamiausių Art rock

Pridėti prie mėgstamiausių Alternative rock




Informacija

 

Guy Evans 2011 metais
Guy Evans 2011 metais [wikipedia.com]
Guy Evans (g. 1947 m. birželio 17 d.) – britų būgnininkas, geriausiai žinomas kaip progresyviojo roko grupės „Van der Graaf Generator“ būgnininkas.

Studijuodamas Voriko universitete 1965-1968 m. grojo vietinėje grupėje „The New Economic Model“, kurios muzika stilistika buvo orientuota į amerikietišką soulą. 1968 m. pabaigoje Evans'as prisijungė prie „Van der Graaf Generator“, tapo nuolatiniu šios grupės būgnininku ir iki šiol yra grupės sudėtyje.

Be veiklos „Van der Graaf Generator“, Guy Evans yra vienas iš projekto „Echo City“ įkūrėjų. „Echo City“ yra kolektyvas, kuriantis didžiulius muzikinius instrumentus (kuriuo kolektyvo nariai vadina garso aikštelėmis) ir jais atliekantis muzikinius kūrinius. Taip pat Guy Evans yra alternatyviojo roko grupės „Subterraneans“ narys.

Po pirmojo „Van der Graaf Generator“ išsiskyrimo 1972 metais, jis su kitais grupės nariais David Jackson, Hugh Banton ir Nic Potter įrašė albumą „The Long Hello“. Vėliau Guy Evans prisidėjo ir prie albumų „The Long Hello Volume Two“ (1981 m.), „The Long Hello Volume Three“ (1982 m.), „The Long Hello Volume Four“ (1983 m.) ir „Gentlemen Prefer Blues“ (1985 m.), kurie retrospektyviai yra laikomi projekto „The Long Hello“ albumais.

Taip pat Guy Evans mušamieji girdimi ir daugybėje „Van der Graaf Generator“ lyderio Peter Hammill solinių albumų. Guy Evans dviese su Peter Hammill įrašė eksperimentinės muzikos albumą „Spur Of The Moment“ (1988 m.).

Guy Evans yra kolaboravęs ir su daugybe kitų atlikėjų ir grupių, kaip „Mother Gong“, „Amon Düül UK“ ir kt.
Esamas tekstas

Guy Evans 2011 metais [wikipedia.com] Guy Evans (g. 1947 m. birželio 17 d.) – britų būgnininkas, geriausiai žinomas kaip progresyviojo roko grupės „Van der Graaf Generator“ būgnininkas. Studijuodamas Voriko universitete 1965-1968 m. grojo vietinėje grupėje „The New Economic Model“, kurios muzika stilistika buvo orientuota į amerikietišką soulą. 1968 m. pabaigoje Evans'as prisijungė prie „Van der Graaf Generator“, tapo nuolatiniu šios grupės būgnininku ir iki šiol yra grupės sudėtyje. Be veiklos „Van der Graaf Generator“, Guy Evans yra vienas iš projekto „Echo City“ įkūrėjų. „Echo City“ yra kolektyvas, kuriantis didžiulius muzikinius instrumentus (kuriuo kolektyvo nariai vadina garso aikštelėmis) ir jais atliekantis muzikinius kūrinius. Taip pat Guy Evans yra alternatyviojo roko grupės „Subterraneans“ narys. Po pirmojo „Van der Graaf Generator“ išsiskyrimo 1972 metais, jis su kitais grupės nariais David Jackson, Hugh Banton ir Nic Potter įrašė albumą „The Long Hello“. Vėliau Guy Evans prisidėjo ir prie albumų „The Long Hello Volume Two“ (1981 m.), „The Long Hello Volume Three“ (1982 m.), „The Long Hello Volume Four“ (1983 m.) ir „Gentlemen Prefer Blues“ (1985 m.), kurie retrospektyviai yra laikomi projekto „The Long Hello“ albumais. Taip pat Guy Evans mušamieji girdimi ir daugybėje „Van der Graaf Generator“ lyderio Peter Hammill solinių albumų. Guy Evans dviese su Peter Hammill įrašė eksperimentinės muzikos albumą „Spur Of The Moment“ (1988 m.). Guy Evans yra kolaboravęs ir su daugybe kitų atlikėjų ir grupių, kaip „Mother Gong“, „Amon Düül UK“ ir kt.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2182
  Iš viso užsiregistravę: 73339
  Naujausias narys: Alantas
  Šiandien apsilankė: 43666