Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2018 m. vasario 23 d. 23:29:21 2018-02-23 23:31:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man labai patinka, kad šiame ture ypatingą dėmesį gauna "Ultra" albumas (20 metų sukakojo, kurgi nepaminėsi). Išgirsti Insight akustinę versiją (iškart po kurios sekė neprilygstama Home) buvo vienas smagiausių koncerto epizodų. Labai stiprus koncertas overall, ypač kai matai šią grupę pirmą kartą ir pats neseniai "pergyvenai" jų maniją (gulėdavau jų diskografiją apsikabinęs pernai). Man labai patiko, kad bosui buvo vietos (A Pain That I'm Used To ir Useless čia labai sužibėjo), World In My Eyes atlikimas man patiko (žinoma, tai viena mėgstamiausių mano dainų). Vis tiek turbūt stipriausia buvo Enjoy The Silence, ypač ta kompozicijos gale atsiradusi instrumentinė dalis su stipria perkusija, kurios nėra studijiniame įraše. Ir man tie gyvūnai ekrane labai patiko, žavingai susižiūrėjo. Aišku, 1993-ųjų versijai (vienam mėgstamiausių koncertinių įrašų apskritai, ne tik iš DM) neprilygo, tačiau buvo netoli to.

Iš esmės iš setlist'o be jokio gailesčio išimčiau "Stripped" - iš mano taško nepasirodė, kad ši daina labai suveikė (ypač kai pastatyta po "Everything Counts"), o ir man pačiam ji nepatinka. Vietoj jos ką nors iš "Exciter" (kad ir "Dream On"), arba man asmeniškai būtų tikę bet kas iš "Songs of Faith and Devotion", tuo labiau, priekyje žmonės plakatais prašė sugroti "Judas" - tikrai būčiau mielai sutikęs, dėl tokios dainos ne tik "Stripped" būtų galima paaukoti.

"A Question of Time" po labai įtikinamai ir stipriai atliktos "Walking In My Shoes" nuskambėjo ganėtinai skystai. Apskritai vienintelė tinkamai suveikusi sena daina yra "Everything Counts". O ir senuose albumuose yra daug kitų gerų dainų, kurias galima pabandyti, bet jo, kai gerbėjai visada tikisi "A Question of Time", tai sunku...

Na ir "Personal Jesus" man nesuveikė. Apskritai ši daina yra labai paveiki kartojimuisi (kitaip nei "Enjoy The Silence", kuria mėgaujies net ir po 100 perklausų). Iš grupės pusės atsisakyti šios dainos būtų rizikuoti savo gyvybe, tačiau leiskit ir man pasvajoti, kad vietoj "Personal Jesus" paskutinė galėtų būti "Enjoy The Silence", o į jos vietą galėtų būti įterpta kad ir "Strangelove" arba apskritai kokia mažiau žinoma daina. Šiaip liūdna, kad "Sounds of the Universe" albumas yra ganėtinai nuvertintas, iš jo kokią dainą tikrai būtų galima sugroti (tik ne "Wrong", kuri yra bloga daina).


Publika labai gera, šiaip masiniuose koncertuose esu linkęs būti, bet nesu matęs nieko panašaus publikos aktyvumo prasme. Ir tikrai nebuvo susispaudimo kaip sardinių konservuose, ką čia populiarioji spauda skalambija - stovėjau pakankamai laisvai ir aktyvesni žmonės apie mane šokdami manęs nesutrypė (patikėkit, mažesniuose renginiuose būna šimtąkart blogiau). Tik dėl vieno dalyko pikta - reikia žmonėms neleisti turėti su savim telefonų koncerte. Mano ūgis yra ~170 cm, tai sceną per prieš tave stovinčio 190 cm ūgio žmogaus petį dar matai, bet kai arba jis pats, arba dar arčiau scenos esantys žmonės iškelia savo telefoną, aš nieko nematau. Kvaila mada filmuoti viską ir po to vis tiek niekada to nežiūrėti. O ir mėgavimosi kokybė smarkiai krenta.


Dėl apšildymo: apskritai apšildymas yra nepaeinantis dalykas, aš savo gyvenime neturėjau koncerto, kur apšildymas būtų apskritai suveikęs, nors išimtis galėtų būti, kad Silent Circus nurungė pagrindinę grupę Eluveitie mano simpatijose gruodžio mėn., bet tai ganėtinai smulkus renginys. Bet šitas apšildymas, na, jis tikrai buvo įdomus, ir tikrai man neatrodė, kad publika į juos nekreipia dėmesio. Apie mane žmonės nuoširdžiai klausėsi ir mėgavosi. Man irgi jų muzika visai įdomi į galą pradėjo rodytis. Bet tiesiog, apšildymas vien jau iš idėjos, kad tai yra apšildymas, neveikia. Dėl to man pirmadienį patiko Kraftwerk, arba Alice Cooper prieš pusmetį — tai yra turbūt mano geriausi pastarojo meto koncertai, kaip bebūtų keista, abu — be apšildymo.


Dėl Žalgirio - talpos prasme galbūt, bet Siemens'as šįkart neskambėjo tiek blogai. Per Kraftwerk pirmadienį Žalgiris skambėjo nestebuklingai, ypač kai per Aero Dynamik nuo žemų dažnių visos konstrukcijos ir įrangos vibravo taip, kad dainos nesigirdėjo. Tuo labiau, trankytis į Kauną man irgi kainuoja (nesakau, kad kauniškiams nekainuoja į Vilnių trenktis, tiesiog populiacijos statistinė persvara yra sostinės pusėje).

Ai, ir dar - apsauginių darbo atsainumas neturėtų koreliuoti su renginio masiškumu. Su tokiu tikrinimu aš galėjau prasinešt į vidų beleką. Žmonės palauks, kur jie dings, bet bent jau normaliau apčiupinėkit ir tašes pažiūrėkit, o ne imituokit.

Žodž, visą referatą parašiau, tik skaitykiet...

 

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
ewaldaz
2018 m. vasario 23 d. 17:12:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

puikus koncertas, galėjo žalgirio arenoje koncertuot būtų dar nuostabiau


____________________
valgyk mano sortus
Atsakyti
4Blackberry
2018 m. vasario 23 d. 15:53:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man patiko Dave'o ir Iggy Pop'o prilyginimas savo įvaizdžiu ant scenos, išties turi panašumų. Būtų nuostabu ne tik pamatyt juos abu vienoj scenoj, bet ir Iggy Pop kada nors sulaukt Lietuvoje. Bet kaži ar tai nutiks.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Silentist
2018 m. vasario 23 d. 15:50:46 2018-02-23 15:52:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lietuvoj ir Vokietijoj (skirtingai nei JAV ar Britanijoj) ši grupė turi tikrai daug ką tiesiog pavergusi...nenustebčiau, jei vėl atvažiuotų ir vėl būtų didelis anšlagas.


____________________
Мы свое призванье не забудем. cмех и радость мы приносим людям. Нам дворцов заманчивые своды Не заменят никогда свободы (славяне давайте жить дружно)
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Run D.M.C. Run D.M.C.
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 194
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 119188