Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (11)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Delacorado
2012 m. liepos 3 d. 16:44:56 2012-07-03 21:26:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ši tema sena kaip pasaulis :) Taip, JAV yra galingiausia pasaulio valstybė, ir ji, patinka mums tai ar ne - yra ir pasaulio muzikinių tendencijų formuotoja. Imant vien UK - jų atlikėjai populiarūs visoje Europoje, bet tik labai maža dalis prasimuša į JAV (o atlikėjų iš kitų Europos šalių JAV topuose išvis rasi tik itin retais atvejais). O JAV populiarūs atlikėjai beveik visada prasimuša į Europą ir likusį pasaulį. Yep, tokia tiesa. Kaip ten sakoma (pagal F. Sinatros dainos "New York, New York" eilutes): "If you can make it there - you'll make it everywhere"...


Atsakyti
eqliux
2012 m. liepos 3 d. 16:35:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šnekat jūs, šnekat, bet realiai - kiek žmonių dabar iš viso domisi tais topais? Tie, kurie klausosi muzikos tik dėl to, kad ją per radiją groja, tai ir taip ja nesidomi, o tie, kurie tikrai nuoširdžiai domisi, dėkui internetui, susiranda daugybę įdomių dalykų. Tų, kurie domisi būtent mainstreaminiu popsu, vis mažiau ir mažiau. Sutinku su Pazistu_Mykola, manau, teisingai žmogus šneka. 2000-aisiais domėtis muzika buvo daug sunkiau, ten jei kokių System Of A Down, Korn, HIM ar panašaus mainstream rock bando klipą per VIVA ar MCM paleisdavo, galėdavai džiūgaut, kad jau gavai šiandieninę roko dozę, ir toliau klausyt Britney Spears :D Dabar gi ištisos radijo stotys ir laidos skiriamos įvairiems stiliams.

O šiaip visokių šūdinų grupių ir dainų tai visais laikais buvo ir dar bus. Kiekvieną kartą atrodo, kad jau blogiau negali būt, bet šitie pasimiršta ir paskui ateina vėl kas nors panašaus. Natūralu. Tuo labiau, kad vaikams ir šiaip savotiško skonio žmonėms irgi reikia kažko klausyt :)

O šiaip tai juokinga, kad Cornellis besiputodamas turbūt jau pats pamiršo apie savo solinį-popsinį albumą kartu su Timbalandu :D

Anyway, naujų darbų su Soundgarden vis tiek labai laukiu.


____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
Miglaja
2012 m. liepos 3 d. 16:29:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Niekada nebuvau pagalvojusi  apie amerikiečius būten tokiu aspektu..bet kai pagalvoji, juk tai yra tikroji tiesa :D

Kokioj Švedijoj ar Suomijoj popsas neklesti, ten metalo šalys, o kažin kiek amerikiečių žino kas dedasi tų šalių muzikiniame pasaulyje ?

Nors vis tik tos pačios JAV muzikos atlikėjai ir diktuoja pasaulinę muzikos rinką..vadinasi ir visose kitose šalyse karaliauja tie muzikos atlikėjai, kurie yra šiuo metu populiarūs Jav(yra aišku ir išimčių).


____________________
\"The best is yet to come..\"
Atsakyti
Delacorado
2012 m. liepos 3 d. 16:05:03 2012-07-04 01:52:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 

Smagu, kai moki pasijuokti iš šiaip nė kiek nejuokingų dalykų :) Nes kaip tik po šio pacituoto sakinio eina sekantis po kablelio - "įsileisdami į topus vos kokius ~1/500 britų atlikėjų". Tavo išvardinti ir yra tos retos išimtys, bet ir jos jau seniai yra gūdžios praeities reliktai. O dabar peržvelk kad ir į pastarąjį dešimtmetį - kiek per tą laiką užgimė UK atlikėjų ir kiek iš jų tapo populiariais US? Keletas tūkstančių (plius tie visi tie "žvaigždūnai", atrasti per TV talentų šou), o JAV prasimušė vos pora dešimčių, ir dalis iš jų "Billboarde" neturėjo daugiau kaip vieno Top 10 hito. Net tokie Europoje dievinami grandai kaip Oasis ar Robbie Williams nepadarė karjeros JAV. Taip, ypač 80-aisiais JAV rinka UK atlikėjams buvo itin draugiška - negalima paminėti ir Billy Idol, David Bowie, Pet Shop Boys, o ypač - Phil Collins, kuris su savo soliniais bei "Genesis" kūriniais "Billboard" Top 40 turėjo daugiau hitų už bet kurį kitą atlikėją (net Michaelą Jacksoną). Bet tai tik išimtis iš taisyklės. Taigi, nereikia daryti dažnos klaidos - remtis vien tik savo mėgstamų kelių atskirų grupių pasiekimais, o pasidomėti tokiu dalyku kaip statistika.


Atsakyti
kalipse
2012 m. liepos 3 d. 15:04:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Uzketeje nacionalistai amerikieciai pripazysta tik savo salies atlikejus" Cha cha cha..Didesnio bajerio siandien dar nesu skaicius.... PRIPAZYSTA UK produkcija JAV...TIKRAI pripazysta... Queen,The Beatles,The Rolling Stones,Whitesnake,Def Leppard ir t.t... Paziurek kada sios grupes pradejo dainuot...Aisku kai kuriu jau nebera...Taciau ju populiarumas neslugsta,ir po sitiek metu...Tagi...


Atsakyti
Delacorado
2012 m. liepos 3 d. 11:47:03 2012-07-03 11:49:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 

Chrisas Cornellis - amerikietis, ir nuo šio svarbaus aspekto negalima atsiriboti, nes tiesa tokia, kad absoliuti dauguma amerikiečių težino tik tai, kas dedasi jų gimtųjų JAV čartuose. Deja, užkietėję nacionalistai amerikiečiai pripažįsta tik savo šalies atlikėjus, įsileisdami į topus vos kokius ~1/500 britų atlikėjų (viena tų retų išimčių ir yra jo minima Adele), o apie likusios Europos (tuo labiau - Azijos ir kt.) atlikėjus jie žino tiek, kiek mes – apie Papua Naujosios Gvinėjos dainininkus. „Broken english“ dainuojantys (jiems tokie yra visi anglų kalba dainas atliekantys dainininkai, kilę ne iš angliakalbių šalių) ar juo labiau ne angliškai dainuojantys jiems net neegzistuoja. Tad kiek objektyvus gali būti šis Cornellio teiginys, jei jis tėra susipažinęs tik su labai menka dalimi pop muzikos, spręsdamas vos pagal Byberio, Rihannos ir Co. dominavimą ''Billboard'' tope? Žinoma, JAV – viena didžiausių pasaulio valstybių, bet toli gražu dar ne visas pasaulis.


Atsakyti
kalipse
2012 m. liepos 3 d. 00:49:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pagaliau...Atsimerkt zmones pradeda...


Atsakyti
Pazistu_Mykola
2012 m. liepos 2 d. 21:15:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, kaip kolibrį pavilioja nektaras, taip mane pavilioja tokios va temos. Mano nuomone, žemiausias popmuzikos taškas buvo kažkur tarp 2001-2005 m. kai karaliavo nepamirštamasis Dragostea Din Tei ir Crazy Frog, na ir žinoma, kaip gi galima pamiršti vadinamųjų "šalčių" himną "Maria (I like it loud)"... (visus prisegu, vardan nostalgijos). Tada toli gražu ne kiekvienas turėjo internetą ir ne kiekvienam jis gerai veždavo, nebuvo jokių ten Spotify, Youtube, music.lt, Myspace tokių kokius juos įsivaizduojame šiandien, irgi nebuvo. iTunes irgi ne. Kitaip tariant, alternatyvos paieškos buvo liūdnokas reikalas, bet į minėto laikotarpio pabaigą pogrindis ėmė lįsti į paviršių ir turim dabar ką turim. Ogi visai padorų muzikos kiekį kiekvienam skoniui, susirandamą pagal kiekvieno sugebėjimus. Čion galite išsivesti sau paraleles netgi su nepriklausomybe, nes iš esmės taip ir buvo - laisvė nuo įrašų kompanijos, nuo fizinės laikmenos, nuo MTV, nuo radijo ir t.t.

Taip kad man sunku pritarti p. Cornelliui. Jam greičiausiai tebeatrodo (sprendžiant iš to, kuo pavadino Adele), kad muzikos populiarumas vis dar matuojamas kartais paleistais per radiją ar nupirktais cd, bet, bet... 


Atsakyti
Miglaja
2012 m. liepos 2 d. 18:57:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš irgi tikiu šiais Cornellio žodžiais, kad dabar ateis auksinis roko amžius :)

ir jis jau pradėjo ateidinėti tada, kai visos šitos senos grupės(The Offspring, Soundgarden, Ugly Kid Joe, Aerosmith ir daug kitų) pradėjo atsikurdinėti arba išleisdinėti albumus po didelės pertraukos... Vadinasi, kad jie nori padaryti tvarką, kuri jau senokai išsiderino.


____________________
\"The best is yet to come..\"
Atsakyti
Rutonė
2012 m. liepos 2 d. 18:56:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šventa teisybė. Iš to, kas siūloma, galima atsirinkt labai mažai, o kas geriausia, matyt, lieka kaip a la nepaklausi muzika. Nors ko stebėtis - kai daugiausia klausoma tai, kas neverčia galvot, tai tą ir turime. Ir turbūt taikoma į patį jauniausią klausytoją, o ne į vyresnį, nesivaikantį mados, o turintį susiformavusį skonį. 


Atsakyti
einaras13
2012 m. liepos 2 d. 17:58:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Chris'as perskaitė visiškai taikliai mano mintis. Visiška teisybė manuoju atžvilgiu. Na, tikėkimes, ateis tas "roko amžius"...

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


OutCold OutCold
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 882
  Iš viso užsiregistravę: 73401
  Naujausias narys: ok9tax
  Šiandien apsilankė: 79380