Ką tik patikrinau, kas man artimiau šios dainos interpretacijos atveju - Planto jausmingumas, ar Makaferčio psichodelikos anturažas. Nazareth variantas yra uola.
Mes turime paieškos problemą, kad kartais paieška užlūžta, kai įvedi tam tikrus simbolius ar trumpus žodžius, tad tenka ieškoti dainų einant per atlikėjų profilius. Arba variantas rašyti frazę be tų žodžių. Tada greičiau randa.
Aš noriu pasakyti vieną dalyką, kuris dar gali būti kažkam neaiškus: šis puslapis yra skirtas žmonėms, mylintiems muziką, mėgstantiems apie ją diskutuoti ir ja dalintis. Kitos veiklos be to yra balsavimas kassavaitiniuose topuose ir dienos dainoje.
Tik nelabai gerai, kai nėra informacijos apie norimas įkelti dainas ar atlikėjus. Pvz, jeigu nėra YouTube arba Spotify, tai ir mes neiškapstysim iš niekur. Tai mūsų vieninteliai šaltiniai praktiškai.
Šiaip planuoju daugiau su įkėlimais apsiimti šiomis dienomis (kai pagaliau bus baigta su albumų topų paskelbimu). Tai jei kas nori kažko greičiau įkelto, parašykit ir gausit pirmumo teisę.
2024 m. vasario 25 d. 20:06:06
Ką tik patikrinau, kas man artimiau šios dainos interpretacijos atveju - Planto jausmingumas, ar Makaferčio psichodelikos anturažas. Nazareth variantas yra uola.
2024 m. vasario 25 d. 19:38:53
Fantastiskai uzburiantis.