Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Kaip manot, kurios grupės pavadinimas geriausiai skamba?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2010 m. balandžio 15 d. 14:53:17
ilgi, painūs, bet galingai ir iškilmingai skambantys - Rage Against The Machine, Crime & the City Solution, Siouxsie & the Banshees, Nick Cave & the Bad Seeds, God Is An Astronaut, Godspeed You! Black Emperor, Machines Of Loving Grace.
Labai ambicingas, bet geras pavadinimas - The Music.
2010 m. balandžio 15 d. 14:25:39
Mano Juodoji Sesuo. Gaila, kad muzika ne tokia tobula, kaip pavadinimas
Pritariu, pavadinimas gražus, o muzina nelabai
Pavadinimas Marilyn Manson yra labai įdomus, todėl kad nera beprasmis. Jis buvo sudarytas iš dviejų šeštojo dešimtmečio ikonų: aktorės Marilyn Monroe ir serijinio žudiko Charleso Mansono – MARILYN MANSON. Pačiam Brianui šis vardas patinka todėl, kad jame yra dalis gėrio ir dalis blogio. Žodyje "Marilyn" yra septynios raidės, kurios numerologijoje simbolizuoja Dievo skaičių, o žodyje "Manson" – šešios. Šis skaičius – velnio ženklas. Taip buvo sukurta grupė "MARILYN MANSON & THE SPOOKY KIDS", kuris veliau sutrumpejo iki Marilyn Manson
2010 m. balandžio 4 d. 16:59:23
2010 m. balandžio 4 d. 16:59:12
2010 m. balandžio 4 d. 16:31:24
2010 m. balandžio 4 d. 16:11:15
2010 m. vasario 1 d. 20:06:03
2010 m. vasario 1 d. 15:17:56
2010 m. sausio 31 d. 23:45:52
2010 m. sausio 4 d. 20:00:20
2009 m. gruodžio 16 d. 12:43:21
Zmogus klausantis mango ir naujuju lietuviu klausysis muse
man atrodo kad tu nezhinai kas tie muse yra o ash va jau zhinau. ir shiaip ash klausau labai ivaire muzika jau kad che vos kelis parashiau tai nereish kad mano muzikinis skonis toks ir yra. vot.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 15 d. 20:40:56
man atrodo kad tu nezhinai kas tie muse yra o ash va jau zhinau. ir shiaip ash klausau labai ivaire muzika jau kad che vos kelis parashiau tai nereish kad mano muzikinis skonis toks ir yra. vot.
2009 m. gruodžio 14 d. 21:52:50
na arteja kaledos,stebuklu metas,visko gali buti
Stebuklui vykti reikia bent mažos tikimybės, čia nėra jokių
2009 m. gruodžio 14 d. 21:43:09
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 14 d. 21:25:18
Čia tai jau tikrai OMG : D
Bet gal pasikeis jo muzikos supratimas į geresnę pusę?
2009 m. gruodžio 14 d. 20:59:34
2009 m. gruodžio 14 d. 20:56:23
2009 m. gruodžio 14 d. 20:52:47
2009 m. gruodžio 14 d. 20:49:36
2009 m. gruodžio 14 d. 20:48:02