Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Įspūžiai iš II" Metallica" koncerto.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvau antrajame koncerte. Į Siemens atvykau anksti ( apie 19.30h) su draugu ir broliu. Kadangi scena buvo salės viduryje, tai į "front row" patekti nebuvo sunku. Atsistojome labai prie įėjimo į sceną, todėl visos grupės privalėjo praeiti pro mūsų vieta, todėl su visais atlikėjais pasisveikinau. Buvo įdomu iš labai arti stebėti garso operatorių ir kitu darbininkų darbus. Matėsi vieta kur tarp dainų ilsėdavosi Metallica nariai. Po keliu alaus bokalų ateina pirmoji apšildančioji grupė - prancūzai Gojira.
Labiausiai patiko jų būgnininkas, o grupė irgi paliko nebloga įspūdį, tik nežinau ar įgarsinimas kaltas ar čia toks dainavimo stilius, bet vokalisto nėjo suprasti. Šalia mūsų, kitoje įėjimo į scenos pusėje stovėjo du ilgaplaukiai vaikinukai kurie nusipelnė prancūzų grupės gitaristo susižavėjimo, todėl jis buvo dažnas svečias mūsų scenos pusėje, o išeidamas dar prie jų priėjo ir asmeniškai jiems rankas paspaudė. 30min. pertrauka per kurią pakeičiama aparatūra.
Sekanti apšildanti grupė - Fear Factory. Vyrukai stambūs, bet įspūdį paliko šiek tiek geresnį nei prancūzai, tikriausiai, todėl, jog žymiai aiškiau girdėjosi vokalisto žodžiai ( kurie beje vietomis buvo gana kvailoki ir paprasti). Jiems pabaigus sparčiai ėmė rinktis žmonės, tačiau mūsų pusėje jų buvo mažokai.
Kelios minutės po dešimtos šviesos prigesta, pasigirsta ta pati melodija kurią kaip supratau groja kiekviena kart prieš scenoje pasirodant Metallica. Žmonės iškart atgyja ir arenoje kyla smarkus triukšmas. Grupės nariams įbėgant spėjau sumušti rankomis su visais išskyrus K.Hammet . Songlistu likau daugmaž patenkintas nors visos dainos iš naujojo albumo kurios buvo sugrotos, buvo ir pačios prasčiausios iš to albumo. Ačiu dievui nebuvo dainų iš jų heavy rock periodo. Šiek tiek tikėjausi išgirsti savo mėgstamiausias : Traped Under Ice, Fight Fire With Fire, Escape - deja.... Visų dainų neprisiminsiu ( jų atlikimo tvarkos irgi), bet kiek prisimenu parašysiu. Pradžioje skamba dainos iš naujausio albumo - The End of The Line ir Cyanide. Vėliau skambėjo šiek tiek nustebinęs Harvester of Sorrow ir Sad But True. Vėliau gavom ir Creeping Death ( YEEESSS !!), The Day that Never Comes, Apocalypse, One, Enter Sandman, Nothing Else Matters, Master Of Puppets, Ride The Lightning. bisui dalį Suicide And Redemtion, kažkurios dainos koverį, Motorbreath ( YEEEESSS !!!!) Galiausiai ant galo dar užgroję finalinę Seek And Destroy grupė pradėjo mėtyti mediatorius ( brauktukus) kurių viena gerb. autorius sugavo, spardyti juodus balionus su užrašu Metallica, kurie koncerto pabaigoje nukrito iš arenos viršaus ir padėkoje mums nulipo nuo scenos. J.Hettfield gerb. autoriui dar asmeniškai ir ranka paspaudė, nes nebusiu kuklus, iš savo arenos pusės tikriausiai labiausiai išsiskyriau ir už pastangas buvau apdovanotas asmeniniu rankos paspaudimu.
Apšvietimas ir lazeriai buvo puikiai sustyguoti ir pagyvino reginį, prieš dainą One iš scenos dar pakilo 3-4m aukščio liepsnos, kurių karštis jautėsi pirmoje eilėje. Per vėlesnes dainas, jos dar kelis kartus "iššovė". Nors scena buvo viduryje, bet būgnininko pakyla sukosi, aplink scena buvo išdėliota daug mikrofonų, o grupės nariai sumaniai keitė vietas, todėl nė viena arenos pusė nebuvo nuskriausta dėmesio atžvilgiu. Įgarsinimas buvo šiaip sau, bet garso tikrai užteko, nes ausys tik kita diena "atšoko". Virš scenos palubėse kabaojo milžiniškų karstų formos dekoracijos, kurios kocnerto metu judėjo ir visaip kitaip vartėsi. Tikrai smagiai išsikroviau, daug šokinėjimo, head - banginimo, nors moliai apsauginiai ir neleido crowd - surfingo. Po koncerto skaudėjo beveik viską aukščiau pilvo : plaučius, pečius, stuburą, kaklą ( ypač). Gerklė užkimusi, balsas prarėktas. Dar dabar rašant šitą tekstą ( sekančios dienos, maždaug 17h) nesu pilnai atsigavęs. Po pirmojo biso, net negalvojau prašyti antrojo, nes jau tada mirkau prakaite ( ir ne aš vienas), bet kai užgrojo Seek And Destroy ( kurios priedainius labai gražiai Hetffieldas leido sudainuoti miniai) dar sugebėjau kelias minutes iššokinėti. Susidarė toks įspūdis, jog ir grupei buvo smagu, nes visa vakarą labai šiltai bendravo su publika ( daugiausia Hettfieldas) ir pagalvojo, jog kai kitą kartą užvažiuos į Lietuvą, reikėtų surengti 3 koncertus. Beje pasakė, jog kito jų apsilankymo nereikės ilgai laukti . Jeigu bus tikrai važiuosiu, nes taip smagiai pasibūti jau senai neteko. Koncertas tikrai buvo puikus, vertas kiekvieno sumokėto lito. Ir išsipildė mano svajonė išgirsti Hettfielda dainuojant žodžius :
We are scanning the scene
in the Vilnius tonight
We're looking for you
to start up a fight !!!
P.S. Atsiprašau už galimas gramatines, stilistines klaidas, nes kaip jau minėjau tekstą rašiau vis dar pavargęs ir šiek tiek skubėdamas.
 
 2010 m. balandžio 22 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
kinomane
2010 m. birželio 10 d. 13:13:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patiko kaip aprašei , įsijaučiau skaitytii. Šypsena kilo vietomis Pavydas knieti , ir aš ten norėjau. Jeigu ilgai nereiks jų laukt čia , Lietuvoi, šykart nepraleisiu

Atsakyti
Adiokas
2010 m. balandžio 23 d. 15:30:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Puikiai aprasei

____________________
Nėra žodžiu
Atsakyti
Prophet
2010 m. balandžio 22 d. 19:58:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Hmm tik dabar pastebėjau, jog parašiau Įspūžiai
P.S. Eqliux > dabar galvoju, kad reikėjo varyti į abu

____________________
http://www.last.fm/user/prophetas
Atsakyti
eqliux
2010 m. balandžio 22 d. 17:25:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Jėga!!! Smagu buvo skaityti, ačiū už pasidalinimą įspūdžiais ką galiu apie tave pasakyt, laimingasis, sveikinu!
Pati buvau koncerte užvakar - neužmirštama!

____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Epica Epica
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 284
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 31177