Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kratinys iš prisiminimų. Asmeniniai paistalai išsiliejimui

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvau dingusi iš šito portalo daugybei laiko. Na, kokie du metai bus prabėgę. Net nebeatsimenu, kaip reikia naudotis šia svetaine. Kaip pakeisti nuotaikos dainą ieškojau 5 minutes. ;D Buvau įsitikusi, kad ją galimą pakeisti nustatymų skiltyje. Na, kur gi tau... Apskritai, paskutinis dienoraštis parašytas 2013. ;D Ir tai nieko ten rimto nebuvo, tik keli paveikslėliai, eilinė ,,Truputi šypsenos" dalis. Dar yra žmonių, kurie atsimena tokius mano čiūdus? Pastebėjau, kad apie muziką muzikiniame portale taip nieko ir neparašiau, o jei ir buvau parašiusi, tai prateriojau aš tą įrašą(-us).

Nebepilstant iš tuščio į kiaurą, tai visai smagu būtų su jumis pasidalinti Naktinių Personų DePe Show prisiminimais ir Lemon Joy ,,Willkommen" albumu. Ai, jei jau čia dienoraštis, tai galima lietis.{#} Ar ne?

Dabar įsėdam į laiko mašiną ir keliaujam į 2016 metus (nelabai toli, ane?). {#} O dar tiksliau, tai į 2016 metų galą, kai gruodžio 26 dieną  „Siemens“ arenoje Naktinės Personos surengė didžiulį pasirodymą skirtą Depeche Mode dainoms. 

Nekreipiau aš į tą renginį visiškai dėmesio. Na, aš esu didelė Depeche Mode fanė, bet kažkaip susidomėjimo nepareiškiau. Mėtėsi reklamos visur, mirgėjo postai facebooke. Naršiau aš tame savo fb ir pamačiau konkursą, kuriame buvo galima laimėti 4 bilietus į tą show. Žinot, visiškai ant bajerio pabandžiau sudalyvauti. Taisyklės buvo, kaip ir daugumos facebooke vysktančių konkursų - kažką palaikint, pasidalint ir pataginti. Įvykdžiau viską ir toliau naršiau sau internete. Galvojau, kad iš šitiek daug dalyvaujančių laimės kokie nors draugeliai. (JO, aš galvojau, kad Lietuva švogerių kraštas. Hm, gal vis dar galvoju...). Pasirodo, labai klydau. Kadangi, renginys buvo antrą šv. Kalėdų dieną, tai žinutę, jog laimėjau, gavau jau Kučių vakare. Žinokit, galvojau, kad viskas yra bajeris ir čia prikolina kažkas tam fb, bet kai atsiuntė tikrus bilietus, tai veidas persimainė. Buvo smagu, šokinėjau iš džiaugsmo, bet galvą ėmė spausti problema - kur parauti dar tris žmones, kuriems patinka Depeche Mode (arba Naktinės Personos)? Ir dar, kad jie sutiktų kratytis iki Vilniaus. Visi mano draugai arba klauso kažko ne to ir jiems tie Depešai vienodai žydi, arba kvankos, kurie apie tokius net nėra girdėję. Tada prisiminiau draugą, kuris buvo visiškai internetinis. Ta prasme, aš jo gyvenime realiai nebuvau mačiusi. Galvoju, nu ką darysi, pakviesiu, bus puiki proga susipažinti. Pakviečiau, sutiko ir dar pasikvietė draugą, kuris irgi yra milžiniškas Depeche Mode fanas. Tada man irgi pavyko surasti žmogų ketvirtąjam bilietui. Nusikapsčiusi mūsų komanda iki Vilniaus varė mėgautis koncertu. Buvo daug garso ir dau šviesų. Jei būčiau buvusi nestovyje, tai gal ir būčiau sumaišiusi su SEL'o koncertu. (Juokauju, žinoma). Vis dėl to, lazeriai ir vaizdai padeda įsijausti į muziką. Nors, ką aš čia šneku, kai pusę dainų prašokynėjau ir pralingavau užsimerkus. Iš to tikrojo įsijautimo, kai taip malonu, kad net užsimerki. Ar man vienai taip būna?{#} Žinot, o mane nustebino Alano nuolatinis šokinėjimas koncerto metu. Jam jau 43 metai (tada buvo dar 42), bet bičas visiškai nepavargo šokinėti tas visas dvi valandas, kiek vyko koncertas. Aš jau praėjus pusei koncerto buvau pavargusi, o jis visą laiką šokinėjo ir dainavo. Labiausiai man patiko, kad paskutinė jų sugrota Depešų daina buvo Enjoy the Silence. Vos užgrojus muzikai aš atsisukau į draugę ir šuktelėjau, jog tai mano mėgstamiausia daina. Na, o tada jau visa gerkle rėkiau dainos žodžius. Po šitos dainos mes išsireikalavome pratęsimą, nes žmonės nenustojo ploti, net ir atlikėjams nuėjus nuo scenos. Buvo nuostabus vakaras. Ar kartočiau, jei tektų už tai mokėti? Na, žinoma! Man netgi visko buvo maža, nes eidama link stotelės sugebėjau dainuoti, linguoti, o kojų, tai aš visiškai nebejaučiau, nes su žieminiais batais šokinėt... Reikia proto turėt. :D Draugė net sugebėjo mane pašiepti, kad man muzikos niekada nebus per daug, jos man gali būti, tik per mažai. Ji visiškai teisi. :) 

P.S. Gal kas dalyvavot tame koncerte? Patiko/nepatiko? O, kurie ne, tai norėtumėt? Kokios jūsų nuomonės? ^^ Oh ir dar, ar kas nors klausotės Naktinių Personų?

Antrasis dalykas, apie kurį norėjau papaistyti, tai Lemon Joy albumas ,,Willkommen". Taip, nepamirštam, kad jūs dar 2016 metuose su manim nusikėlę esat. {#} Tarp kitko, tai aš pradėjau klausytis daugybės lietuviškų grupių, kas seniau man nebuvo būdinga. Prisisiunčiau tada aš į telefoną Šiaurės krypties, Anties, Foje, Aistės Smilgevičiūtės ir Skylės, Leon Somov ir Jazzu dainų ir gyvenau sau laiminga. Iki kol nepasirodė naujas Lemon Joy albumas. Aš nežinau kur jūs klausotės dainų, bet lietuviškam repertuarui aš naudoju Pakartot.lt svetainę. Ten ir išgirdau tada naują Lemon Joy darbą. Ok, man patiko. Beveik viskas patiko. Tos 11 dainų susiklausė labai gerai. Per tas pačias Kalėdas sugebėjau gauti du albumus dovanų. Mano draugai mane pažįsta... ;D Juokingiausia, kad dėl šitos priežasties man šis ,,Willkommen" albumas ir primena Kalėdas. Vos kažkur išgirstu jų dainą iš šio albumo, tai prieš akis ir stovi sniego krūva, kalėdinė eglutė, užsiuodžia cinamono ir obuolių kvapas. (Aha, smagu, apie Kalėdas vasaros gale rašyt :D). O, kaip jums šis albumas, muzikiečiai? Kaip albumo viršelio dizainas? Apskritai, kas nors kreipia dėmesį į pakuotę ar tik mėgaujasi muzika? Man albumo dizainas pasirodė keistas. Neoninė žalia ir tamsiai pilka spalvos sujungtos į vieną. Be to, kaip jums popierinės cd dėžutės, vietoje plastmasinių? Man, tai žiauriai patinka! Neįskyla, nesusibraižo ir atrodo, jog cd lieka labiau apsaugotas. Ok, grįžtant prie ,,Willkommen", tai viena mėgstamiausių dainų yra ,,Šok". Nežinau, atrodo nėra kažkuo labai ypatinga, kažkuo pasireiškianti, bet man prilipo ir viskas. Šiaip, jei vertinti visą albumą, tai dainos gana liūdnos. Nežinau, gal man čia vienai kažkaip su liūdnais gyvenimo prisiminimais asocijuojasi, bet klausant dainų apima liūdesėlis.{#} O, kaip jums viskas?

 Žodžiu, viso šito dienoraščio esmė - sužinoti du dalykus: Jūsų nuomonę apie DePe Show ir jūsų nuomonę apie Lemon Joy albumą ,,Willkommen".{#}Gal tiek šiam kartui, nes nebejaučiu rankų. Sunku po atostogų vėl imtis skrabenimo.{#}

P.S. Na, aš neišmokau per 12 mokykloje praleistų metų rašyti be klaidų, tai atsiprašau už tai.{#}

 
 2017 m. rugpjūčio 3 d.

 2019 m. birželio 19 d.
 2018 m. lapkričio 4 d.
 2018 m. gegužės 13 d.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Black Tide Black Tide
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 929
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 100065