Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Life is either dreams or daydreams

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiandien sapnavau sapną, kuriame sutikau Steveną Wilsoną. Tai vieta, kurią sapnavau jau nebe pirmą ir ne antrą kartą, ir joje aš kažkodėl visada pasiklystu ir ieškau išėjimo. Net nežinau, kaip ten atsiduriu, o tada karštligiškai bandau ištrūkti, nes reikia "surasti autobusų stotelę ir grįžti namo", nes jau vėlus vakaras. Ta vieta yra kažkoks didžiulis namas, kurio patalpos atrodo apleistos, nebaigtos statyti; visur guli sulūžusios lentos, ant žemės nubyrėjęs tinkas, beveik nėra baldų. Tame name nuolat skirtingose vietose sukinėjasi žmonės, užsiėmę savais reikalais. Berods buvo ruošiamasi koncertui ar net keliems, nes namas tai didelis, kai kurie kambariai koncertų salės dydžio, o dar yra ir stogas, nuo kurio aš ir pamenu savo klaidžiojimo pradžią. Lyg Dievas būtų ištiesęs ranką iš dangaus ir kaip lėlę perkėlęs ten kur nori savo nuožiūra. Tada pamenu, kaip nuo stogo leidausi painiais mediniai slaiptais į vidų ir užsukau į kambarį, kuriame lyg užkuliusiuose savo pasirodymui ruošėsi Stevenas Wilsonas. Jis pasižiūrėjo į mane žvilgsniu, tarsi klaustų, "Ką tu čia veiki?". Aš, norėdama išvengti nemalonios akistatos ir prisimindama savo originalų tikslą, greitai iš ten pasišalinau. Sužinojau, kad tame name trinasi daug visokių menininkų, kurie pagrinde yra jauni snobiški dabitos, linkę demonstruoti savo aprangos stilių. Vis dėlto, man reikėjo rasti išėjimą iš to keisto pastato, taigi bandžiau išsiaiškinti. Pasiekiau savo tikslą ar ne - nežinau - tai visada lieka paslaptimi.

 

Jau baiginėju skaityti romaną "Pasaulis pagal Garpą". Daugmaž žinau ir kitą savo literatūrinės patirties kryptį, jeigu tik seksis įsiskaityti į norimą knygą, nes dažnai pasitaiko taip, jog iš šalies žvelgiant į ją ji atrodo patraukli, tačiau atsivertus pasižiūrėti į vidų, šiek tiek nusivyli (argi nebūtų galima sugretinti šį analogą su kitomis gyvenimo patirtimis?). Svarstau, kaip turėčiau pateikti atsiliepimą apie knygą: parašyti į tam skirtą diskusijos temą ar sukurti dienoraštį? Aš, žinoma, visada linkstu link kuo kūrybiškesnio varianto, tačiau visada kyla tikra problema, kuri yra ne ar užteks kūrybinių fantazijos išteklių, bet ar apskritai yra verta. Verta. Kas ta vertė? Kuo ji matuojama? Ar kam nors tai įdomu? Ar kam nors įdomu sužinoti mano mintis? Kaip atskirti naudingą veiklą nuo laiko gaišinimo?

 

Palieku jus bombarduodama savo neatsakomaisiais klausimais ir sapno proga desertui patiekiu Porcupine Tree.

 

 

Inside the vehicle the cold is extreme

Smoke in my throat kicks me out of my dream

I try to relax but its warmer outside

I fail to connect, it's a tragic divide

This has become a full time career

To die young would take only 21 years

Gun down a school or blow up a car

The media circus will make you a star

Dark matter flowing out on to a tape

Is only as loud as the silence it breaks

Most things decay in a matter of days

The product is sold the memory fades

Crushed like a rose

In the river flow

I am I know

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Porcupine Tree - Dark Matter
 
 2018 m. balandžio 10 d.

 2018 m. gruodžio 12 d.
 2018 m. lapkričio 7 d.
 2018 m. lapkričio 1 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2018 m. balandžio 10 d. 20:49:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kai leidi sau pagyventi šiek tiek ramesniu tempu, tai pamatai, kad sapnuoji, ir dar kaip sapnuoji, nes tada atsiranda daugiau vietos smegenims prisiminti juos. Šiandien kaip tik buvo tas kartas, kai man pasisekė prisiminti.

Pasidalinsiu, ir gal ne tik įžvalgomis, bet ir padarysiu galbūt savo trumpą analizę. O filmas įeina į mano veiksmų planą, labai smalsu pamatyti jį dabar bus.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Alvydas1
2018 m. balandžio 10 d. 17:34:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Morfėjus tau gailestingas. Juk galėjo nuvesti į kur kas nemalonesnę vietą ir suvesti akistaton su kažkuo, ko mažiausiai norėtumei sutikti. Sapnuoti Styveną Vilsoną reiškia, kad jis, arba koncertuos mūsuose, arba remiksuos Fojė pirmus tris albumus. Ogi yra žmonių, kurie iš viso nesapnuoja (gal sapnuoja, tik absoliučiai nieko neatsimena) ir sakyčiau, kad jie nuskriausti. Net košmaras turi savo pliusų. Koks palengvėjimas, kai suvoki, kad tai buvo tik blogas sapnas, kone džiaugsmas, lyg būtum išvengęs realaus pavojaus.

Pasidalinimas savo įžvalgomis apie Irvingo Garpą būtų labai lauktinas dalykas. Nors nesu skaitęs knygos, tačiau esu matęs filmą, deja, mačiau seniai ir menu jį gan miglotai. Berods su Robinu Viljamsu?


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Jimmy Page Jimmy Page
8,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1280
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 88982