Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lydekai paliepus, man nusileidus iš padebesių.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip seniai kažką rašiau... Turime musice pozityviąją blogerę, reikia ir ne visai tokios. Smagu skaityti tekstus, skatinančius siekti tikslų, svajonių, bet kartais pasiskaičius susidaro toks vaizdas, kad yra žmonių, akivaizdžiai užaugusių su rožiniais akiniais ar tiesiog su pakankamai stipriu bagažu (tiek moraliniu, tiek ir materialiniu) iš tėvų, slystančių per gyvenimą it sviestu būtų patepta. Deja, ne visiems taip sekasi, kai kam ne tik sviesto neduota, bet dar ir karvę tenka patiems pasimelžti... Kartais ima atrodyti, kad ne visiems žmonėms suteikiamas laimingas procesas. Jei manysime, kad kiekvienas žmogus į šį pasaulį atėjo su misija, vadinasi kiekvienas iš mūsų esame su tam tikru vaidmeniu paskiriami vos tik gimstame. Savaime suprantama, mes nežinome koks tai vaidmuo, tačiau sekame įprastine laimės samprata, kaip kad mokykla, karjera, santykiai, šeima ir t.t. Tai idealusis modelis, tačiau kodėl vieniems šį modelį įgyvendinti pavyksta, o kitiems ne? Galbūt kalta motyvacijos stoka, užsispyrimo ir panašiai, o gal esame paskirstyti į laiminguosius ir pavyzdžius jiems, kokiais nebūti? Čia jau pesimistinis požiūris, kurio geriau vengti.

Siekti užsibrėžtų tikslų, daryti kas patinka, atsisakyti kas slegia, skaudina, kelia frustraciją ir t.t. Bet ar visi taip padaryti gali? Iš asmeninės patirties galiu pasidalinti, dirbu darbą, kurio specifika man visiškai nepatinka, neįdomi, nekelia net paprasčiausio suinteresuotumo plačiau domėtis ir stengtis. Kartais pagalvoju, jog manajam atvejui puikiai tinka vienas epizodas iš "Draugų" 

Na taip, pozityvistai pasiūlytų imti ir mesti, bet nėra taip paprasta. Esu antrakursė magistrantė, reikia rašyti baigiamąjį darbą, o išsilaikyti save irgi reikia, tad negalint dirbti darbo pilnu etatu, kuris patiktų, mylėčiau jį be galo be krašto, tenka daryti tai, kas visiškai neįdomu, kas vargina ir liūdina, nes mainais gaunu 0,5 etato ir pragyvenimo galimybes. Tai aišku nėra kažkoks fizinis juodas darbas (bakalauro laipsnis panaudotas, bet esant humanitarei, kūrybiškai humanitarei darbas su verslo, ekonomikos sritimis švelniai tariant šiltų jausmų nekelia, nors ir be galo gerbiu savo kolegas, su kuriais sutariu). Tai va, nemanau, kad aš vienintelė tokia, tokių yra daug. Jie vaikšto pajuodusiais paakiais, liūdnais veidais, kurie optimistams nesuprantami, nes jų moto: "nepatinka, liūdina, mesk". Deja, ne visi gali. O juolab, toks gyvenimo būdas duoda naudos. Nenoriu įžeisti optimistų, bet mąstymas apie pasaulio tobulumą labai greitai subliūkšta pradėjus dirbti, kad ir mėgstamą darbą su labai prastu kolektyvu, su vadovais, kurie primena despotus, o ne žmones. Jei jau iš anksčiau esi užsiangažavęs, užsiauginęs storą odą, gali su tuo susitvarkyti, o jei ateini su mintimi, kad visi žmonės geri ir sąžiningi, lieki it musę kandus. 

Nebandau visų jūsų skaitančiųjų demotyvuoti, neagituoju nesiekti svajonių, tikslų, tikrai tai nėra mano tikslas. Tiesiog, linkiu svajoti atsakingai, su protu, suvokiant, kad ne iš karto, ir ne visada sekasi. Kartais tenka skaudžiai arba net labai skaudžiai nusvilti, bet tai nereiškia, kad reikia pasiduoti. Išsilaižykit nesėkmių išvagotas žaizdas ir tieskitės, bet su suprasdami, kad ne viskas pasaulyje rožėmis klota.

 

 
 2016 m. kovo 17 d.

 2018 m. birželio 2 d.
 2017 m. spalio 19 d.
 2017 m. rugpjūčio 20 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
p_ruta_
2016 m. kovo 21 d. 22:08:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gerai, kad ne kablelį ;)


Atsakyti
sodininkas
2016 m. kovo 20 d. 23:56:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dedu antrą minusą :))))


____________________
sodininkas
Atsakyti
Oblina
2016 m. kovo 18 d. 22:29:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tavo dienoraštis man priminė šį posakį. Požiūris, aplinkybės viskas susideda ir banguojam taip per gyvenimą:)


Atsakyti
ep
2016 m. kovo 18 d. 20:41:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

jeigu ir norejai parasyti pisimistini dienorasti tau tai nelabai pasiseke ;)

tu dabar dirbi toki darba, kuris tau neatnesa pasitenkinimo, na pripazinkim, nemazas procentas zmoniu dirba visa savo gyvenima toki darba, ir pripazinkim nevisada darbas turi ji atnesti, nors aisku kai zmogus atsiranda tinkamoj vietoj tai padeda, visoj tavo situacijoj matau tik pliusus, tas tavo nemegstamas dabras uzkals tave ir kai rasi darba kuris tau patiks, tai pades tau ji labiau vertinki, ir padaris tave labiau patenkinta ir laiminga. :)

cheer up! 


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Silence Family Silence Family
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4868
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 271409