Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Svarbiausi - music.lt - reikalai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kokie tie reikalai, kaip ir matote patys savo akimis. Kokie galėtų būti - tai jau fantastinė dalis. Bet galiu pasakyti, bet koks žmogui pajėgus įgyvendinti variantas, jeigu turite tokį savo galvoje, yra galimas ir įmanomas. Tad svajokite į sveikatą apie galimus įvykti reiškinius. Ir turėkite omenyje, kad yra žmonių, kuriems rūpi padėti panašioms į jūsų svajonėms išsipildyti. Ir tai ne reklama bankui, nors ir skamba panašiai. O pervesti pinigų į savo sąskaitą neprašysiu, nors ir galėčiau...

 

Remiantis dabartiniais apklausos duomenimis, didesnė besilankančių svetainėje žmonių dalis pageidauja naujų atlikėjų profilių sukūrimų arba senesnių atnaujinimų. Suprantama, pageidavimų turime sukaupę užtektinai ir netrukus jau pradėsime rimčiau žvelgti į reikalą. Išsamiau apie tai - vėliau. Kita balsavimo galimybė, tai perklausos, ir kai kuriems, pavyzdžiui man, tikrai atrodo keista, kaip šis pasirinkimas yra tik antroje vietoje pagal balsų skaičių. Tačiau iš kitos pusės, suprantama, nes tai yra kažkas, kas greitai negali įvykti, o duomenų bazės pildymas šiuo metu lengviau įgyvendinamas tikslas. Variantas "Daugiau įdomesnių muzikos naujienų iš viso pasaulio", kaip ir "Kita" lygiuojasi kartu. Man nuo pat pradžių buvo įdomu, kas turėta omenyje su "Kita", kas įeina į tą "Kitą". Būtų labai malonu, jeigu bent tie 5 balsavusieji asmenys patys pasisakytų, kas yra tas "Kita", ko jie norėtų. Mat man fantazija šituo klausimu taip gerai neišneša, kad atspėčiau žmonių mintis. Toliau, apie tas naujienas, kas yra įdomesnės naujienos, irgi ne iki galo aišku. Jeigu norite daugiau straipsnių apie mėgstamus atlikėjus, tai įmeskite nuorodų iš užsienio svetainių ir galbūt atsiras lietuviški jų variantai. Kad ir kaip nereikalinga tai atrodytų. Apskritai visas šitas pageidavimas man atrodo, kaip per didelis, neadekvatus ir dar neprotingas reikalavimas iš svetainės, kurios pajėgos ir taip yra mažos. Ir paskutinis variantas, kuris išlieka pats nepopuliariausias - atnaujinimai, padėsiantys išspręsti svetainės klaidas. Čia matyt turima omenyje visas esamas klaidas, įsisukusias į sistemą, kurios trukdo normaliai naudotis svetainės patogumais, tačiau kiek tai jaučiasi paprastiems vartotojams, kurie čia ateina tiesiog pavertinti mėgstamą (arba ne) muziką, tai nežinia. Todėl atrodo ganėtinai logiška, kad balsų skaičius toks nedidelis. Ši problema yra vidinis svetainės reikalas, kuris yra labai stipriai apleistas pastaruoju metu ir kuris man išsiskiria neigiama prasme iš visų kitų dalykų.

 

Kalbant apie pastarąją problemą, tai yra itin nemalonu ir tuoj paaiškinsiu kodėl. Sistemos klaidos trukdo normaliai atlikti kai kurias administravimo pareigas, kurios yra tikrai esencinės. Ir niekas iki šiol nesiteikė bent paaiškinti, kame galėtų būti problema ir kaip ją sutvarkyti, juolab kai anksčiau viskas buvo gerai toje vietoje. Turbūt teks išbandyti dar 5 skirtingas naršykles, bandant suvokti, ar tai jos problema.

 

Toliau, skverbiantis giliau į tuos tamsius klaidų miškus, verta paminėti virusą, kuris išties yra gryna rakštis subinėj, kadangi su tuo tvarkantis, labai gaištasi brangus laikas. Jis stabdo visą kitą potencialų darbą. Kai kurie tikrai žino, apie ką aš čia kalbu. Suklastoti skaičiai skiltyje "Informacija", pastabesniems, faktinių netikslumų netoleruojantiems ir į smulkmenas linkusiems kreipti dėmesį žmonėms, taip pat atsiliepia nelabai teigiamai. Ir ypač kai neregistruotų vartotojų skaičius pasidaro minusinis. "Pokalbių dėžutėje" vis dar blogai įsikelia nuorodos, kurios būna tikrai labai svarbios kartais, kai koks nors narys bando parodyti kažką įdomaus, atkreipti kitų dėmesį, ir pabandę įeiti į nuorodą, jie nukreipiami niekur, nes ta nuoroda paprasčiausiai persikelia neteisingai, su tarpais, ir ne visi nori ir gali tų tarpų visą laiką ieškoti. Neveikiančios nuorodos paprastuose komentaruose irgi yra aktuali problema, kurią būtų gerai jau pradėti spręsti.

 

Apie svetainės vidines problemas kol kas tiek. Dabar metas pakalbėti apie reikalus, kurie galimai gali įeiti į tą "Kitą" pasirinkimo variantą apklausoje. Aš įsivaizduoju, kad tai galėtų būti diskusijų temos. Šiek tiek gaila, kad kai kurie žaidimai pastaruoju metu, kai jų populiarumas buvo ženkliai padidėjęs, jei neklystu, dar praeitais metais, yra visai nurašyti. Manau, kad jie galbūt jau tiesiog atgyvena ir mums būtinai reikia naujienų šioje srityje. Aš pabandžiau sukurti naują žaidimą, kuris buvo daugiau eksperimentas, kuris nepasiteisino. Įkeliu nuorodą į tą žaidimą (jei ji išvis suveiks), kad galėtumėt pasijuokti iš mano nesėkmės: https://www.music.lt/lt/diskusijos/tema/1153321/Zaidimas-istorijos-is-dainu-pavadinimu/

 

Turiu aš ir dar vieną žaidimo idėją, bet kol kas nieko su tuo nedarysiu, kadangi ji nėra dar iki galo išmąstyta ir nugludinta. Bet galiu pasakyti, jog mano tikslas yra sukurti kažką, kas keltų iššūkį, būtų azartiška ir taip sukeltų didesnį žmonių susidomėjimą bei aktyvumą. Na, gal kada nors.

 

Dabar grįžtam prie vienos turbūt jums aktualiausių temų - tai atlikėjų informacijos tvarkymas. Tikrai nežadėčiau nieko, jeigu nebūtų pasiryžimo veikti. Vienas dalykas, kuris mane stabdo ir gali stabdyti ateityje, tai būtent tos problemos administracijoje, kurių be pagalbos susitvarkyti turbūt negalėsiu, tad iš anksto, į ateitį atsiprašau už galbūt ne iki galo, ne visai kokybiškai atliktą darbą. Kadangi pasiūlymų, kaip ir minėjau, yra nemažai, tai turiu pasakyti, jog bus atitinkama įkėlimų sistema. Ji atrodo taip: prioritetas visada bus skiriamas aktyviausiems nariams. Tai reiškia, patys aktyviausi nariai pirmieji sulauks savo pasiūlymų įkėlimų, mažiau aktyvūs - po jų ir patys neaktyviausi vėliausiai. Tokia va ta hierarchinė tvarka. Manau, tai ganėtinai logiška, nes kam kelti kažkokius atlikėjus ar šiaip dainas, jeigu jų nelabai ir reikia iš tikrųjų niekam. Taip pat noriu paminėti savo vieną principą, kuriuo negaliu nesivadovauti, atlikinėdama galima sakyti, bet kokį darbą, tad šis ne išimtis. Tai yra, negaliu įkėlinėti atlikėjų ar tų dainų, kurios man atrodo, kad turėtų pažeisti kažkieno smegenis išgirdus. Vien iš susirūpinimo kitų narių psichine ir emocine sveikata.


Na atrodo, kol kas tiek. Ateityje turėtų būti daugiau panašių dienoraščių, galbūt nagrinėjant kokias nors konkrečias temas išsamiau. O dabar linkiu atsipūsti po turbūt ilgo ir varginančio skaitymo su gera muzika:

Every fortress falls, it is not the end,

It ain't if you fall, but how you rise

That says who you really are

 

There's no magic bullet, no cure for pain

What's done is done, 'til you do it again

Life in pursuit of a nameless prey

I've been so close, i'm so far away

It's so hard to explain, so easy to feel

I need you now, nothing is real

 2017 m. spalio 19 d.

 2018 m. gruodžio 12 d.
 2018 m. lapkričio 7 d.
 2018 m. lapkričio 1 d.

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Very_crazy_enough
2017 m. spalio 21 d. 20:34:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

viena iš naujienų, nepraslydusių man pro akis:

music.lt dainas galima vertinti facebook'e

 


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


T-Buck T-Buck
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:12 - Arunazz
sveiki
ka jus penktad vakara
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:09 - Silentist
She may be the beauty or the beast
May be the famine or the feast
May turn each day into a heaven
Or a hell

She may be the mirror of my dream
A smile reflected in a stream
She may not be what she may seem
Inside her shell
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:53 - Kogqr
*raides
22:38 - Kogqr
Nieko nereškia, tiesiog sujungiau klausiamąjį įvardį ko, ir 3 raidės iš Queen ir Guns N'Roses
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 75
  Iš viso užsiregistravę: 73295
  Naujausias narys: vvznvclluk
  Šiandien apsilankė: 39857