Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

The Perfect Flaw

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

https://www.youtube.com/watch?v=NPBF4FYS8lQ  

https://www.rozmarino-horoskopai.lt 

Vėžio ženklo prognozė 2014 metams

 

Jautriausias zodiako ženklas – jis dažniausiai blogos nuotaikos, permainingas, pasyvus, nakties žmogus, moteriškas, jautrus, lengvai pasiduodantis įspūdžiams. Jis tarsi pavasario šaltinis, jo valdovas Mėnulis, todėl ir Vėžys atstovauja naktį. Vėžiai imlūs, pasyvūs, lankstūs, emocionalūs, neracionalūs, impulsyvūs, jiems būdinga vidinė nedarna. Tai labai jautrus ženklas, todėl dažniausiai jis jaučia nepasitenkinimą, yra neurotiškas, nuolatos skęsta sielvarte. Vėžys tiesiog negali būti laimingas, dėl savo dvasinės struktūros, todėl jam rekomenduojama bent jau pasiekti ir išlaikyti aukso vidurį, t.y. atrasti dvasinę ramybę. Vėžys – tai tarsi žuvis, išmesta ant kranto, molio gabalas tarp geležies luitų, ėriukas tarp vilkų. Trumpiau tariant, Vėžys gyvena pasaulyje, kuris neturi nieko bendro su jo mąstymo būdu. Dažnai Vėžys būna vienišas, kadangi aplinkiniai jo jautriai sielai yra tiesiog pernelyg racionalūs ir veiklūs, jis taip nemoka, nesugeba. Vėžys tarsi iškrenta iš visuomenės ir kitų zodiako ženklų arba jį galima būtų pavadinti ženklu – “outsaideriu”. Vėžio laikais moterys skambindavo pianinu ir dainuodavo, vykdavo dvikovos, siekiant apginti įžeistą moters garbę, o šie laikai, ko gero, mažiausiai atitinka “vėžišką” mąstymą. Na bet šiais metais nesuteikime Vėžiui pagrindo liūdėti. Jau antri metai Vėžio ženklu keliauja d i d ž i o s i o s laimės planeta Jupiteris ir negana to keliauja per savo valdas arba kitaip tariant per ženklą, kuriame ji egzaltuoja, t.y. s t i p r i a u s i a   ir   l a i m i n g i a u s i a.

Todėl visi Vėžiai, o ypač vaikai ir peržengusieji 60 metų ribą, išgyvens gerus laikus, bent jau pirmąjį pusmetį. Vėžiai jaus dvasinę ramybę, saugumą, netgi optimizmą, atsidės šeimai ir tradicinių vertybių puoselėjimui. Tik reikėtų būti atsargiems su mityba. Vėžys valgys per daug ir pirmąjį pusmetį gali kaip reikiant priaugti svorio. Bet visumoje tai a t p i l d o už visus vargus metai.

 

GALIMYBĖS IR SĖKMĖ. Na kaip ir žadėjau, tai optimizmo, džiaugsmo, sėkmės metai, ypač pirmoji jų pusė – iki liepos 16 d. Tarsi viskas, ką Vėžys darys jau iš anksto būtų palaiminta fortūnos. Vėžys bus nerūpestingas, pozityviai nusiteikęs ir ambicingas. Jis pamirš, kas yra nesėkmės, nustos verkšlenti ir pats aktyviai sieks sėkmės. Vėžys eis užkariauti pasaulio ir laimės visas kovas. Svarbu tik neužsimiršti, kad tokia situacija laikina ir nepradėti kovų tarkim prieš savo vadovą darbe, policiją, m e d i k u s ar kitas struktūras, kurios Jupiterio poveikiui pasibaigus lengvai galės ant Vėžio “atsigroti”.

Šiais metais Vėžys gali tapti religingu. Saikingai religingu, tuo pačiu ir lengvai ironišku religiniais klausimais. Aš netgi sakyčiau, kad Vėžys taps šiek tiek panašiu į Šaulį – optimistas, naivus, sakantis viską, kas užeina ant seilės, bet negirdintis kitų, lydimas sėkmės. Na kaip ir būdinga Šauliui, Vėžys bus ir religingas arba d v a s i n g a s, bet kokiu atveju transcendentalumas jį palies. O jei Vėžys užsispirs ir nenorės dvasiškai tobulėti, gyvenimas jį vis tiek privers lankytis bažnyčioje – per vaikus, einančius prie pirmosios komunijos, giminaičių vestuves ir panašius dalykus.

 

Antroje metų pusėje Jupiteris apleis Vėžio ženklą (ir tai tikrai nėra blogai, nes tai, ko gero, karingiausia Jupiterio padėtis, netgi galinti lemti pasaulinius karus, todėl kuo greičiau jis Vėžio ženklą apleis, tuo geriau mums visiems) ir pereis į Liūtą. O tai, anaiptol, Vėžio neturėtų nuliūdinti, netgi priešingai – tai reiškia, jog antroji 2014 metų pusė Vėžiui bus finansiškai sėkminga. Jupiteris ir taip lepins Vėžį kaip tik begalėdamas, nes pastarasis yra jo numylėtinis, o išeidamas dar ir apdovanos, ko gero, populiariausia Lietuvoje dovana – v o k e l i u. Todėl Vėžys drąsiai gali rudenį, grižęs po metinių atostogų, prašyti didesnio atlyginimo, tikėtis t u r t i n g e s n i ų klientų, netgi laimėti azartiniame žaidime ar loterijoje.

Šiais metais Vėžys keliaus, nebūtinai fiziškai. Tai dvasingumo metai Vėžiui, todėl jis gali praktikuoti astralines keliones. Bet tikimybė keliauti f i z i š k a i irgi didelė. Ypač didelė kelionių prie jūros, kruizų ir panašių kelionių.

 

Įdomi Vėžio darbinė situacija, na negalėčiau pavadinti jos bloga, juk blogame darbe pinigų neuždirbsi. Tačiau daugumai Vėžių tai – profesinių permainų metai. Vėžys keis darbą, o gal net specialybę. Vėžys netgi gali gauti ypatingą darbo pasiūlymą, ypač kiek tai susiję su geresnėmis darbo sąlygomis. Tiesa, Vėžys nepasieks visų užsibrėžtų tikslų ir pats kelias tikslo link nebus lengvas, tačiau galiausiai kai kurie tikslai bus įgyvendinti.

 

IŠBANDYMAI IR NESĖKMĖS. Na aš pažadėjau pinigus, nepridūriau tik, kad vardan tų pinigų teks “parduoti vasarą”. Vėžys gali net nesitikėti pramogų ir linksmybių 2014 metais. Apskritai kai kiti ženklai linksmins, ypač antrojoje metų pusėje, Vėžys dirbs, dirbs ir dar kartą dirbs. Na bet jis už tai gaus pinigų. Per darbus nebeliks laiko ir meilei, ypač dar šeimos nesukūrę jauni Vėžiai gali susidurti su situacija, kuomet pastebės, kad žavi mergina jau keletą mėnesių buvusi šalia kažkur nepastebimai išnyko. Taigi Vėžys verčiau tenesitiki šiais metais flirto, meilės nuotykių, neįpareigojančio sekso ir panašių dalykų. Jokios romantikos.

Vėžiui, kuris neabejotinai vienas geriausių tėvų zodiake, 2014 metais nesiseks rasti bendrą kalbą su vaikais. Vaikai nutols, kels problemas, neklausys, Vėžys daugiau nebebus autoritetas savo palikuonims. O tai Vėžiui tolygu peiliui į nugarą. Laimei, aš galiu paguosti, jog situacija laikina ir kitais metais ji tikrai keisis, bet kol kas santykiai su vaikais nedžiugins. Apskritai Vėžiui tai – netinkamas metas ne tik auklėti savo vaikus, bet ir apskritai tapti tėvu. Verčiau jau palaukti g e r e s n i ų laikų. Negana to, vienišos Vėžės šiais metais gali apsidžiaugti sutikusios svajonių vyrą ir pametusios galvą atsiduoti aklam aistros siautuliui. Deja, pasekmės bus liūdnos – vienišos mamos, nežinančios net vaiko tėvo pavardės. Taigi verčiau jau vengti žavių nepažįstamųjų, naudoti tinkamas apsisaugojimo priemones ir atsidėti darbui. Ateis meilė ir į Vėžio namus, bet verčiau palaukti, kol ji ateis tinkamu pavidalu nei įsileisti bet ką.

Aš žadėjau Vėžiui ypatingą darbo pasiūlymą, tačiau nereikia pamiršti, kad Plutonas, kuris valdo Vėžio darbinę zoną šiuo metu, yra kraštutinumų planeta, todėl ji gali padovanoti ne tik geresnį darbą, bet ir naują darbdavį, kuris bus nusikaltėlis, seksualinis maniakas, psichikos ligonis, neurotikas ar ekstremistas. Taip pat galimos problemos su bendradarbiu, kolega, kuris bus ganėtinai neigiamai (greičiausiai iš pavydo) nusiteikęs Vėžio atžvilgiu.

 

SVEIKATA. Situacija pakankamai dviprasmiška. Vėžys tikrai gali sirgti, ypač kepenų ligomis, sukeltomis niekingo persiryjimo. Vyresni Vėžiai gali kankintis nuo klubų sąnarių atrozės. Bet iš esmės, tai blogesni sveikatai metai tiems Vėžiams, kurie iki šiol buvo absoliučiai sveiki, o štai jau sergantys Vėžiai 2014 metais gali tikėtis s t e b u k l i n g o pasveikimo. Arba, kitaip tariant, Vėžys gali susirgti ir staiga pasveikti ar šiais metais Vėžys gali pasveikti po ligos, kuria sirgo ne vienus metus.

 

MEILĖ. Meilėje Vėžiui nesiseka jau nuo 2012 spalio. Nesiseks ir šiemet. Ypatingai tai ne koks metas vienišiems Vėžiams, bet ir turintiems antrąją pusę kol kas ne pyragai. Kai kurie vienišiai liūdnai pastebės, kad štai jau porą metų jų antroji pusė tėra virtualus asmuo kažkuriam kitam pasaulio gale, paaugliai Vėžiai išgyvens išsiskyrimą, nes jų pirmoji meilė išvyks mokytis kitur, susitikinėjantys su kažkuo Vėžiai suvoks, jog tiek daug dirbo, kad net nepastebėjo kaip jų jausmų objektas susirado ne tokį užimtą partnerį. Bandantys susirasti partnerį Vėžiai pastebės, jog jų gyvenimo kelyje pasitaiko tik jau įsipareigoję ir net neketinantys tų įsipareigojimų nutraukti asmenys. Kiti vis dar negalės atsigauti nuo anksčiau nutrūksių santykių ir sąmoningai kiūtos vienatvėje.

 

Poros gali susidurti su visai kitokio pobūdžio problemomis nei meilė. Nepaisant to, kad Vėžys itin vaisingas ženklas, jam gali kilti sunkumų, bandant susilaukti palikuonių. Bet ir santykiai gali išgyventi krizę, Vėžys skųsis, jog rutina užgožė aistrą ir sutuoktinių gyvenime nebeliko seksualinių santykių, jausmai atšalo arba dar blogiau – antroji pusė susirado kitą.

 

Tiesa, būtų neteisinga nepaminėti, jog senovės astrologai teigė, kad Jupiteriui aplankius jūsų ženklą (bet kokiam asmeniui, kuomet Jupiteris aplanko jo zodiako ženklą), ateina didelės laimės metas, todėl pirmąjį pusmetį jūs galite iš likimo tikėtis bet ko ir visko, o taip pat ir meilės. Deja, mano praktika rodo, jog realybė kur kas rūstesnė, todėl net jei geriausiu atveju pirmąjį pusmetį Vėžys kažką ir sutiks, tai bus trumpam, santykiai žlugs antrąjį pusmetį, nors greičiausiai to neįvyks, nes išbandymų planeta Saturnas daugeliu atveju nustelbia Jupiterio veikimą.

(nukopijavau apie savo metus iš tinklapio: Rozmarino horoskopai, https://www.rozmarino-horoskopai.lt )

 




 
 2014 m. vasario 4 d.

 2022 m. kovo 26 d.
 2022 m. kovo 25 d.
 2022 m. kovo 23 d.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Eagle Eye Cherry Eagle Eye Cherry
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 133
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 439266