Dabar kai del gripo ir kitu problemu nuo 2020 Lietuvoje negroja megstamos grupes, after cigarettes after sex, noriu pareklamuoti pora renginiu glaudziai susijusiu su muzika:
SQUIRTOTEKA & DUJOTEKANA ORE:
Las Vegaso žvaigždžių šou SQUIRT Pasaulinio lygio SQUIRT šou: nepamirštama erotinė ekstravagancija iš Las Vegaso žvaigždžių! 2025-04-15 19:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius 35.20 - 85.70
ARCHAJISKU BRAIZINIU ANT OLU SIENU IR GRAFFYCIU POPIEARIAUS
MUGE:
Vilniaus knygų mugė 2025 Data. Ketvirtadienis, vasario 27, 2025 10:00 - Sekmadienis, kovo 02, 2025 17:00. Vieta. Laisvės pr. 5. Vilnius, Lietuva
Neseniai grįžau iš Hiperbolės. Nežinau, nostalgijos faktorius šiek tiek koncerto klausant įsijungia, bet šiaip iš 5 grupės narių Garberio ir Bartuševičiaus nebuvo, Šnaras prisijungė tik ant vaizdo (vos žmogus mušė į būgną, už jį 95% darbo darė antrasis būgnininkas), Prapro irgi pusėje dainų nebuvo, vietoj to vokalus atliko tai svečiai (Martynas Kavaliauskas, Mantas Jankavičius, Vilija Matačiūnaitė, Česlovas Gabalis), tai Hiperbolei talkininkaujančios Huge Soul vokalistas Emilis Paškevičius. Be to, Prapras dainavo iš lapo, negi savų dainų žodžių nesugebėt įsimint? Tai realiai koncertas virto Berino smagių gitaros soluočių rinktine, tik juo buvo galima žavėtis. Tikrai Berinas pademonstravo, kad vis dar yra vienas kiečiausių gitaristų Lietuvoje. Jei dar reikėtų paminėti kokį pliusą, tai manau, kad „Į tave“ ir „Žingsniai“ (su M. Jankavičiumi) atlikimai labai įstringantys, man tai buvo koncerto highlight'ai.
Į koncertą atėjau smarkiai pavėlavęs, bet atsižvelgiant į bendrą vaizdą manau, kad nedaug ir praradau. Na, bet jau pasidėjau varnelę prie „pamatyti Hiperbolę“, kad ir vaizdas ir garsas nelabai atitiko Hiperbolės standarto. O dar ta Avia Solutions Group arenos akustika, nu negalima ten koncų organizuot.
2020.04.17. — Van der Graaf Generator (Varšuva). Labai nekantrauju pamatyti pirmą (ir greičiausiai paskutinį) kartą savo dievukus. Labai norėčiau, kad jie sugrotų savo paskutiniojo albumo Do Not Disturb dainų — būtų atiduota derama duoklė tam darbui, nes dar grupė nekoncertavo nuo to albumo išleidimo.
Ū Bryan'as kieta, kieta. Mano artimiausias laukia šeštadienį (03.14) Sabaton koncertas, su jais apšildančiais lietuvaičiais Thundertale (jų irgi dar nėra tekę gyvai girdėti).
Uhu...
Tais 2007-aisiais, buvo toks momentas, apie kurį išsiaiškinom tik geeeerokai vėliau. Kas nutiko skambant va šitai dainai (gaila, TO video nėra)... Buvo vadinamoji B-stage. Panelytė užsikabarojo ant jos ir skambant šiai dainai šoko į minią. Minia prasiskyrė.... Tik gerokai vėliau paaiškėjo, kodėl tada daina staiga nutrūko ir Adamsas trumpam patapo... pastoriumi, kuris ėmė kažką aiškint, kaip Mozė perskyrė jūrą... O aš temačiau, kaip kažkas nuo tos scenos šmėkštelėjo - yriausi jos link.
Ū Bryan'as kieta, kieta. Mano artimiausias laukia šeštadienį (03.14) Sabaton koncertas, su jais apšildančiais lietuvaičiais Thundertale (jų irgi dar nėra tekę gyvai girdėti).
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2025 m. vasario 7 d. 13:09:37
Dabar kai del gripo ir kitu problemu nuo 2020 Lietuvoje negroja megstamos grupes, after cigarettes after sex, noriu pareklamuoti pora renginiu glaudziai susijusiu su muzika:
SQUIRTOTEKA & DUJOTEKANA ORE:
Las Vegaso žvaigždžių šou SQUIRT Pasaulinio lygio SQUIRT šou: nepamirštama erotinė ekstravagancija iš Las Vegaso žvaigždžių! 2025-04-15 19:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius 35.20 - 85.70
ARCHAJISKU BRAIZINIU ANT OLU SIENU IR GRAFFYCIU POPIEARIAUS
MUGE:
Vilniaus knygų mugė 2025 Data. Ketvirtadienis, vasario 27, 2025 10:00 - Sekmadienis, kovo 02, 2025 17:00. Vieta. Laisvės pr. 5. Vilnius, Lietuva
2025 m. sausio 25 d. 20:09:35
Leprous 2025.02.01. Varšuvoje
Lietuvos nacionalinis simfoninis orkestras, Mirga Gražinytė-Tyla, Trio Agora 2025.03.15. Vilniuje
Oranssi Pazuzu 2025.04.22. Vilniuje
Robert Plant & Saving Grace 2025.05.23. Vilniuje
Gojira 2025.08.21. Vilniuje
Ir greičiausiai dar prisidės Avenged Sevenfold 2025.06.24. Vilniuje bei Mystic festivalis 2025.06.04.-07. Gdanske.
Ir dar taip pat svarstau apie God Is An Astronaut 2025.05.16. Vilniuje
2024 m. kovo 11 d. 03:29:58
Neseniai grįžau iš Hiperbolės. Nežinau, nostalgijos faktorius šiek tiek koncerto klausant įsijungia, bet šiaip iš 5 grupės narių Garberio ir Bartuševičiaus nebuvo, Šnaras prisijungė tik ant vaizdo (vos žmogus mušė į būgną, už jį 95% darbo darė antrasis būgnininkas), Prapro irgi pusėje dainų nebuvo, vietoj to vokalus atliko tai svečiai (Martynas Kavaliauskas, Mantas Jankavičius, Vilija Matačiūnaitė, Česlovas Gabalis), tai Hiperbolei talkininkaujančios Huge Soul vokalistas Emilis Paškevičius. Be to, Prapras dainavo iš lapo, negi savų dainų žodžių nesugebėt įsimint? Tai realiai koncertas virto Berino smagių gitaros soluočių rinktine, tik juo buvo galima žavėtis. Tikrai Berinas pademonstravo, kad vis dar yra vienas kiečiausių gitaristų Lietuvoje. Jei dar reikėtų paminėti kokį pliusą, tai manau, kad „Į tave“ ir „Žingsniai“ (su M. Jankavičiumi) atlikimai labai įstringantys, man tai buvo koncerto highlight'ai.
Į koncertą atėjau smarkiai pavėlavęs, bet atsižvelgiant į bendrą vaizdą manau, kad nedaug ir praradau. Na, bet jau pasidėjau varnelę prie „pamatyti Hiperbolę“, kad ir vaizdas ir garsas nelabai atitiko Hiperbolės standarto. O dar ta Avia Solutions Group arenos akustika, nu negalima ten koncų organizuot.
2020 m. vasario 29 d. 21:26:33
2020.04.17. — Van der Graaf Generator (Varšuva). Labai nekantrauju pamatyti pirmą (ir greičiausiai paskutinį) kartą savo dievukus. Labai norėčiau, kad jie sugrotų savo paskutiniojo albumo Do Not Disturb dainų — būtų atiduota derama duoklė tam darbui, nes dar grupė nekoncertavo nuo to albumo išleidimo.
2016 m. spalio 25 d. 13:18:55
pirmoje lapkričio pusėje: Kronos Quartet, PHILIP GLASS, Autechre
2016 m. sausio 9 d. 13:02:16
Sausio 23 - Slipknot
Sausio 31 - Imagine Dragons
:)
2016 m. sausio 8 d. 20:35:59
Vasario 24 - Scorpions
2015 m. liepos 13 d. 00:05:49
Rugpjucio 1 - Thomas Anders
Lapkricio 4 - Europe
Lapkricio 7 - C C Catch, Bad boy blue, Silent circle
Lapkricio 13 - Mumiy troll
2015 m. liepos 9 d. 18:18:38
Nu OK, OK... Jau nebe planuose. Jau turiu. Taigi kol kas artimiausias koncertas - 2016-03-15 a-ha Rygoje
2015 m. liepos 4 d. 00:45:38
Kol kas nieko. Bet labai rimtai svarstau imt a-ha Rygoj kovo 15. O tada jau kitiems kaip kas liks...
2015 m. liepos 4 d. 00:10:51
Oi, tas ateinantis ruduo pakrovė tiek visko. Turiu bilietus į:
2015-09-11 „Machine Head“
2015-11-06 „The Skys“ (+ „Lifesigns“, „PHI“, „Bliuzoholikai“, „Sofa Nr.42“, „Dear Madam“)
2015-11-12 „Sepultura“
2015-12-08 „Judas Priest“
2015 m. kovo 11 d. 12:11:39
Uhu...
Tais 2007-aisiais, buvo toks momentas, apie kurį išsiaiškinom tik geeeerokai vėliau. Kas nutiko skambant va šitai dainai (gaila, TO video nėra)... Buvo vadinamoji B-stage. Panelytė užsikabarojo ant jos ir skambant šiai dainai šoko į minią. Minia prasiskyrė.... Tik gerokai vėliau paaiškėjo, kodėl tada daina staiga nutrūko ir Adamsas trumpam patapo... pastoriumi, kuris ėmė kažką aiškint, kaip Mozė perskyrė jūrą... O aš temačiau, kaip kažkas nuo tos scenos šmėkštelėjo - yriausi jos link.
2015 m. kovo 11 d. 00:15:10
Rytoj - miuziklas "Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda"
04.05 Robbie Williams
ir 05.17 "Def Leppard"
2015 m. kovo 10 d. 23:37:40
2015 m. kovo 10 d. 23:33:24
Mano tai kol kas 03-27 - Bryan Adams.
Dėl Def Leppard vis dar svarstau. Jei nugriebsiu paskutinį bilietą - valio
2015 m. kovo 10 d. 23:28:34
Turiu bilietus į:
Bryan Adams - kovo 27d., Žalgirio arenoj
Def Leppard - gegužės 17d. Siemens'e
AC/DC - liepos 25d., Varšuvoj.
2014 m. rugsėjo 27 d. 23:08:36
Mano dar kuklesni. Data tik graži - 14-11-14. Lemon Joy.
2014 m. rugsėjo 27 d. 21:26:57
Gausiai
Mano planai kuklūs:
Spalio 30 - Lenny Kravitz
ir gruodžio 13 d. - Mikutavičius
Dar galvojau apie James Blunt, bet visgi praleisiu jo koncertą.
2014 m. rugsėjo 27 d. 20:53:34
Dėl kai kurių dar neaišku, bet bet:
Spalio 5 - Trentemoller
Spalio 25 - Butkutė Vilniuje, iš tikrųjų šito labai laukiu, nustebins :)
Spalio 30 - Lenny Kravtiz
Spalio 31 - Blue Foundation
Lapkričio 3 - OneRepublic
Lapkričio 7 - NONONO
Lapkričio 12 - GusGus
Lapkričio 26 - Sohn
Visi Vilniuje :) labai džiugu, nereiks trankytis kažkur kitur, į Kauną ar užsienį.
2014 m. gegužės 31 d. 23:25:42
Po 4 metu pertraukos : Smokie : Gruodzio 11
Po 2 metu pertraukos : Thomas Anders: Gruodzio 11
Roxette : Lapkricio 25