Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pervertintos (over-rated) dainos?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2013 m. lapkričio 7 d. 22:16:48 2013-11-07 22:19:01

Sakykim M. Jacksono dainos pervetintos Lietuvoj, o kitos neįvertintos, lyginant su užsieniečiais. (nebent anglai/amerikonai nuvertina dainas, kurias lietuviai p e l n y t a i aukštai įvertina)

Turiu galvoj: In the closet, Smooth criminal, Man in the mirror Vs. Human nature, Give in to me, Dirty Diana [iš Maiklo repertuaro]

2013 m. spalio 3 d. 17:36:43

Visi Groja Popsą... Ir pasauliui nebėra vilties

2013 m. rugpjūčio 8 d. 15:03:49

Dar pervertė daina (manau) - Kings Of Leon - Use Somebody.(192), kuri stovi pirmoj vietoj grupės klausomojoje diskografijoje.

Kai dėl Sex On Fire singlo pirmavimo (185) sutinku, bet antra Kings Of Leon geriausių turėtų būt Radioactive (Choir remix) (5)(arba bet kuri kita) imho.

2013 m. rugpjūčio 1 d. 09:56:08

Taigi, istorija: vakar dienos dainoj buvo pasiūlymas paklausyti kultiniu tampančio The White Stripes ir jų kūrinio I Just Don't Know What to Do With Myself. Prisipažinsiu kažkada buvo pradėję kabinti ir mane ši kompanija ir buvau sau pasižadėjęs įsiklausyti į juos kie rimčiau. Įsiklausiau. Girdžiu pirmą frazę: "I just don't know what to do with myself". Hmmm gavoju - kaip originalu pirmąja fraze pasakyti dainos pavadinimą. Tada dar kartą... Tada per visą dainą dar 13 kartų pakartota ta pati frazė... Tada dar "parties make me feel as bad, cause I'm not with you, I just don't know what to do..." COOOOOOOL!!! {#} {#} o tada, jūs turbūt nepatikėsit: "like a summer rose, needs the sun and rain, I need your sweet love, to beat love away" - NOOOOOOOO SHIT SHERLOCK!!! {#} 

Ne, nesupraskit manęs neteisingai. Aš klausau ir muzikos, man patinka ir gitaros ir būgnai, bet be to dar turi būti kažkas - prieskoniai ir kuo daugiau, kuo įvairesnių ir kuo jie geriau papildo patiekalą, tuo geriau. Nu arba jeigu nėra prieskonių, tai tada po velnių tebūnie ROCK'N'ROOOOOLLLLL, DRIVE, JIVE, F*&K {#} {#} {#} 

hm, kažkaip aplanko jausmas, kad čia su tuo aistrų nuraminimu nelabai kas gaunasi... {#} Nu bet ką aš galiu padaryti - yra kaip yra... {#} (čia KastisG tyliai susirenka manatkes ir nuleidęs ausis tyliai sliūkina klausytis Morken Torken)

2013 m. rugpjūčio 1 d. 09:28:18

Būtų galima ilgai polemizuoti apie skonius ir panašiai. Nemenkinant visų 9-to dešimtmečio pradžioje egzistavusių grupių, puikių grupių (dar pvz. nepaminėjote Exodus, ot prisiminiau - būtinai artimiausiu metu paklausysiu) būtent Metallica tapo vėliavnešiu, kurie thrash'ą ištempė iš rūsio, o paskui thrash'ą ir dar visą eilę vėliau iš to užgimusių sunkių srovių, kurios kitu atveju greičiausiai būtų ir likusios rūsiose, o mes klausytumėm WhiteSnake ir Def Lepard (vėlgi, su visa derama pagarba), kaip sunkiausių reliktinių sunkiosios muzikos apraiškų. Na aišku čia juodžiausias scenarijus ir greičiausiai taip netgi nebūtų  buvę. Bet sutikite, kad jeigu ne Black Album'as, kuris užkabino tuos benueinančius paskui pudelius ir vėlesni bandymai vėl parsitempti juos atgal, sunkioji muzika mano manymu būtų buvusi kitokia dabar... Tai tiek šiuo klausimu. Tačiau aš nebandysiu pakeisti niekėno nuomonės, aistrų nuraminimui bandysiu pakeisti tamą (žr. kitą mano post'ą){#}

2013 m. rugpjūčio 1 d. 08:28:18

zinai kaip sakoma - "thank you captain obvious", visa sita tema nuo pirmo posto yra subjektyvus vertinimas

Atsakyti
einaras13
2013 m. liepos 31 d. 18:27:15

Subjektyvus vertinimas atsiranda su žodžiais "pvz Slayer, Megadeth, Kreator ir t.t. irase tikrai idomesniu ir geresniu albumu". Kaip manai, kodėl aš šioje temoje nuomonę reiškiu labai neutraliai ir vangiai. Dėl to, kad tokia tema ieškoti objektyvių sprendimų yra beprasmiška.

2013 m. liepos 31 d. 17:32:37

Siaip jei jau kalbant konkreciai apie Metallica tai pirmi albumai vistiek manau kad yra pervertinami (ne prasti) ir tiek pvz Slayer, Megadeth, Kreator ir t.t. irase tikrai idomesniu ir geresniu albumu (jau nekalbant apie pvz Mekong Delta ar Voivod jei jau pradejai apie Metallicos itaka prog metalui), kai DM jau buvo tik blankus bandymas "grizt prie saknu" , nors aisku vis ne St. Anger, bet jau geriaus as tada paklausysiu Garage Inc. ar ta pati Black Album

Atsakyti
einaras13
2013 m. liepos 30 d. 13:37:25

Matai, čia jau skonio reikalas, vieniems Death Magnetic geras, kitiems ne... Bet KastisG tikrai teisingai įvertino, kad tai ne popsas.

2013 m. liepos 30 d. 13:35:49

Metallica, popsą? Ir aišku, JGmore reikia tikėti tokiu autoritetu, kaip Musteinas. O nebandei kada nors išgirsti ausimis, kaip skamba popsas ir kaip thrash metalas? 

2013 m. liepos 30 d. 13:35:15

tai kad nykus reikalas tas Death Magnetic, o faktas kad tiek Megadeth, tiek Metallica tiek kruva kitu senuju thrasho grupiu nusivaziavo i lankas po 90-tuju tai cia jau kita kalba ;)

Atsakyti
KastisG
2013 m. liepos 30 d. 13:28:35

Nagi, nagi, labai įdomi nuomonė :) Kas yra "PATS MUSTAINE'AS"? Čia kokio tokio lygio autoritetas, kad kažką galėtų pasakyti apie Metallica? Ar ne tas, kuris savo laiku buvo išmestas iš Metallica ir iki šiol negali to pamiršti ir niekada nepraleidžia progos pakiauksėt? Ar čia gal tas MUSTAINE'AS, kurio įrašai gal dar ir nieko (kaikurie. Na kaip tipo A'tout Le monde {#} {#}) , bet gyvi pasirodymai yra tiek silpni, kad nepaliko gilesnio įspūdžio net Lietuvoj? Dėl popsiškumo, jau kažkur rašiau, kad Metallica'i iki šiol daug kas negali atleisti jų baladžių populiarumo. Taip, jie beklaidžiodami buvo užklydę už heavy ribų, net ir į country pusę, bet pagal mane, tai tik praturtino jų patirtį. Kita vertus KĄ tada pasak didžiojo autoriteto MUSTAINE'o groja Meagedeth'ai, jeigu Metallica groja pops'ą? Paklausykite, gerbiamieji Death Magnetic'ą - čia jums kas - popsas? Tuo tarpu Collider'yje aš nieko naujo neatradau... Netgi pasakyčiau kuo toliau, tuo skystesnis lydynys...

2013 m. liepos 28 d. 17:41:13

Pats Musteinas pasakė, kad Metalika groja popsą.... ką dar šnekėt???

2013 m. liepos 27 d. 09:34:54

Kalbant apie thrash tai ar nebuvo lygiagreciai kruvos kitu grupiu mazdaug tuo pat metu (metais +/- galiu klyst niekad per daug situ stilium nesidomejau)kurie ir imo geresniu albumu isleido nei MOP ar Kill Em All, aisku metallica gal ir geriau zinomi, bet ar ne del to paties Black Album (kuris su thrash jau nelabai ka bendro turi)?  

Atsakyti
einaras13
2013 m. liepos 26 d. 20:34:43

Iron Maiden buvo lygiagrečiai devintame dešimtmetyje, praktiškai su Metallica kartu, atmetam.

Black Sabbath nebuvo tikrieji metalistai, jų muzika palyginti nesunki, dera tik heavy metal etiketė, na, kažkiek progresyvaus metalo indėlio yra.

Judas Priest tebuvo heavy metal.

DP - Deep Purple? Jie niekada savęs metalistais nelaikė, jie kratėsi tos etiketės.

Metallica investavo ne į heavy metal (šitas grupes ką tik minėjai), o į apskritai metalo išsivystymą, išsišakojimą į kitus stilius - thrash, speed, iš dalies ir progressive metal šakas, kurios tuo metu atrodė skurdžiai.

2013 m. liepos 26 d. 16:21:31 2013-07-26 16:25:09

Tai kad ne metallica isvislko sunkiaja muzika is rusiu, sakytum iki ju Black Sabbath Judas Priest Iron Maiden DP ir kruva kitu nerinko pilnu stadionu ir neturejo milijoniniu albumu tirazu :) 

Atsakyti
KastisG
2013 m. liepos 26 d. 10:43:05

Na, mano manymu, jeigu Metallica savo laiku nebūtų išvilkusi sunkiosios muzikos iš rūsio, tai mainstreemas būtų nuėjęs paskui lateksinius pudelius laku purkštais plaukais ir iš sunkios muzikos ko gero būtų likę maždaug tai, kas liko iš punk judėjimo. O daugelis dabar tavo klausomų grupių gal net nebūtų paėmę gitaros į rankas... Metallica yra vienas iš kertinių akmenų sunkiojoje muzikoje ir to negali nei neįvertinti nei pervertinti, kaip Black Sabbath, Led zeppelin, Thin Lizzy ir daugelio kitų. Tai tiesiog faktas ir tiek :)

2013 m. liepos 25 d. 23:58:23

Manding, gerokai pervertinta grupės PIXIES daina Where Is My Mind (iš Surfer Rosa), priešpastatant jai grupės Pixies albumą Doolittle ir jos gerąją dainą - Monkey Gone To Heaven!

2013 m. liepos 18 d. 01:57:13 2013-07-18 16:33:47

OK, bet tai nėra priežastis juos vadint OVER-rated. Tada jie tikrai buvo daaaaug geresni nei dabar (ir man skaudu pripažint tai - jie neišsilaikė tame lygyje) ir, sakyčiau, vertinami pelnytai (ką čia ir išdėstei). kur tas pervertinimas?

Dabar dar šis tas dėl VH1. Tai savotiškas nukrypimas nuo temos, bet kartu ir likimas joje. VH1 skonis yra toks labai jau savotiškas. Šiam kanalui (na bent jau tam, kurį matau, nors bevelyčiau matyt VH1 Classic - tas tai GĖRIS) būdinga kaip tik į viršų iškelt to visiškai nevertus atlikėjus ir kūrinius. Va, pamenu, rinkdavo ten kažkas kokius nors teminius dešimtukus - bent mano skoniui jie būdavo beveik tobuli. Tik reikėdavo apverst aukštyn kojom. Dabar buvo savaitgalis, skirtas VH1 visų laikų geriausiems iš geriausių. Nu ką - ten turbūt daugiau nei pusė laiko atiteko šių dienų, kaip aš sakyčiau, šlamštui - ar per kelis populiarumo mėnesius ar net savaites tokio titulo nusipelnė naujausios Rihannos, Beyonce'ės, ar dar kokių ten reperių hiphoperių dainos? Kodėl nebuvo tų pačių Def Leppard? Kur kiti dinozaurai - Stingas, Rolling Stones, Depeche Mode? Nevardinu kitų - pernelyg daug vietos užimtų. Tiesa, lenkiu galvą už Bryaną Adamsą ir a-ha - nors tų nepamiršo. Tai va kur geriausiai išlindo tas pervertinimas - praėjusiame teminiame VH1 savaitgalyje.

P.S. Ir vėl nieko naujo nepasakiau - matyt, šių dienų žvaigždės būtent taip ir kalamos.

Atsakyti
Trampumpoolee
2013 m. liepos 17 d. 21:38:28

Pries 10 metu dar rode ju konca per telika (is aplink 1987 laikotarpio) - zmoniu jura taip sakant. WH1 Laida "Behind the music" nebutu kurusi apie Def Leppardus dokumentikos jei jie nebutu zostkai populiarus. "They were the bigest selling rock band of the Eighty's..." - fraze is tos pacios dokumentikos.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anathema Anathema
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 353
  Iš viso užsiregistravę: 73574
  Naujausias narys: ScottyLenk
  Šiandien apsilankė: 170073