zujka rašė: Vyras be plaukų ant kojų ir rankų...gėjus. Jei rimčiau tai man patinka kai rankos, kojos plaukutos... O jei dar nuo bambos žemyn eina tokia plaukų juostelė....mmmm. Ant krūtinės tai nereikia. Nieko sexualaus tame nematau. O plaukuotos pažastys - šlykštu!
ne! seip kai vaikinam plaukai ant koju , tai viskas normalu. bet pazastyse , tai tegul susitvarko. o as siuo atveju omeny turejau , kai vyrai labai buna plaukuotomis krutinemis. gerai sutinku - vyriska, bet man negrazu : D
Vyras be plaukų ant kojų ir rankų...gėjus. Jei rimčiau tai man patinka kai rankos, kojos plaukutos... O jei dar nuo bambos žemyn eina tokia plaukų juostelė....mmmm. Ant krūtinės tai nereikia. Nieko sexualaus tame nematau. O plaukuotos pažastys - šlykštu!
Kažko man gaurai su seksualumu visiškai neasocijuojasi. Nesakau, kad reik būt glotnučiams visapusiškai kaip kūdikiams, bet, hm, visada būsiu negauruotos vyriškos krūtinės šalininkė.
Iš kitos pusės, jei žmogus depiliuojasi rankas atrodo dar klaikiau, tai prieš gamtą.
Nu jai berna pamatyciau su nudepiliuotom kojom , tai tikriausiai palaikyciau gejum bet seip mano nuomone kad panelems reiketu susitvarkyt siuo atzvilgiu . Nes ka as zinau kai truliku varai pakelia ranka , ir is po pazastu miskai isvirsta . Slykstu
Kai myli žmogų niekas nebesvarbu nei kiek , nei kur tie plaukai
nuomonė dažnai pasikeičia sutikus žmogų.
na bet kalbant apie plaukūs, man tai seksualu plaukuota krūtinė...
būsiu viena tų už vyriškus vyrus
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2017 m. sausio 24 d. 12:24:03
gal plaukuotos pažastys šlykštu, bet plaukai ant krūtinės (nemerginai) rodo pajėgumą beigi vyriškumą.
2010 m. gegužės 13 d. 23:31:03
Vyras turi būti vyru. Taškas.
Da.
2010 m. gegužės 13 d. 20:54:59
Vyras be plaukų ant kojų ir rankų...gėjus.
pritariu
2010 m. gegužės 13 d. 17:57:22
2010 m. balandžio 26 d. 14:46:40
plaukuotui kunui - ne ; DD
Tai siūlai vyrams depiliuotis?
ne! seip kai vaikinam plaukai ant koju , tai viskas normalu. bet pazastyse , tai tegul susitvarko. o as siuo atveju omeny turejau , kai vyrai labai buna plaukuotomis krutinemis. gerai sutinku - vyriska, bet man negrazu : D
2010 m. balandžio 26 d. 10:32:45
2010 m. balandžio 26 d. 00:34:58
plaukuotui kunui - ne ; DD
Tai siūlai vyrams depiliuotis?
2010 m. balandžio 17 d. 11:10:29
2010 m. balandžio 17 d. 01:00:29
2010 m. balandžio 16 d. 22:52:53
2010 m. balandžio 16 d. 22:39:30
2008 m. rugsėjo 5 d. 17:38:17
Barzdos kartais specialiai neskutu,gražiai atrodo kokių 5 dienų barzda
2008 m. rugsėjo 5 d. 17:02:11
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:34:48
2008 m. rugsėjo 4 d. 17:37:36
2008 m. rugsėjo 4 d. 01:30:07
Būtų įdomu sužinoti ir palyginti žmonių pažiūras šiuo klausimu atsukus 100 metų atgal.
2008 m. rugsėjo 3 d. 19:35:15
Iš kitos pusės, jei žmogus depiliuojasi rankas atrodo dar klaikiau, tai prieš gamtą.
Geriau jau gimti beplaukėmis būtybėmis.
2008 m. rugsėjo 3 d. 14:30:11
2008 m. rugsėjo 2 d. 17:50:40
nuomonė dažnai pasikeičia sutikus žmogų.
na bet kalbant apie plaukūs, man tai seksualu plaukuota krūtinė...
būsiu viena tų už vyriškus vyrus
2008 m. rugsėjo 2 d. 13:08:16