Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žaidimas: "Vienas iš dviejų"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456 ... 110
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Very_crazy_enough
2025 m. gruodžio 12 d. 08:39:21 2025-12-12 08:42:00

Elektriskai

Kada blogiau grozio prasme

Kai zmogus pernelyg

1. Ispampes (kaip kiaule)

2. Nukares (kaip dveselena)

2025 m. gruodžio 10 d. 09:12:45

Dabar rimtas klausimas:

koki brakonieriavima labiau smerki

a) buciukais, tinklais

ar

b) elektros srove

2025 m. gruodžio 10 d. 09:02:16

Nes psichologas / kunigas / sharlatanas / Taro Kortu planuotojas duos zuvi

O antropologas papasakos kokiais budais visais laikais zmogus pasigaudavo zuvies ir tau zuvies klausimo nebereikes

2025 m. gruodžio 10 d. 08:52:29 2025-12-10 08:53:41

Dar 1 dienos retorinis klausimas kol nieks neatsakineja:

Kai blogai su busena, tau naudingesne konsultacija:

- tu nueini pas psichologa

- tu nueini pas antropologa

2025 m. gruodžio 8 d. 13:26:52 2025-12-08 13:34:31

Baime negyveliu nors siaip tai ashes to ashes dust to dust 

Nuosirdesnis pasveikinimas:

Sveiki sulauke sventu Kaledu!

Sveiki sulaukeje! kuiliu sventedu!

2025 m. gruodžio 2 d. 23:39:40 2025-12-02 23:40:35

Cia nufilmuota, irasyta i cd, arba sudalyvaut gyvai, ar ne?

Daznu atveju rinkciausi trumpus koncus. Man patiko doorsu absolutely live. Dar patiko klausyt ir ziuret keleta kitu kaip yessongs.yesshows bet geriau nesikankint visais atvejais. Concerts in china tiesa jarre dar patiko is ilguju 2cd

Ka cia sugalvot dabar...

Phobiju phobija baisiau ar baime negyviems kunams?

2025 m. lapkričio 30 d. 23:06:08 2025-11-30 23:06:40

100 metų nuostabus ikimirtinis gyvenimas ir 0 pomirtinio gyvenimo... kažkaip net jei ir yra tas metafizinis pasaulis, nejaučiu didelio susidomėjimo juo.

Vienos geros grupės /atlikėjo 90 min koncertas ar trijų gerų grupių / atlikėjų koncertai po 30 min?

2025 m. lapkričio 30 d. 16:12:18 2025-11-30 16:17:13

Senoves Roma ups Graikija

________

Sekmadienio sv.Klausimas:

100 metu nuostabus ikimirtinis gyvenimas ir 0 pomirtinio gyvenimo

100 metu nolife ikimirtinio gyvenimo ir amzinybe pomirtinio gyvenimo palaimoje

2025 m. lapkričio 30 d. 01:48:40

Senovės Graikija.

Tada... Graikija ar Turkija?

2025 m. lapkričio 30 d. 01:19:02

Pats geriausias priešas 

Senovės Graikija ar Senovės Roma?

2025 m. lapkričio 29 d. 04:36:26 2025-11-29 04:37:47

ivairiarasiai turistai su tavim

Pats geriausias priesas (zudo smaiksciai, skrupulingas, kilnus kaip erelis, blaivus kaip stiklas, tvirtas kaip plienas)

Pats blogiausias draugas (silpnas, nesaugo paslapciu, paveda kai pazada, veluoja i pasimatymus, atidelioja, nesuteikia paramos)

2025 m. lapkričio 20 d. 10:46:11

Moraliskai pernelyg sunkus pasirinkimas.

Ok. Kitas lengvas klausimas:

cold as hell istustejusi vidurvasario Palanga viesbutyje su nepageidaujamais baltais zmonem?

prakaituotos Kaledos with no sno

tarkim laikinojoje sostineje pavyzdziui Gdanske turistu pribambasintame motelyje kur 4 dviaukstes lovos kambaryje ir ivairiarasiai turistai su tavim?

2025 m. lapkričio 18 d. 09:27:42 2025-11-18 13:09:31

Juoda

Kam visiskai nepritartumet:

1)visu mentalu priverstiniam kastravimui?

2)visu zmogzudziu ir vagiu galvu ir ranku amputavimui?

2025 m. lapkričio 13 d. 18:58:09

Ačiū Einarui už edukaciją. Kaip ten bebūtų su saldikliais, man posakis „saldu – gardu“ netinka. Nesvarbu, saldu nuo cukraus, medaus ar saldiklių. 

Ir vėl man dilema – ir tuos, ir anuos mėgstu spręst, tai teko pasukt galvą, kam atiduot pirmenybę. Vis dėlto laimi sudoku – skaičių kalba universalesnė. Japonišką ar arabišką kryžiažodę ne bet kas galės įveikt, su su skaičiais paprasčiau. Jie visose kalbose vienodi (na bent teeoriškai turėtų būt).

Juoda ar balta kava?

Atsakyti
einaras13
2025 m. lapkričio 13 d. 02:43:51 2025-11-13 02:44:49

Saldiklių toksiškumas yra tragiškai menkas, reikėtų nuolatos juos vartoti be saiko, kad jų toksiškumas pasireikštų žmogui. O saldiklius vartot be saiko labai sunku, nes jie dažniausiai yra šimtus kartų saldesni už cukrų. Pagrindinė kritika mokslo pasaulyje paskutinius metus buvo dėl studijų pelytėse ir kituose gyvūnuose, pastebėjus, kad saldiklių vartojimas išaugina apetitą, dėl ko galiausiai suvartojama daugiau kalorijų negu kad vartojant cukrų ir tai lemia svorio augimą, o ne kritimą. Bet kiek teko skaityti, žmonių tyrimuose tokio efekto praktiškai nėra stebima. Tas yra minima šitoje apžvalgoje

Tad grynai dėl medicininių priežasčių saldikliai yra geriau negu cukrus (pagal šiai dienai sukauptus mokslinius duomenis). Aš vis tiek renkuosi cukringus produktus, nes aš absoliučiai nekenčiu saldiklių skonio. 

Groti. Nepaisant balso stygų universalumo, vokalas yra vienas mažiausiai mano mėgstamų instrumentų. Man daug labiau patinka siauresni, labiau apibrėžti įvairių kitų instrumentų tonai.

Sudoku ar kryžiažodžiai?

2025 m. lapkričio 12 d. 14:35:28

Man irgi atrodo, kad daug cukraus geriau nei sintetika.

Pramoninis sandėlis man mielesnis širdžiai. Prabangos dalykai apskritai ne man. Bet truputi paragauti jų kartais visai nieko.

Dainuoti ar groti?

2025 m. lapkričio 10 d. 21:21:01

Ot pakliuvau / pakliuvot... Šiaip žinau, kad saldikliai yra vis dėlto blogis, tad daug cukraus. O šiaip man kuo mažiau cukraus, tuo geriau. Nemėgstu saldžiai. Nei maiste, nei gyvenime, nei muzikoje, nei filmuose.Koncertas uždaroj erdvėj. Prabangi salė ar pramoninis sandėlis?

Atsakyti
4Blackberry
2025 m. lapkričio 10 d. 00:35:00 2025-11-10 00:37:37

Nedamiegoti. Abu blogai, bet persimiegojimas man yra kenksmingesnis, nes visada atsikėlus skauda galvą ir vėliau miegą vėl subalansuoti būna sunkiau, nei nedamiegojus, nes kai trūksta miego, jį galima lengviau subalansuoti "atsigriebiant" kitą naktį. Bent jau mano fiziologija taip veikia. Ir apskritai, manau, žmogui kažko perteklius yra dažniau kenksmingesnis, nei kažko deficitas. Tas pats atsakymas būtų ir klausime "nedavalgyti ar persivalgyti?".

Daug cukraus ar dirbtiniai saldikliai?

2025 m. lapkričio 10 d. 00:15:24

Iš tikrųjų tai nežinau nuo ko pradėti atsakymą, nes pasirinkote išnarpstyti kiekvieną mano sakinį, toliau aršiai gindamas save. Tai, beje, jau tapo nebe diskusija, bet ginču, pagal mane, ir būtent tai man atrodo nebereikalinga dalis, nes bendro susitarimo nepasieksime. 

Nežinau, kur jūs įžvelgėte varymą ant jūsų dėl to, kad kalbate pagrįstais (nebūtinai teisingais) sakiniais, nes aš labai aiškiai sutikau su jūsų pozicija ir išreiškiau lūkestį dėl diskusijos užbaigimo, na, o jūs padarėte priešingai ir dar labiau prisikabinote prie visko ką pasakiau, nelabai kreipdamas dėmesio į mano žodžių prasmę ir tik toliau stengdamasis palaužti mane savo nenuginčijama tiesa. Dėl to man yra labai gaila, kad nėra vietos produktyviam dialogui, o tik šitas pilstymas iš tuščio į kiaurą.

Tai, kad aš išsakiau savo kitokią nuomonę nereiškė, kad aš norėjau išplėšti diskusiją. Jos visai nebūtų reikėję, jei ne jūsų aršus savo nuomonės gynimas. Man būtų užtekę pripažinimo, kad abi nuomonės gali gyventi ir judėti toliau. Aš, beje, vėliau savo nuomonę pakeičiau, bet jums kažkodėl to neužteko. 

Nežinau ir kodėl pasirodė, kad man jūsų nuomonės pagrindimas nepatiko. Tai, kad man mielesnė mano nuomonė, nereiškia, kad visiškai niekinu jūsų. Priešingai - aš ją gerbiu ir vertinu. Gaila, kad ir jūs nemokate taip pat gerbti ir vertinti savo oponento. Blogą įspūdį susidarėte, nes aš neprašiau ir neturėjau net tokių lūkesčių, kad jūs pateiktumėte savo nuomonę per kažkokią kitokią mano primestą prizmę. Man visiškai pakanka jūsų nuomonės iš jūsų esamos patirties. 

Aš mėgstu spekuliuoti. Ar tai nusikaltimas? Jei mano spekuliacijos klaidingos, visai mielai laukiu to įrodymo, o kol jo neturiu, laikysiuosi savo nuomonės.

Na dėl gėdos klausimo, tai čia matau, kaip jūs grynai atgręžiate tai, kas jumyse nelabai gerai į mane. Angliškas geras žodis "deflecting". Linkiu tą pamatyti, kada nors galbūt pavyks. 

Vėlgi, pasislepiate už abstrakčiosios sąvokos "tiesa", bet pateisindamas save. Galima abu daryti vienu metu, beje - ginti ir tiesą, ir save. Jie vienas kitam netrukdo.

Ši diskusija, jeigu nepastebėjote, nėra vien tik apie tą jūsų tiesą ir moksliškumą. Tai yra ir apie tam tikrus dalykus, kurių jūs nenorite matyti ir pripažinti. Bet nesiplėsiu daugiau, nes mano žodžiai vis tiek būna apsukami ir neišgirsti.

Tai iš tikro nebuvo savimenkinimas, o tiesiog realistiškas pastebėjimas. Ką galiu pasakyti, žmonės mato mus taip, kaip save pateikiame. Ir jūs šioje diskusijoje būtent ir pateikėte save taip, lyg jūsų nuomonė būtų dieviška ir aukščiau visko. Tai labai atgrąsi ir nemaloni savybė. Tiesa aukščiau jūsų ego? Skamba tikrai juokingai, matant, kaip jūs iš tikrųjų nematote ribos tarp tiesos ir ego šioje diskusijoje. Nebijoje atsitraukti ir pripažinti savo klaidų, priešingai nei aš? Vėlgi, tai yra deflecting, ką daugiau pasakyti... Deja, tai yra visiškas šmeižtas, kad aš pasakiau neteisingą dalyką, nes jis yra teisingas. Bet jūs tiesiog nenorite to pripažinti, nes jūsų tiesa jums yra svarbesnė. Na bet tebūnie, tik jūs ir jūs vienintelis esate teisus, ir aš daugiau nesiginčysiu, nes kaip jau ir anksčiau minėjau, neturėčiau drįsti ginčytis prieš poną lektorių, ir gėdos jausmo savyje aš turiu užtektinai, kad pripažinčiau, kad ne mano pozicijoje galima ginčytis.

Man kaip tik nesinori tokio pobūdžio diskusijų. Man daug mielesnės tos, kuriose galima produktyviai kažką nutarti ir kalbėti apie plačiąjai visuomenei aktualesnius dalykus, o ne ginčytis tarpusavyje be galo ir be jokio sprendimo.

2025 m. lapkričio 8 d. 18:36:25

Aš suprantu, kad Silentistą greičiausiai mūsų šita diskusija įkvėpė pridėti šį papildymą, bet net ir šitas aspektas vertintinas gamtinės realybės lygmenyje. „Norumą“ lemia tam tikrų hormonų lygis organizme. Aš šitoj temoj nesu geras žinovas, tad susilaikysiu nuo kažkokios išvados, reikėtų gerai pastudijuoti, kuris čia įvykis daugiau dopamino (ar kažkokio kito hormono) iššauna. Tikrai nesiūlysiu kažkokios mano išgalvotos nuomonės, nes čia nėra ir niekada nebus atsakymas į užduotą klausimą. 

Tebūnie Philips.

Nedamiegoti ar persimiegoti?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Svaras Svaras
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
02:58 - Very_crazy_enough
Dienos daina:
Everything has changed:
One less lonely girl
Paruosim pamokas literaturos
Apie drobes ir aruodus
Eisim i gatves apgint kulturos
Ir kinkuosimes pagal Jay Z
Pikantiska kebaba aplaizydami
12:01 - Very_crazy_enough
Jeigu rimtai kalbant, kad gyvam sulaukt sv.Kaledu noreciau kad bent viena diena metuose Lazutka gydytu kaip Nauseda - o Nauseda kaip Lazutka. Tas pats % gydytoju atsainumas geroves valstijoje
10:58 - Very_crazy_enough
Tai tiek nukliedejau. Spektras: nuo kiaules ausu saltienos - iki plaukuotu kysiu uz nepagydomu ligu gydyma
09:48 - Very_crazy_enough
dėl mano impotencijos? Kliedesiu? Diabeto, kraujospudzio? Voties?“
Gydytojas nusišypso ir atsako: „Išgerkite vieną (haloperidoli), ir jums neberūpės nė vienas iš šių dalykų!“
09:47 - Very_crazy_enough
Ta proga... nueini pas gydytoją, kuris tau išrašo naują „stebuklingą tabletę“ nuo visų negalavimų.

„Tai neįtikėtinas proveržis“, – sako gydytojas. „Tai visagalis vaistas nuo kiekvienos ligos!“
Ziuri skeptiškai į mažytę tabletę. „Nuo visko? O kaip dėl man
09:34 - Very_crazy_enough
O siaip tai laikas galva gydyti. Tik reikia ismaniosios kyshiu programeles, nes stovetis eilese nesiruosiu kai problemos su galva kojos kencia. Kysiai brangs nuo naujuju bet ir per sventes. Medix gonna play, I is gonna pay...
09:03 - Very_crazy_enough
Klausiau The Smiths - Meat is murder, ir nieko anti-homophobisko tame nematau. Nebent kai sakau valgysiu saltiena be krieno - valgysiu saltiena su xrienu
08:49 - Very_crazy_enough
:@ :@ :@ trys parsiukai :@ :@ :@ trys kiaulaicies - ant iesmo
08:46 - Very_crazy_enough
Kazin ka uzkalnis nevalgo per adventa ir ka pradeda nevalgyto skubiai valgyti iskart dievuliukui davus zenkla kaledu 12.00 nakti
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 357
  Iš viso užsiregistravę: 73710
  Naujausias narys: Milerikas
  Šiandien apsilankė: 186666