tai jei jie iš Nevados. Las Vegas, o groja iš brit-pop išėjusiu stilium, jie visada ten bus nesavi ir geriau tegu ateina koncertuot šiapus, o dar - į Ukrainą, Rusiją, galbūt... Kiniją.
Ko čia cielkavojat. Interviu metu buvo paklausti ir išsakė savo nuomonę. Pagal jus tai čia jie ryte pabudo po pjankės paskambino žurnaliūgom ir išreiškė savo pasipiktinimą pop muzikos scena
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. lapkričio 6 d. 16:43:49
tai jei jie iš Nevados. Las Vegas, o groja iš brit-pop išėjusiu stilium, jie visada ten bus nesavi ir geriau tegu ateina koncertuot šiapus, o dar - į Ukrainą, Rusiją, galbūt... Kiniją.
2013 m. lapkričio 6 d. 14:42:10
Bravo
2013 m. lapkričio 5 d. 19:42:07
Asmeniškai, neskiriu tiek daug laiko, suprasti kokioje situacijoje ta nuomonė buvo išsakyta. Tuo labiau, kai kalba eina apie kilerius
2013 m. lapkričio 5 d. 18:55:41
Ko čia cielkavojat. Interviu metu buvo paklausti ir išsakė savo nuomonę. Pagal jus tai čia jie ryte pabudo po pjankės paskambino žurnaliūgom ir išreiškė savo pasipiktinimą pop muzikos scena
2013 m. lapkričio 5 d. 17:56:04
Jezau, nejaugi ?!! Jis turbūt pagaliau nusileido ir į mūsų planetą.
2013 m. lapkričio 5 d. 17:53:30
Nereikia būti Killers'ų lyderiu kad suprastum ir taip jau aiškius dalykus.
2013 m. lapkričio 5 d. 17:23:21
Now The Killers got BIG respect from me. The truth was spoken!