gaidziai kazkokie ne vyrai!
dainuoja isvis kai pro subine,ant scenos tai taip apgailetinai atrodo,kojos tabaluoja nezinia kur ju vieta istikro jos but turetu....o apie ju ivaizdi taijau isvis nesneku!
Pakvaisus_del_NEO rašė: Sakai kad jie dainuoja pagal fonograma? pasakysiu tik tiek kai filmuoja jie tokiu atveju dainuoja pagal fonograma nes jiems gyvai neleidzia dainuoti beje jeigu tu sakai kad jie nemoka dainuoti gyvai? tai tada paaiskink kodel N.E.O. per Eurovizija komisija dave pirmaja vieta? ka? tai tau jie nemoka dainuoti? pasakysiu tik tiek as lb dziauguosi kad komisija davie jiems pirma vieta o ne kad ziurovai nubalsavo uz juos kad je vazuotu i eurovizija nes zimiai didesne garbe buti ivertintai grupei profesonalu kurie supranta kas yra muzika o ne ziurovu kurie tik del populerumo balsuoja tad nuraminsiu jie moka dainuoti gyvai
Nemalk sh...o, buti iwertintam tokiu "profesionalu", kaip Stepas Januska, yra mazu maziausiai geda. O jei ir buwo ten kokiu normaliu (pwz.: Kauspedas), tai jie nebalsawo uz tawo numyletuosius. Dauguma komisijoje buwusiu asmenu yra seni "popsistai", kartkartemis pasirodydami swenta diena, 16.00 wal., per LNK, arba uzsicikline (Kaip Z. Kelmickaite), kad reikia dainuoti taip, ir ne kitaip. Todel nematau cia jokios garbes tiems Neo, o ypac nematau nieko istabaus ju dainawime.
It's my estimation
Sakai kad jie dainuoja pagal fonograma? pasakysiu tik tiek kai filmuoja jie tokiu atveju dainuoja pagal fonograma nes jiems gyvai neleidzia dainuoti beje jeigu tu sakai kad jie nemoka dainuoti gyvai? tai tada paaiskink kodel N.E.O. per Eurovizija komisija dave pirmaja vieta? ka? tai tau jie nemoka dainuoti? pasakysiu tik tiek as lb dziauguosi kad komisija davie jiems pirma vieta o ne kad ziurovai nubalsavo uz juos kad je vazuotu i eurovizija nes zimiai didesne garbe buti ivertintai grupei profesonalu kurie supranta kas yra muzika o ne ziurovu kurie tik del populerumo balsuoja tad nuraminsiu jie moka dainuoti gyvai
sAlwiiA rašė: Lamoure- kur tru su jais susipazinai? kiba koncerta nusifotkinai tai db ir leidiesi neapyk gal per siurkstu bet dauguma taip daro nusifotkino ir jau tipo draugai didziause vaikai man jus vaikai ir ju neapazinus aisku kad ju dainu zodziai svelnus, romantiskis, svajingi, kai klausai ju muzika norisi atleisti kekvienam nusiklatusiam, apkabinti kekviena kuri myli tad manau kad galima apsieiti ir be pazinties kad tai suprastum
Jaučiu ilgai tam jų FC nesėdėsi...radai čia kuo girtis... D
aj suaugsi...
j
e... siaip as esu is ju FC, tai biski tikrai teko pabendrauti...
sAlwiiA rašė: Lamoure- kur tru su jais susipazinai? kiba koncerta nusifotkinai tai db ir leidiesi neapyk gal per siurkstu bet dauguma taip daro nusifotkino ir jau tipo draugai didziause vaikai man jus vaikai ir ju neapazinus aisku kad ju dainu zodziai svelnus, romantiskis, svajingi, kai klausai ju muzika norisi atleisti kekvienam nusiklatusiam, apkabinti kekviena kuri myli tad manau kad galima apsieiti ir be pazinties kad tai suprastum
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2014 m. kovo 18 d. 01:50:30
ko klausyti savo dainas neduodat ? NEO
2010 m. gruodžio 5 d. 00:54:25
2010 m. gruodžio 4 d. 17:00:35
2010 m. gruodžio 1 d. 17:08:40
2006 m. spalio 19 d. 16:32:09
dainuoja isvis kai pro subine,ant scenos tai taip apgailetinai atrodo,kojos tabaluoja nezinia kur ju vieta istikro jos but turetu....o apie ju ivaizdi taijau isvis nesneku!
2006 m. spalio 19 d. 16:15:34
Sakai kad jie dainuoja pagal fonograma? pasakysiu tik tiek kai filmuoja jie tokiu atveju dainuoja pagal fonograma nes jiems gyvai neleidzia dainuoti beje jeigu tu sakai kad jie nemoka dainuoti gyvai? tai tada paaiskink kodel N.E.O. per Eurovizija komisija dave pirmaja vieta? ka? tai tau jie nemoka dainuoti? pasakysiu tik tiek as lb dziauguosi kad komisija davie jiems pirma vieta o ne kad ziurovai nubalsavo uz juos kad je vazuotu i eurovizija nes zimiai didesne garbe buti ivertintai grupei profesonalu kurie supranta kas yra muzika o ne ziurovu kurie tik del populerumo balsuoja tad nuraminsiu jie moka dainuoti gyvai
Nemalk sh...o, buti iwertintam tokiu "profesionalu", kaip Stepas Januska, yra mazu maziausiai geda. O jei ir buwo ten kokiu normaliu (pwz.: Kauspedas), tai jie nebalsawo uz tawo numyletuosius. Dauguma komisijoje buwusiu asmenu yra seni "popsistai", kartkartemis pasirodydami swenta diena, 16.00 wal., per LNK, arba uzsicikline (Kaip Z. Kelmickaite), kad reikia dainuoti taip, ir ne kitaip. Todel nematau cia jokios garbes tiems Neo, o ypac nematau nieko istabaus ju dainawime.
It's my estimation
2006 m. spalio 19 d. 15:12:06
2006 m. rugsėjo 9 d. 13:23:39
2006 m. rugpjūčio 26 d. 15:14:08
N.E.O manau yra tikrai geri atlikejai nes ant scenos dainuoja gyvai ir ju balsai tikrai geri irmanau kad taiyra tikrai didelis pliusas
gyvai?you are blind or what?visu pirma,pagrindinis vokalistas net mikrofono normaliai laikyt nemoka..ir taip judedami tikrai negaletu dainuot gyvai.o choreografija tikrai ziauriai nuvalkiota.
2006 m. rugpjūčio 26 d. 15:03:49
2006 m. rugpjūčio 23 d. 14:39:23
fonogramas mylim
mūsų akys kaip žirniukai
visą laiką žydros
2006 m. rugpjūčio 23 d. 14:21:03
2006 m. rugpjūčio 23 d. 14:19:07
2006 m. rugpjūčio 23 d. 14:08:38
2006 m. rugpjūčio 23 d. 13:55:11
2006 m. rugpjūčio 23 d. 12:33:59
2006 m. rugpjūčio 23 d. 11:44:12
nesu aš iš jų FC
Jaučiu ilgai tam jų FC nesėdėsi...radai čia kuo girtis... D
aj suaugsi...
2006 m. rugpjūčio 23 d. 11:43:13
Lamoure- kur tru su jais susipazinai? kiba koncerta nusifotkinai
Jaučiu ilgai tam jų FC nesėdėsi...radai čia kuo girtis...
aj suaugsi...
j
2006 m. rugpjūčio 23 d. 11:23:06
Lamoure- kur tru su jais susipazinai? kiba koncerta nusifotkinai
2006 m. rugpjūčio 22 d. 17:20:02