| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2014 m. vasario 1 d. 16:10:27
nu turbūt pataikei - iš vasarinių/rudeninių meetų pratęsimų alubariuose/klubuose nusimuilindavau, tai nežinau, kas ir kaip.. Paskutinis toks "muzikalesnis" užbaigimas buvo su "Sportu", kiek žinau (manęs ten nebuvo). Šiaip išvertus į suprantamą kalbą - iki aušros (bent vasarą).
2014 m. vasario 1 d. 15:34:15
Būsiu ir aš tikriausiai, jei nepasikeis darbo grafikas (kaip kartais mėgsta padaryt ;D)
2014 m. vasario 1 d. 15:30:42
...idomu kas per 'pergalinga pabaiga'...repo sodai?
2014 m. vasario 1 d. 14:18:49
Po galais, tai ateik ir susidaryk GYVĄ įspūdį iš GYVO, ne virtualaus bendravimo. Nes ir mes apie tamstą galbūt visai ne tokį vaizdą susidarėm iš to, kaip čia reiškiesi. Daugelis mūsų gyvi atrodom visai kitaip nei virtualūs. Visada juk įdomu pamatyt, kas slepiasi už vieno ar kito avataro, juk ne visi čia nuotraukas įsideda. Arba nebūtinai savo. Nebūtinai nuotraukas. Na ir pagaliau - nenorėsi užsibūt - nieks nelaikys, nevers būt iki "pergalingos pabaigos".
Taigi turbūt jau aišku, kad planuoju būt. Tik nepažadu, kad ir aš tempsiu iki pergalingos pabaigos ar nedingsiu "su kokiu reikalu"
2014 m. vasario 1 d. 11:47:52
Crazyz the Challenger!!!
pats dalyvausiu, kaip i visad
2014 m. sausio 31 d. 17:48:46
kam cia tie nepatogumai del manes kitiems :)
as prisimenu komentaru nuotrupas is meetu :) nevienas buna reikalu ir greitai dingsta, nesisvaisto demesingumu :)
ir siaip mano minciu eiga daugeliui vis kelia klausima - kas cia sneka? o ne apie ka cia sneka :) visokie budvardziai sukasi aplink mane
o apie tave sukasi veiksmazodziai, nes tu toks veiklus zmogus is komentaru, daug veiksmo vyksta ir ivykiu, chalenger :)
va manau tave zmonems sutikti zymiai idomiau, tik va labai tave sunku klausineti, nepasiduodi atsakymams :)
o ir siaip manau jus turit zymiai smagesniu pazinimo krypciu be viso to apie ka kas zino cia.
2014 m. sausio 31 d. 17:14:52
saliakelio, jei sudalyvausi taip ir sakyk, nereikalingas beprasmis tavo spamas niekingais komentarais :) geriau prisijunk prie mūsų ir gyvai pabazarinsim.
2014 m. sausio 31 d. 03:18:33
galu gale jie nei vienas nera kurejai :) tik vartotojai
2014 m. sausio 30 d. 21:24:54
Dalyvaujantys prasineškit čia :)
2014 m. sausio 30 d. 11:28:24
Sveiki,
Išaušo dar viena musiciečių meet'inimo diena :) senokai jau gana bebuvome susirinkę kartu, nekalbant apie koncertus.
FACEBOOK grupėje nusprendėme datą, kada šis meet'as turėtų įvykti.
Daugiausiai nubalsuota už Vasario 15 (šeštadienis). Tai va pradėkit jau planuoti, jog šią dieną paskirsit susitikimui su musiciečiais :)
Žinoma, meet'o miestas vėl išlieka Vilnius, kur telkiasi didžioji dalis music aktyvistų, ateinančių į meet'us. Kitą kartą paplanuosim kur kitur :)
Belieka nutarti laiką, 18h tinka? ar anskčiau, ar vėliau? Na, aš asmeniškai negaliu anksčiau, nes dirbu iki 18h, nors greičiausiai tą dieną dirbsiu iki 17.
Ką veiksim, kur eisim?
Turbūt tradiciškai kabokan :) Nebent, kas turit kitokių minčių :D
Tai va, naujokai nepraleiskit progos ir prisijunkit taip pat prie šio meet'o ir pažinkit musiciečius iš arčiau ir gyvai :)