Labai dviprasmiškas emocijas man kelia šitas topas. Jon Hopkins įvertinimas yra sveikintinas, jo albumas ir mano dėmesį patraukė. MGMT šviežiena visgi man yra nusivylimas. Kita pusė yra ta, kad tipinis Silentist stilius prasimuša per dainas, kurios nekelia apskritai jokio žavesio. De Phazz prieš 15 metų buvo daug geresnė grupė nei dabar, Michael Buble braižo aš apskritai nesuprantu. Sarah Brightman bent jau man nusibosta po dviejų kūrinių... Mark Knopfler pasirinkimas balansuoja tarp dviejų polių — man jo muzika kaip ir priimtina, bet irgi, gerokai pasitrynius ir padūlėjus.
Labai netikėta matyti Jon Hopkins viršuje - bet didelis respect už tai! Šiemet neabejotinai jo albumas yra vienas geriausių elektronikos kategorijoje. Mano tope irgi nusimato jo vienas iš kūrinių. Taip pat ir MGMT daina Me And Michael!!!
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2019 m. sausio 13 d. 02:04:37
Labai dviprasmiškas emocijas man kelia šitas topas. Jon Hopkins įvertinimas yra sveikintinas, jo albumas ir mano dėmesį patraukė. MGMT šviežiena visgi man yra nusivylimas. Kita pusė yra ta, kad tipinis Silentist stilius prasimuša per dainas, kurios nekelia apskritai jokio žavesio. De Phazz prieš 15 metų buvo daug geresnė grupė nei dabar, Michael Buble braižo aš apskritai nesuprantu. Sarah Brightman bent jau man nusibosta po dviejų kūrinių... Mark Knopfler pasirinkimas balansuoja tarp dviejų polių — man jo muzika kaip ir priimtina, bet irgi, gerokai pasitrynius ir padūlėjus.
2019 m. sausio 11 d. 10:28:52
Svetimas topas... vienas kūrinys įdomus.
2019 m. sausio 3 d. 10:18:19
Labai netikėta matyti Jon Hopkins viršuje - bet didelis respect už tai! Šiemet neabejotinai jo albumas yra vienas geriausių elektronikos kategorijoje. Mano tope irgi nusimato jo vienas iš kūrinių. Taip pat ir MGMT daina Me And Michael!!!
Orbital albumas irgi paliko neblogą įspūdį!